Syksystäkin voi iloita!


Heippa kaikille ja terveiset auringonkukkapellolta! Pithän minunkin päästä kuvailemaan auringonkukkia. Olen ihaillut näitä keltaisia kukkakuvia somessa ja vihdoinkin lauantaina satuimme löytämään ihan ohikulkumatkalla pienen kukkapellon. Valokuvaaminen ei ihan simppeliä ole ja tämänhän jokainen tietää, joka on ollut kuvailemassa pellolla. Pysyttelin ihan vain reunassa ja siltikin nokkoset pistivät nilkkoihin. Niillä somekuvillakin on usein se kääntöpuoli!

Olen löytänyt ihan uudenlaista intoa syksyn myötä. Kesällä on lupa vähän ottaa rennommin ja laiskotella mutta itselleni se ei välttämättä ole se paras olotila pitemmällä aikavälillä. Nyt näin syksyn kynnyksellä on kiva laittaa itsensä kuriin ja ottaa skarpimpi ote arkeen. Se on jännä kuinka uuden sesongin alussa on superkiva jälleen palata niiden unohtuneiden lupauksien ja tavoitteiden äärelle. Jokainen päivä on aina uusi startti!

//Mikä syksyssä on parasta juuri nyt?//


1. Se ikuinen kesän odottaminen on loppu. Oletteko huomanneet, että syksystä nautitaan sellaisenaan kuin se on. Nytkin syksy on yllättänyt meidät aurinkoisella säällä. Syksyyn ladataan yllättävän vähän odotuksia.

2. Syksyllä pukeudutaan - rakastan kerrospukeutumista. Voi hitsi, kun on supermukavaa pukea paitista, neuletta, liiviä, huiveja ja jakkuja päällekkäin. Kaiken komeuden päälle voi heittää vielä ison lämpimän viitan. Ennen kaikkea saa piilottaa kurvikkaat muotonsa sinne kerroksien alle.

3. Uudet mahdollisuudet - Syksyllä voi taas aloittaa vaikka mitä, vaikka sen ikuisen elämäntaparemontin! Kesän jälkeen alkaa aina uusi elämä. Nyt voi taas unelmoida ja tehdä isoja päätöksiä.

4. Säännöllinen arkirytmi - Tykkään normaalista arjesta. Taas on kiva suunnitella ja aikatauluttaa arkea. Elämässä on tuttu rytmi.

5. Tuulen vinkuessa nurkissa voit luvan kanssa kääriytyä vilttiin ja olla luvan kanssa sohvaperuna. Ei ole pakko koko ajan suorittaa. Jätetään se pakkosuorittaminen kesälomalle.

6. Pakaste on täynnä marjoja. Syksyllä on tarjolla paljon tuoreita vihanneksia, marjoja, sieniä ja vaikka mitä. Nautitaan näistä kotimaisista herkuista.

Nautitaan syksyn kauniista hetkistä!

tuulanneli 💗


13 kommenttia

 1. Ei syksykään hullumpi vuoden aika ole. Minäkin nautin siitä kun voi laittaa hiukan enemmän vaatetta päälle.
  Ihanat auringonkukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kristiina, olen ihan samaa mieltä kanssasi. Syksy on loppujen lopuksi ihan kivaa aikaa! kaikki on vaan kiinni omasta asenteesta :)

   Poista
 2. Itselläni on kyllä isoja haasteita tuossa ilon aiheiden etsimisessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä syksystä löytyy vaan paljon kivoja juttuja, usko vaan pois!

   Poista
 3. Toivottavasti saisimme aurinkoisen, lämpimän ja värikkään syksyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siät minäkin täällä toivon ja nyt ainakin meillä on ollut todella upeita aurinkoisia päiviä :)

   Poista
 4. Olipa ihan hitsin hyvin kirjoitettu tämä "Oletteko huomanneet, että syksystä nautitaan sellaisenaan kuin se on. Nytkin syksy on yllättänyt meidät aurinkoisella säällä. Syksyyn ladataan yllättävän vähän odotuksia".

  Se on just noin!

  Mulla vielä kestää päästä syksyisten harrastusten makuun, kun pelikelit on vielä suosineet, eikä malta oikein siirtyä sisätiloihin. Mutta tiedän, että kyllä se tästä taas.

  Kaunista ja muutenkin miluisaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annukka, kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa!

   Syksylle ei todellakaan ole mitään isoja ennakko-odotuksia. Otamme sen vastaan sellaisena kuin se tulee. Nautimme aurinkoisista päivistä sata lasissa ja sateisina päivinä sitten teemme into piukassa kotihommia.

   Työkiireiden vuoksi jouduin laittamaan jo mailat talvisäilöön. Teen tällä hetkellä kymmenen tuntista päivää, joten illalla ei todellakaan ehdi enää pelaamaan!

   Mukavaa syksyn jatkoa sinulla myös ja kivoja pelejä loppusyksyyn!

   Poista
 5. Olipa kiva postaus! Ja niin inspiroiva, että päädyin miettimään omia "syksyn parhaita". Postaus työnalla. Kiitos inspiraatiosta!
  Mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna :) minulle tuli niin positiivinen fiilis kommentistasi :)

   Todella kiva, että inspiroiduit tästä postauksesta!

   Poista
 6. Oi miten ihania kuvia! Kesä on ihana, mutta ei syksykää. Ole yhtään hassumpi 😊. Ainakin pukeutuminen on syksyllä ihanaa, kaikki neuleet ja muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Mari :)

   Syksyllä on paljon kaikkea kivaa!

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja juuri oikea asenne. Tuokoon syksy kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig