elokuiset kesäjuhlat ja ensimmäisiä syksylookejaTervetuloa mukaan Karisman henkilökunnan kesäjuhliin. Olin mukana valokuvaamassa tunnelmia viikko sitten Karisma Vaasan Journaliin teemalla Summerparty. Tässä myös muutama asu- ja tunnelmakuva tänne blogini puolelle. Teimme postauksen Ravintola Hejmin aivan ihastuvalla kesäterassilla.

Havahduin tässä muutama päivä sitten siihen, nyt mennään jo elokuun loppupuolella ja ihan kohta ollaan jo syyskuussa. Ajatukset siirtyvät vähitellen syksyn lookeihin. Olen vielä pitänyt töissä valkoisia farkkuja ajatuksella, että tänään on se viimeinen hellepäivä. Yllättävän pitkälle on lämpöä riittänyt elokuussa. Pikku hiljaa illat viilenevät ja pimenevät tuoden mukanaan jo tarvetta lämpöisimmille vaatteille.


Carola oli stailannut henkilökunnan House of Dagmarin ja By Malene Birgerin syksyn lookeilla. Tänä syksynä meitä hellitään kauniilla ruskan sävyillä. Muotilehtiä selatessa huomioni on kiinnittynyt todella kauniisiin luonnonsävyihin. Emman yllä oleva House Of Dagmarin mekon sävyt ovat täydelliset. Vihreän ja beigen väricombo on upea! Mekko on Dagmarin sisarusten ennakkoluulotonta ja hienostunutta designiä. 


Tässä postauksessa annan kuville pääosan ja jätän tekstit vähemmälle. Löysitkä sinä omaa suosikkiasi näiden asukokonaisuuksien joukosta? Vaatteiden ja asusteiden tarkemmat tiedot löydät Karisma Vaasan Journalista täältä (klik).

Kiitos aivan ihastuttavasta illasta Karisman tytöt!

-tuulanneli8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Melissa :) Syksyn ensimmäiset lookit ovat vaan niin ihania!

   Poista
 2. Ihastuttava tilaisuus. Herkulliset ruuat ja kiva paikka kokoustaa.
  Kauniita vaatteita. Tuo valkoinen hapsumekko näyttää uskomattoman upealta.
  Kiitos kivasta esittelystä ja mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) Hejmin terassi on todella ihastuttava paikka ja ruuat mitä parhaimipia. Kyllä tuo Marjon yllä oleva valkoinen mekko on upea!

   Poista
 3. Ihan super upeita mekkoja, wau! ❤️

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig