lauantain lista kuluneesta viikosta 27/2020


Mikä oli viikon paras juttu? - Juhlistimme hääpäiväämme pienen illallisen merkeissä. Onneksi muru muisti tulevan päivämäärän jo viikolla näin varmistimme pöydän Farokselle hyvissä ajoin. Pakko tunnustaa tässä kohdassa, että olen vähän huono näiden merkkipäivien kanssa. Perheen synttäripäivät muistan nippa nappa mutta sitten nämä muut päivämäärät saattavat unohtua.

Mikä oli viikon huonoin juttu? - tottakai nämä lämpötilavaihtelut ovat ihan uskomattomia. Tasan viikko sitten hikoilimme ja nyt saa vetää villatakkia päälle. Hellejakson aikana onnistuin myös tappamaan muutamat terassikukat. Omaa tyhmyyttänä jätin kukat lasiterassille päiväksi paahtavaan aurinkoon. Nyt yritän saada mårbackoja kasvamaan uudelleen. Katsotaan miten käy!

Arvosana kuluneelle viikolle - tasainen mukava kesäinen työviikko arvosanalla 9+


Viikon asu - Viime viikkojen yksi lemppareistani on ollut tämä niin ihanasta rypistyvä pellavamekko tai tunika tämä taitaa olla paremmin. Ihastuin tässä ihan ensimmäiseksi väriin. Minulle vaaleansinisen sävyt ovat aina olleet mieluisia ja tässä tunikassa värisävy oli jotenkin helluunen. Tänään yhdistin mekon farkkujen kanssa. Se tuntui lämpimältä vaihtoehdolta. Helteillä valkoiset leveälahkeiset housut ovat ehdottamasti ykkösvalinta.

Materiaalina pellava on yksi suosikeistani kesällä. Olen oppinut sietämään rypistymistä ja jotenkin se vaan kuuluu pellavavaatteeseen. Varsinkin tässä tunikassa ryppyisyys tekee siitä kivan rennon vaatteen kesämenoon. 

Viimeisin ostos - Kävin menneellä viikolla kiertelemässä alennusmyyntejä vähän heikolla menestyksellä. Ainut löytöni oli tasaraitainen trikoomekko työkäyttöön. Toisaalta teen ne parhaimmat alelöytöni vasta loppualessa, silloin kun ne viimeiset herkut ovat alle puolen hinnan.


Miten olet voinut? - Kiitos hyvin. Olemme murun kanssa ulkoilleet ahkerasti viheriöillä ja olen uskaltautunut jo pariin pienempään kilpailuun. Olen näin hakenut lisää ryhtiä pelaamiseen. Kilpailussa keskityn paremmin pelaamiseen sen sijaan, että huiskisin vain jotain mailoilla. Olen huomannut kilpailuviettini puskevan pikku hiljaa pinnalle. Jossain tuolla sieluni sopukoissa asuu se kilpailemisesta nauttiva ladygolffari. 

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? - Olen päättänyt etten surkuttele näitä kylmiä kelejä vaan näillä annetuilla eväillä mennään. Onhan tämä siltikin lämpöisempää kuin talven tuiskut. Ensi viikko on ihan perusnormaali työviikko, johon mahtuu toivottavasti pientä nahistelua murun kanssa viheriöillä ja yksi naisten golfkisa keskiviikkona. Toivotaan, että ne isoimmat sadepisarat pysyvät poissa.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli


10 kommenttia

 1. Oi kun kiva tuo tunika, toimii kyllä hyvin kesäpukeutumisessa. Itse en ole oikein aleihin saakka päässyt tänä vuonna vielä, ehkä niihin loppualaieihin sitten tosiaan pääsee vasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ❤️ Pellavatunika on helppo kesävaate. Satoaan usein juuri loppualeihin, koska sieltä löytyvät ne parhaat palat.

   Poista
 2. Kaikkea kivaa on viikkoon mahtunut. Vielä kyllä olisi kivaa viettää kesälomaa enemmänkin.

  VastaaPoista
 3. Olipa kivan kuuloinen viikko! 🥰 Saatan kopioida nää kysymykset myös omaan käyttööni 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra :)

   NÄiden viikkokuulumisten kautta näkee usein sen oman viikkonsa ihan toisesta näkökulmasta!

   Poista
 4. Ihan kovimpia helteitä en itse kaipaa takaisin, mutta kun pysyisi sen +20 yläpuolella kuitenkin - eikä sataisi jatkuvasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset täällä. Juuri tuollainen vähän 20 astetta on ihan juuri sopiva!

   Poista
 5. Ihana pellavatunika! Minulla on joskus vuosi sitten ollut hihaton pellavamekko, joka oli suosikkini aina kesällä varmaan 10 vuoden ajan. Minulle riittää hyvin vähän päälle 20 asteen lämpötilat. Yli 30 asteen lämpötiloissa huomaa sen ettei omassa asunnossa ollut enää mukavaa vaikka saikin läpitalon huoneistossa ikkunoita auki. Myös yöllä on ikävän nihkeää nukkua.
  Kivaa alkavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marjo :) Pellava on aivan ihan materiaali kesällä! Omistan muutaman pellavavaatteen mutta ne ovat sitä rakkaimpia. Tästäkin tunikasta tulee varmasti luottovaate.

   Mukavaa viikonloppua sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig