kesätunika - 3 eri asukokonaisuutta// postaus sisältää saatuja tuotteita //

Heippa kaikille! Tänään pitkästä aikaan perinteinen asupostaus. Inspiraatio postaukseen lähti siitä, kun pähkäilin mitkä housut laittaisin tunikan kanssa. Halusin haastaa itseäni ja tein postauksen kolmella eri tyylillä.

Sain yhteistyön puitteissa valita muutaman kesävaatteen Cellbesin valikoimasta. Ihastuin tähän hippityyliseen tunikaan ensi silmäyksellä. Erilaiset kuosit ovat olleet minulle aina vaikeita mutta tässä kiehtoo jokin. Olen nuoruudessani omistanut juuri tälläisen hippitunikan ja nämä itämäiset tunikat ovat aina kiehtoneet minua. Kyllä sinne vaatekaappiin yksi kuositunika mahtuu antamaan väriä.

// punaiset housut //

Kesän paras löytö omasta vaatekaapistani ovat nämä levälahkeiset punaiset housut. Katselin vaatteita kirpputorille ja nämä olivat rytyssä yhden laatikon pohjalla. Muista kokeilleeni näitä pöksyjä pari vuotta sitten. Silloin ne eivät mahtuneet päälleni ja samoin vierastin leveitä trumpettimaisia lahkeita. Kiitos ketoilun niin tänä kesänä ne sujahtivat jalkaan. 

Tykästyin tähän itselleni uuteen värikomboon. Kaunis syvä punainen väri antaa ryhtiä kesätunikalle ja tämä toimii myös sateisina päivinä ja pitkälle syksyyn. Olen törmännyt syksyn ensimmäisissä värikartoissa juuri tähän syvään punaisen samba sävyyn. 

//siniset farkut//

Sinisen ystävänä valitsin tämän yhdistelmän silloin, kun mietin minkä yhdistäisin tunikan kanssa. Tämä on helppo ja rento asukokonaisuus moneen menoon. Minussa asuu se ikuinen farkkutyttö, joka rakastaa juuri tätä klassista yhdistelmää.

//valkoiset housut//

Hellepäivien yhdistelmä on tottakai vaaleat housut, jotka tekevät tunikasta kesäisen. Tästä minulle tulee mieleen neiti Kesäheinä. Ehkäpä se on tuo kesähattu, joka luo mielikuvan. Hellepäivinä valkoiset housut ovat se ykkösvalinta. Ajan trendien mukaan ne ovat tietysti leveälahkeiset, jotka ovat myös monelle meistä se naisellisin ja tyylikkäin valinta.

Olin itsekin yllättänyt kuinka toimiva tälläinen monivärinen kuositunika on. Uskon, että tästä tulee luottovaate kesään ja matkavaatteena tunika on loistava. Tykkään rakentaa matkapuvuston muutaman värin ympärille. Kuositunikaan voit yhdistää valkoiset housut, farkut, siniset tai punaiset housut. Niin ja mikä ettei vaikka kirkkaankeltaiset housut. Taivas on vain rajana miettiessäni mitä voisi yhdistää tämän tunikan kanssa. Todellinen monitoimivaate kesävaatekaappiin. 

Minkä värin kanssa sinä yhdistäisit kesätunikan?

-tuulanneliTunika // Cellbes* saatu
Valkoiset farkut // Lindex
Farkut // Lindex
Punaiset housut // Vintage (Mexx)
Lierihattu // Cellbes* saatu
Valkoiset lenkkarit // Adidas
Sandaalit // Vagabond


14 kommenttia

 1. Kaunis tunika. Ja se taitaa olla juuri sama tunika jota olen jo ihaillut Tuulas Life-blogin Tuulan päällä. Yhdistäisin sen joko farkkusinisiin tai valkoisiin housuihin.
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin monikäyttöinen tunika, etten ihmettele yhtään, että se näkyy myös muualla! Täytyypä käydä kurkkaamassa!

   Se on jännä, että itse ihastuin punaiseen vaihtoehtoon, joka on minulle se kaikkein epätavallisin vaihtoehto. Ehkäpä se johtuu näistä keleistä, koska nyt on niin sateista ;)

   Mukavaa kesän jatkoa myös sinulle :)

   Poista
 2. Hyvin pienellä asumuutoksella saa kyllä melkoisen eron aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi vaatekaappiin ei tarvitse montaa vaihtoehtoa, kun ne ovat helposti yhdisteläviä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Melissa :) Tunika on todella monikäyttöinen!

   Poista
 4. Jokainen asu on upea, mutta kyllä tuo punaisten housujen versio vie voiton! Ne sopii sulle niin hyvin!

  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hannanmaria :)

   Halusin itsekin vähän erilaisia asukokonaisuuksia ja näin uutta inspiraatiota lukijoille. Samalla menin itsekin vähän epämukavuusalueelle.

   Poista
 5. Kaunis tunika! Tuollaisen ottaisin vaikka heti omaan vaatekaappiini. Punaiset housut näyttävät yllättävän kivalta! Toivoisin juuri nyt hellettä ja siksi nuo valkoiset housut miellyttävät eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)

   Valkoinen on hellepäivien valinta mutta värillä saa aina skarpimpaa asua!

   Poista
 6. Minulla on tuo samainen tunika. Hankin sen kesän venereissuja varten, kun pysähdymme satamiin. Nauvon ihastuttavassa satamassa - Suomen Rivieraksikin kutsutaan - se jo oli päälläni helteillä. Valkoisten housujen kanssa toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hyvä maku! Tunika on todella monikäyttöinen ja se sopii monen värin kanssa yhteen. Näin tunika näyttää aina erinäköiseltä.

   Poista
 7. moi! ostin tunikan kuviesi innoittamana :) tykkään!!

  terv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiina :)

   Aivan huippua, että ihastuit tähän monikäyttöiseen ja kauniiseen tunikaan!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig