huhtikuu 2020 - pienin askelin kohti valoa!Huhtikuu 2020 jää historiankirjoihin poikkeuksellisena kuukautena. Matkani koronakuukautena on ollut kuoppainen mutta opettavainen. Olen vahvasti sitä mieltä, että luonto yrittää kertoa meille jotain ja toivottavasti osaamme lukea viestin oppiaksemme. Kipuilin alkukuukaudesta bloggaamisen kanssa mutta askel askeleelta löysin kirjoittamisen ilon takaisin.

huhtikuun 3 suosituinta postausta

1.Näistä en luovu pukeutumisessa. Lempiaiheiden parissa ei tule koskaan valkoisen paperin blokkia ja kirjoittaminen on niin superkivaa sormien hyppiessä näppäimmistöllä. Muistan kirjoittaneeni tämän postauksen todella nopeasti. Samalla sain klassisen mustavalkoisen asukokonaisuuden kuvat eetteriin. Joskus hyvät peruskuvat jäävät julkaisematta, jos niiden ympärille ei ole löydy luonnollista aihetta.

2. Aurinkoista pääsiäistä! - mukana herkkuohjeita (keto/vhh). Kiitos lomautuksen, niin tänä vuonna fiilistelin pääsiäistä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Leivoin viikon sisällä kolme juustokakkua ja ostin narsissejakin useamman kappaleen. Pääsiäisen vietimme murun kanssa ihan kotosalla katsoen Netflixin sarjamaratoneja. Oma televisokatselun kiintiö on tullut tässä täyteen jo moneen kertaan. Onneksi kohta on kevät ja viheriöt kutsuvat iltaisin.

3. Vaihto kevättakkiin vihdoinkin! Tämän kevään viimeisin vaatehankintani on ollut helmikuussa hankittu parkatakki. Suunnittelin leudon talven jälkeen kevättakin käyttöönottoa paljon aikaisemmin. Talvihan päätti sitten tulla vasta maalis/huhtikuussa, joten takille on ollut käyttöä vasta viime viikolla. 

omat suosikit

Olen viimeisen vuoden kirjoittanut useasti erilaisia kuulumispostauksia, jotka ovat olleet suosittuja lukijoiden keskuudessa. Ainakin ne ovat keränneet kiitettävän määrän klikkauksia. Olen vähän arka ottamaan kantaa päivän polttaviin aiheisiin mutta näissä kuulumispostauksissa on kiva silloin tällöin sivuta ajankohtaisia aiheita pienellä huumorin pilkkeellä. 

Mitäpä mielen päällä -postauksessa purin enemmän ajatuksiani nykyisestä tilanteesta ja siitä kuinka tämä kaikki on vaikuttanut arkeeni. En ollut tietoisesti suunnitellut mitään ostolakkoa mutta shoppailuintoni on rajoittunut omaan vaateekaappiini. Kotoilun aikana sitä ei oikeastaan tarvinnut mitään. Katsotaan muuttuuko tahti nyt, kun aloitan työt toukokuussa. 

tervetuloa keväinen toukokuu

Kevään riemukulku alkaa luonnon herätessä pikku hiljaa. Jokainen aamu vie meitä kohti vihreämpää luontoa. Nautitaan näistä hetkistä! Toukokuu on yksi lempikuukausistani!

Mukavaa alkanutta tuokokuuta kaikille!

-tuulanneli


10 kommenttia

 1. Joo, ostolakko on tullut vähän pakosta kun iso osa kirppareista on suljettuna. Tosin, en ole ehtinyt kaipaamaan edes kirppareita vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole suunnitellut mitään ostolakkoa mutta nyt näyttää sekin toteutuvan ihan luonnostaan :)

   Poista
 2. Toukokuu on ehdottomasti oma lempikuukauteni - en tiedä onko vaikutusta sillä, että olen syntynyt toukokuussa (itseasiassa tänään on syntymäpäiväni xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuu on vaan niin superihana. Luonnon heräämistä on niin kiva seurata!

   Poista
 3. Minulle toukokuu aloittaa semmoisen toukokuustaelokuun loppuun kestävän suosikkikuukausien sarjan joista rakastan jokaista. Ihanaa toukokuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vaan niin huippuaikaa! Sama täällä muuten, nyt on vaan se meidän paras vuodeaika :)

   Poista
 4. Huhtikuu oli tosiaan erikoinen, mutta kesää kohti kun mennään niin mieli piristyy ihan itsestään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko ja valoisat illat lisäävät energisyyttä todella paljon :)

   Poista
 5. Vautsi, tyylikkäitä kuvia. Tosi kiva lookki sinulla :) Kevät kokonaisuudessaan on ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Kaikki kiva on nyt juuri vasta edessä ja se tekee tästä ajasta niin superihanan :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig