perjantain parhaat poiminnat

//viikon herkutteluhetki //

Halusin vähän herkutella ja kokeilin juustokakkua uunissa paistamalla. Sain inspiraation kakkuun Keto Kickstartin Annin videosta. Teen pääsääntöisesti juustokakut liivatteella mutta nyt halusin kokeilla tätä uunissa paistettavaa juustokakkua. Anni teki juustokakkunsa Philadelphia tuorejuustosta. Minä tein omani minulle tutummalla mascarponella ja laitoin päälle kauravispia sekä pensasmustikoita antamaan makeutta.

Kakku oli älyttömän hyvä juuri paistettuna mutta tänään se ei enää ollut niin hyvää jääkaapista. Voi olla, että mascarpone ei ollut oikea vaihtoehto tähän paistoversioon. Olen joskus aikaisemmin kokeillut tehdä juustokakun Philadelphia juustolla ja silloin koko kakku meni roskiin maistamisen jälkeen. Pitääpä ehkä antaa vielä yksi mahdollisuus tuolle Philadelphia juustolle, mitä Anni käyttää omissa resepteissään. Jaan reseptin blogissani sitten, kun onnistun kakun kanssa täydellisesti!  

//viikon asukuva puhelimella//

Itse asiassa tämä asukuva on jo parin viikon takaa, kun mietin mitä laitan Hesan reissulle päälle. Rohkeasti lähdin vaaleilla vaatteilla ja päivällähän satoi sitten todella paljon vettä. Näin jälkeenpäin naurattaa ihan koko päivä, kun ajattelen meidän nykyistä tilannetta. Silloin en tiennyt, että saattaa mennä tovi siihen, kun seuraavan kerran pääkaupunkiseudulla oleilen. 

Törmäsin kuvassa olevaan Massimo Dutin tikkitakkiin jo marraskuussa Espanjassa. Hypistelin sitä livenä kaupassa ja se jäi kummittelemaan mieleen. Kuukausi sitten kotiutin takin itselleni season salesta. Takin alla on sitten todella monikäyttöinen Blusbarin 100% merinoneule. Sain neuleen blogiyhteistyön merkeissä syksyllä ja siitä on ollut vaatekaappini luottovaate kerta heitolla. Voit lukea lisää tästä Blusbarin huippuneuleesta täältä (klik) tai Blusbarin merinovillaneule matkavaatteena täältä (klik). 

//perjantain kahvikuva//

Tämä ylipursuava kahvikuppi liittyy samaiseen Hesan reissuun, josta alkaa pikku hiljaa muodostua ikimuistoinen. 


//Hansin perjantain kuulumiset//

Näin etätöiden aikana olemme lenkkeilleet Hansin kanssa ahkerasti. Ainakin meidän karvapallero on ollut onnellinen lenkkikaveristaan tai tämä ilo on varmasti molemminpuolinen. Kevään tulo on edistynyt meillä lujaa vauhtia ja sen huomaa päivisin terasilla, kun aurinko lämmittää. Hans on viihtyy myös hyvin terassilla päivisin. Staffi rakastaa lämpöä ja auringon säteitä.

Viikonlopulle on luvassa auringonpaistetta. Nautitaan yhdessäolosta ja pidetään huoli meidän läheisistä!

-tuulanneli8 kommenttia

 1. En ole koskaan tainnut testata uunissa paistettavaa juustokakkua - tehdä siis itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uunissa tulee hyvä juustokkku myös ja olen tehnyt joskus monta vuotta sitten. Minun pitää etsiä se ohje, jolla olen onnistunut!

   Poista
 2. Paistettu juustokaaku on niin hyvää <3 Tykkään enemmän niistä kuin muista ja useimmitenhan niissä juustokakuissa käytetään sikaperäsitä liivatetta ja me ei syödä silloin niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan näitä kokeilujani. Kyllä se onnistunut versio löytyy joku päivä!

   Poista
 3. Nam mitä herkkuja ja ihana asu. Kelpaisi kyllä tuollainen herkkukahvi just nyt tähän lauantai-aamuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Juustokakku oli todella hyvää juuri uunista otettuna! Kevään tullen tykkään vaaleista väreistä pukeutumisessa :)

   Poista
 4. Itse en ole koskaan tehnyt minkäänlaista juustokakkua. Ehkä pitkäisi kokeilla tai laittaa leipomisesta innostunut 10-vuotias asialle.
  Mukavaa uutta viikkoa!
  Voi niitä aikoja, kun vapaasti liikuttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustokakut ovat helppoja tehdä! Kannattaa kokeilla :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig