Maaliskuun 4 täsmätuotetta ihonhoitoon!

// kosmetiikkatuotteet saatu pr-näytteenä //

1+1 Double Effect Maximizing Mascara


Rakastan runsaita ripsiä mutta haluan niiden näyttävän luonnolliselta. Sain testattavaksi être bellen 1+1 Double Effect Maximizing Mascaran. Ripsiväri antaa käyttäjälleen todellakin mahdollisuuden säädellä haluttua lopputulosta. Hylsyn rakenne kätkee sisäänsä kaksi erityylistä harjaa. LOOK 1 -ripsiharja erottelee ripset ja LOOK 2 -ripsiharja takaa näyttävää volyymia ja pituutta ripsille. 

Ripsiväri on helppo levittää ja se tekee ripsistä todella näyttävät. Luonnolliset vahat säilyttävät tumman pigmentin ripsissä koko päivän. Tällä ripsarilla ei ole pelkoa pandasilmistä. Viikko sitten olin liikenteessä sateessa koko päivän ja hyvin ripsari kesti menossa mukana. Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä (klik).

Tri-Daytox Protection Concentrate

Tämän tehoseerumin luvataan tukevan ihosi omia suojatoimintoja vapaita radikaaleja vastaan. Se myös auttaa taistelussa ihon ikääntymistä vastaan ja antaa luonnollista liftausta kasvoille. Itselleni on tärkeää näiden seerumien koostumuksissa juuri se, että ne kosteuttavat myös tehokkaasti pintakuivan ihoni. Seerumin hyaluronihappo säilöö tehokkaasti kosteuden ihoon tasoittaen ja täydentäen ihon rakennetta sisältäpäin. 

Hyaluronihappo on kuulunut viimeisten vuosien aikana trendikkäimpiin tehoaineisiin, johon meistä varmasti jokainen on törmännyt jossain vaiheessa. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä kosteutta, mikä tuntuu todella iholla. Meidän iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja velstostumista. Olen oppinut suosimaan omassa ihonhoidossa juuri näitä hyaluronihappoa sisältäviä seerumeja, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä (klik)

Dr. med. Christine Schrammek Soft Foam Cleanser

Rakastan vaahtovia putsareita ja tässä on yksi parhaimmista, jota olen testaillut. Tämä mieto puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille ja sen vaahto on ylellisen pehmeä puhdistaen tehokkaasti meikin ja lian iholta. Tässä hellävarainen vaahto ei hajoa helposti ja mikä parasta tämä ei ärsytä silmiä kirvelevästi. Käytän herkkien silmieni takia aina silmämeikin puhdistusainetta ja yritän välttää putsarin joutumista silmiin. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä vaikka vaahtoa vahingossa eksyy silmien alueelle. Puhdistusvaahto ei sisällä PEG-johdannaisia, parabeeneja eikä väriaineta. Iso peukku tälle tuotteelle!

être belle Aloe Vera Eye Gel Mask

Keltainen täyteläinen ja kosteuttava geeli houkuttelee ihan välittömästi kokeilemaan tätä Eye Gel Maskia. Tuotteen koostumus ja tuntuma iholla ei tuota pettymystä. Tykkään kaikista näistä superkosteuttajista ja tämä geeli elvyttää ja virkistää silmänympärysihoa. Tunnustan, että vähän tätä pehmeää geeliä on eksynyt myös koko kasvojen alueelle. Tarvittaessa geelin voi jättää vaikuttamaan yön yli. Olen käyttänyt tätä yleensä aamuisin. Naamio on helppo poistaa kasvoveteen kostutetulla vanulapulla ja iho valmis päivän touhuihin ilman mitään punotusta. Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä (klik).


Oliko sinulle näissä tuttuja tuotteita? 

Kauneusterveisin 🙋

-tuulanneli


// tuotelinkit eivät ole mainoslinkkejä //


8 kommenttia

 1. Itsellänikin on tuo seerumi käytössä ja se on kerrassaan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo seerumi on aivan huippu ja olen käyttänyt sen kohta loppuun! Ihoni rakastaa sitä!

   Poista
 2. Aivan mielettömän kauniit esittelykuvat :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki tuotteet olivat vieraita, mutta seerumia tekisi mieli testata sekä eye gel maskia!
  Todella kauniit kuvat olet ottanut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin tuotteisiin kannattaa tutustua. Aloe vera pohjainen Eye gel mask on todella ihan huipputuote!

   Poista
 4. Kiitos näistä vinkeistä. On aina hienoa saada uusia ripsarivinkkejä ja sama juttu täällä, tykkään vaahto putsareista, joten kiitos tästäkin.
  Aurinkoista päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsarivinkkejä ei ole koskaan liikaa ja varsinkin kun en itse joudun menemään tällä perinteisellä linjalla herkkien silmien vuoksi!

   Mukavaa viikkoa sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig