Kysytään & vastataan lapsuudesta ja elämästä!Mukavaa perjantaita murut! Törmäsin Tiian ja Jonnan blogeissa mukavaan kysymyshaastikseen. Enhän voinut olla tarttumatta siihen. Rakastan näitä blogihaasteita, koska usein pääset pureutumaan asioihin, mistä et muuten kirjoittaisi. Katsotaan löytyykö bloggarista uusia puolia;

1. Millainen oli lapsuudenkotisi?
Minulla on ollut onnellinen lapsuudenkoti pienessä pohjalaisessa maalaiskylässä. Olen kasvannut ihan rauhallisessa ympäristössä mutta muistan, että olen haikaillut kaupunkiin ja isompiin ympyröihin hyvin nuoresta lähtien. 

2. Mitä harrastit lapsena?
Nuoruudessani me kävimme partiossa. En tiedä onko partiotaidoista jäänyt mitään reppuun mutta maalaistytölle partio tarjosi mahdollisuuden päästä kivoille viikonloppuleireille. Tässä kohtaa ympyrä sulkeutuu nykyisen kotikaupunkini kanssa. Muistan aina, kun teimme viikonloppuretken Vaasaan partiopäiville. Voi hitsi, kun se oli hienoa matkustaa junalla ISOON kaupunkiin kavereiden kanssa. 

Muuten lapsuuden harrastukset olivat niitä vanhoja perinteisiä pihaleikkejä ja nahistelua pikkuveljen kanssa. Televisiotakin sai katsoa vain muutaman tunnin silloin tällöin. Käsityöharrastus sai alkunsa barbievaatteista ja ensimmäisen ompelukoneeni sain 12-vuotiaana. Ainut asia mitä inhosin lapsena oli liikunta. Muistan kauhulla ne päivät, kun kouluun piti mennä suksilla! Enpä ole hiihtänyt aikuisiälläkään vaikka muuten liikunnasta on tullut tärkeä osa elämääni.


3. Kaunein kukka?
Rakastan valkoisia kukkia mutta viime aikoina olen ostanut myös roosanvärisiä kukkasia.

4. Mikä elementti (vesi, maa, tuli, ilma) kuvastaa sinua eniten?
Tätä pysähdyin miettimään ja jokaisesta elementista löydän jotain itseäni. Ehkäpä on/off -ihminen on aika lähellä tulta.

5. Oletko optimisti vai pessimisti?
Tässäkin löydän molemmista itseäni. Murehtiajana olen lähellä pessimistiä mutta yritän löytää tapahtuneista asioista aina sen valoisan puolen. Vaaka kallistuu siis optimistin puolelle.

6. Oletko aamu- vai iltavirkku?
Tämä on helppo. Olen aamuihminen ja iltaisin menen nukkumaan hyvissä ajoin. Riittävät yöunet ovat minulle todella tärkeät hyvinvoinnin kannalta. Rakastan sata lasissa aikaisia kesäaamuja, kun saan mennä töihin jo ennen klo 8.00. Aamupäivällä saan paljon aikaa ja luovuus on huipussaan.


7. Unelmamatka?
Meillä on pieni ja tiivis perhe, joten minun lomamatkani olisi yhdessä perheen kanssa jonnekin lämpimään. Rento loma olisi mukavaa yhteistä aikaa läheisten kanssa, nahistelua golfin parissa ja maukkaita ruokailuhetkiä ison pöydän ääressä. Ehkäpä tämä toteutuu muutaman vuoden sisällä. Olemme puhuneet tämän reissun toteuttamisesta tulevien merkkipäivien aikana. Mummin sydän ihan pahkahtuu ajatellessa kokonaista viikkoa yhdessä prinsessan kanssa.

8. Milloin ostit jotain itsellesi ja mitä se oli?
Tilasin itselleni Massimo Dutin tikkijakun, jonka olin nähnyt Torreviejan liikkeessä loman aikana. Näin jakun ihan viimeisinä lomapäivinä ja se jäi kummittelemaan alitajuntaan. Viikko sitten bongasin jakun season salessa ja olin myyty. Sporttinen vaalea tikkijakku on loistava työjakku kesäksi.

9. Lempikaupunkisi kotimaassa?
Tottakai se on Tampere. Siellä sieluni lepää ja kaupunki on vireä kasvava keskus, josta on lyhyt matka joka paikkaan!

10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?
Se minun rakas perheeni, siihen sisältyy monta kaunista asiaa ja paljon tunteita 💗💗💗 niin ja tottakai tähän samaan soppaan kuuluu meidän karvapallero 🐕


Olipas tämä mukava haaste kirjoittaa. Löytyikö meillä yhteistä?
Nappaa haaste tästä, jos et ole vielä tätä toteuttanut!

 -tuulanneli


12 kommenttia

 1. Taas niin kiva haaste! Ehkä toteutan tämän itsekin.
  Mukavaa viikonloppua Tuulanneli<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kristiina;

   Aivan huippua, että innostuit haasteesta! odotan innolla postaustasi :)

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 2. Näitä on hauska lukea sekä näihin on kiva vastailla - eli nappaan tämän ehdottomasti itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mira;

   Kiva kun tykkäsit! Nyt odotan myös sinun postaustasi innolla!

   Poista
 3. Taas oppii uusia asioita sinusta :) Nää on niin kivoja haasteita.

  VastaaPoista
 4. Tämä on kiva haaste! Oppii aina jotain uutta bloggaajakollegoista! Tätä kirjoittelee toinen aamuihminen. Eilen meni myöhäiseksi, mutta silti heräsin ennen seitsemää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna :) Tykkään vastailla näihin haasteisiin, koska näissä on aihealueita, joista et muuten paljoa kirjoittele!

   Aamulla saa niin paljon aikaan!

   Poista
 5. Olipa kiva haaste, näitä on aina kiva lukea :).

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun teit tämän. <3 Haasteet ovat niin kivoja ja taas opin jotain uutta. Hei ja minäkin kävin partiossa, miksiköhän sen unohdin omasta postauksesta. ;)

  Sydämellistä sunnuntaita Tuulaanneli. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos inspiraatiosta ihanainen Tiia :)

   Partio oli kiva harrastus ja pienessä maalaiskylässä ei paljon ollut muita harrastusmahdollisuuksia!

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle Tiia <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig