tupladenim - hitti vai huti?// sisältää kaupallisia linkkejä*//

Farkku on ollut vähän aikaa paitsiossa pukeutumisessani. Muutama vuosi sitten suurin osa asukuvistani pyöri pääosin farkkujen ympärillä. Aikoinaan ensimmäisissä asukuvissa olivat aina revityt farkut ylläni. Ne olivat tavaramerkkini blogitaipaleen alkumetreillä. Samoin yhdistelin farkkuja todella paljon mekkojen ja tunikoiden kanssa. Tänä päivänä vierastan mekon yhdistämistä farkkujen kanssa. 

Keväällä kiinnostus farkkuihin herää viimeistään naistenlehtiä selatessa. Varsinkin kevään ensimmäiset muotinumerot ovat pullollaan farkkulookeja. Pari viikkoa sitten törmäsin farkkupaitikseen puffihihoilla. Edellisen fakkupaitiksen olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten, joten ehkäpä oli aika uuden.


Tupladenim on yhdistelmänä minulle ollut vähän vaikea/outo. Tässäkin minulla pitäisi ehkä olla aavistuksen vaaleammat farkut. Sinisen ja beigen yhdistelmä kuuluu suosikkeihin ja tämä väricombo on todellinen klassikko. Halusin kokeilla tupladenimin yhdistelmää pitkän villakangastakin kanssa. Asukokonaisuus on rento mutta taidan siltikin viihtyä paremmin puuvillafarkkujen kanssa. Farkkupaitis yhdistettynä mustaan, ecruun tai beigeen toimii ehkäpä paremmin.

Nyt mutustelen tätä tupladenim yhdistelmää. Puffihihainen fakkupaitis on kuitenkin hurmannut minut totaalisesti. Taitaapa yksi kevään luottovaatteista olla tässä. Onko tupladenim sinulle hitti vai huti?


Keväisin farkkuterveisin

-tuulanneli

Villakangastakki // & Other Stories täältä (klik)*
Farkkupaitis // & Other Stories täällä (klik)*
Farkut // Lindex
Sneakerit // Uterqüe

18 kommenttia

 1. Farkkupaitis on ihana ja sopii värin kuin värin kanssa. Tupladenim vetää vielä mietteliääksi, mutta yllättävän nopeasti silmä tottuu. Kevätterveisin Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marianne :) ihan samoilla linjoilla mennään. Kävin lauantaina kokeilemassa uusia farkkuja ja niiden sävy on juuri sama kuin paitiksessa. Farkut tuntuivat nyt vielä vähän liian vaaleilta. Katsotaan haenko farkut?

   Mukavaa viikkoa sinulle Marianne!

   Poista
 2. Vaatii ehkä hieman silmän tottumista tuo tupla, ajan kanssa todennäköisesti menisi kuitenkin hitin puolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii vähän totuttelua mutta kyllä siihen silmä tottuu. Parhaiten tämä toimii jos on jakku / takki päällä ja näin sinulla on yhtenäinen asukokonaisuus alla!

   Poista
 3. Tuo paitis on ihana, reilu, mutta naisellinen. Alaosaksi valitsisin jotain muuta kuin denimiä, ehkä mustaa tai valkoista.
  Oikein kivaa päivän jatkoa sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vähän itsekin tuossa ajattelin tätä puseroani pitäväni. Valleat housut matsaavat todella hyvin farkun kanssa!

   Poista
 4. Paita on ihana, minusta se toimii ehkä paremmin mustien housujen kanssa, muttei ole kyllä paha nuinkaan. Värit sopivat hienosti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :)

   Ehkäpä kuvaan seuraavaksi farkkupaidan mustien housujen kanssa!

   Poista
 5. Itse en osaisi yhdistää farkkua farkun kanssa, mutta sun päällä näyttää kyllä kivalta, varsinkin tuon takin kanssa, kun tuo vähän muuta väriä asuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tupladenim vaatii todellakin vähän totuttelua :)

   Poista
 6. Itselläni en osaa nähdä tupladenimiä. Vähän sama juttu monen sinisen kanssa, muilla näyttävät raikkailta, minä näytän kuin olisin karannut kadulle yöpaidassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onneksi me tunnetaan oma tyylimme! Toisaalta voisit joskus kokeilla sinistä, voi toimia yllättävän hyvin!

   Poista
 7. Tupladenim vaatisi itseltäni totuttelua. Ei häiritse muiden päällä, mutta itselläni vaikea nähdä. Sininen ja beige näyttää hyvältä yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)

   Joskus näillä asupostauksilla on kiva vähän sekoittaa tyylijuttuja keskenään!

   Poista
 8. Tuo farkkupaitis on kyllä yllättävän kiva! Voisin harkita itsekin :) Tupladenim kyllä tosin jäisi mulla kokeilematta, koska tuskin osaisin kantaa asukokonaisuutta yhtä luontevasti kuin sinä! :D Farkkuhaalari multa tosin kaapista löytyy, sen ajattelin uskaltaa ottaa käyttöön kevään tullen. Periaatteessahan sekin on tupladenimiä, mutta yksiosaisena kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia :)

   Välillä on kiva kokeilla vähän erilaisia yhdistelmiä. Minullekin tämä tupladenim on vähän vaikea mutta se toimii todella hyvin jakun tai takin alla.

   Ilman muuta otat sen haalarin käyttöön keväällä! Haalarit ovat nyt todella in!

   Poista
 9. Tuo paitis on kyllä aivan ihana. Hienoa malli ja leikkaus. <3 Farkun ja beigen yhdistelmä on myös ihan täykky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihastuin tähän paitikseen ensi silmäyksellä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig