Kiitos joulukuu - kohtelit hyvin minua!Kiitos joulukuu, kohtelit minua todella hyvin. Kuukausi oli rauhallinen ja kaiken kruunasi seesteinen joulu yhdessä läheisten kanssa. Tässä vielä pieni analyysi menneestä pimeästä joulukuusta. Mitkä asiat toivat valoa kuukauteen.

joulukuun top 3 suosituinta postausta

Marraskuussa astuin rohkeasti linssin toiselle puolelle stailattavaksi. Ennen iltaa minulla oli pieniä perhosia vatsassa mutta kuten varmaan arvaat niin hauskaa oli. Kaikkein eniten jännitin korkeita korkoja, koska en ole niihin tottunut. Kiitos vielä ihanalla Nellille ihastuttavista kuvista. Suositun tyylivinkkejä sisältävän postauksen voit lukea täältä (klik).

Olen innokas osallistumaan kaikenlaisiin blogihaasteisiin. Ne tarjoavat aina mahdollisuuden kirjoitella asioista vähän eri kulmista. Olen huomannut usein jumiutuvani tiettyihin kaavoihin. Tottakai rutiinipostaukset antavat blogille ryhtiä. Esimerkiksi tätä kuukausikoostetta olen kirjoittanut säännöllisesti elokuusta 2014 lähtien. Harmikseni nämä blogihaasteet eivät aina nouse tänne suosituimpien joukkoon. Tähän vaikuttaa tottakai aihealueet. Bloggarin henkilökohtaiset asiat kiinnostavat aina. Suositun ajatuksiani elämästäni 12 verbin ympärillä voit lukea täältä (klik).

Yksi blogini vakkariaiheista pyörii erilaisten näytöksien ympärillä. Olen vuosien saatossa kehittynyt valokuvaajana muotinäytösten parissa. Näytökset antavat sopivasti haastetta valokuvaamiselle, koska tilanteet menevät todella nopeasti ohi. Sanonkin usein olevani omassa kuplassani näytöksien ajan etsien vaihtelevia kuvakulmia. Vuoden viimeinen näytös meillä oli kauniissa ja tunnelmallisessa Hotel Astorissa. Viisi poimintaa joulunäytöksestä voit lukea täältä (klik).

omat suosikit

Kestävään kulutukseen liittyvät arvot ovat lähellä sydäntäni ja kirjoitan mielelläni aiheista blogissani. Olen elänyt ajan, jolloin vähittäiskaupan markkinointi suunnattiin heräteshoppailuun ja näin ne luottokortit vinkuivat kiihtyvään tahtiin. Tämän päivän kirosana on pikamuoti. Me tuotamme ihan uskomattoman määrän tekstiilijätettä vuosittain, joka ei maadu mihinkään. Onneksi on lyötynyt jo muutamia keinoja kierrättää tai uudelleen käyttää tekstiilijätettä.

Eetti ry haastoi meitä vaikuttajia käyttämään samaa vaatetta seitsemän päivän ajan. Harmikseni en ehtinyt osallistumaan haasteeseen kampanja aikana mutta parempi myöhään kuin milloinkaan. Joulukuun lempivaatteeni - postauksessa esittelin viimeisten viikkojen käytetyimmän vaatteeni eli klassisen mustan neulemekon. Postauksen voit lukea täältä (klik).

Toisessa kuvassa minulla on hyvä esimerkki ajattomasta vaatteesta, joka kestää ajan patimaa. Itse asiassa tämä FilippaK:n viitta sopii myös todella hyvin #lempivaatteeni -teemaan. Olen hankkinut viitan jo kahdeksan vuotta sitten. Viitta oli mukana viikkokuulumiset postauksessa täällä (klik) Tulen varmasti tekemään kuluvan kevään aikana lisää postauksia tämän kauniin viitan ympärille.


tervetuloa uusi vuosi ja uusien haasteiden tammikuu 2020


"Katso taaksesi ja kiitä. Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko. Katso ympärillesi ja rakasta "

Iloa ja Onnea uuteen vuoteen kaikille💗

  -tuulanneli12 kommenttia

 1. Oikein hyvää uutta vuotta 2020♥ Uusi vuosi ja vuosikymmenen edessä joten kaikki on mahdollista. Ajattomuus on juttu, johon itsekin yritän pyrkiä ostoksia tehdessäni. Kun on tullut ikää niin ne heräteostokset ovat kyllä jääneet. Rapsuja Hansille ♥ Toivottavasti Hans ei kärsinyt ilotulituksista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanainen :)

   Klassiset ja selkeälinjaiset vaatteet vain toimivat vuodesta toiseen. On paljon mukavempaa ostaa harkitsevasti, näin vaatekaappikin pysyy järjestyksessä ;)

   Mukavaa uutta vuotta ja rapsuka Minnielle.

   ps. meillä oli aika vaikea uusi vuosi Hansin kanssa! Mutta onneksi se on ohi nyt!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuosikymmentä.

  Minulla pn paljon todella pitkäikäisiä vaatteita ja asusteita joita läytän jatkuvasti. En pahemmin haitahdu muotiväreihin tai trendikkäisiin malleihin, vaan mieluummin käyytän klassisia malleja ja maanläheisiä värejä, joihin en koskaan kyllästy. Harmikseni huomasin juuri reiän hiutuneissa lempifarkuissani. Vaikka olenkin käyttänyt niitä varmaan satoja kertoja kuuden vuoden aikana, on niistä harmi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ja samoin sinulle mukavaa uutta vuotta :)

   Klassiset mallit toimivat vain todella hyvin vuodesta toiseen. Joistakin vaatteista tulee vain niin rakkaita, ettei niistä raaski luopua mistään hinnasta. Todellisia lempivaatteita <3

   Poista
 3. Joulukuu meni todella nopeasti ohi. Ihanaa vuotta 2020 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juuri näin :) joulukuu oli nopeasti ohi, onneksi!

   Mukavaa uutta vuotta myös sinulle Melissa :)

   Poista
 4. Kiva, että nostat esiin kestävän kehityksen näkökulmaa vaatetusalalla. Ja näytät, ettei tarvita ihmeitä vaan maalaisjärkeä ja käytännöllisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :)

   Nämä asiat ovat lähellä sydäntäni ja näistä on kiva kirjoittaa!

   Poista
 5. Täytyy sanoa, että viime vuotta miettiessä, joulukuu taisi olla itselleni yksi ihanimmista kuukausista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuu on aina kiva, koska siihen liittyy niin paljon kivaa ja läheisiä ihmisiä :)

   Poista
 6. Hyvää alkanutta vuotta ja vuosikymmentä! Tärkeää puhua ja näyttää esimerkkiä kestävästä kehityksestä ja vastustaa pikamuotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)

   näistä asioista ei puhuta koskaan liikaa :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig