Perjantain viisi poimintaa 41/52

rasvakahvi

Latasin viikolla hypetetyn rasvakahvin kuvan instaan. Kuva keräsi paljon huomiota ja kysymyksiä. Rasvakahvi kuuluu osana ketogeeniseen ruokavalioon. Rasvakahvi antaa energiaa ja pitää verensokerin tasaisena sekä vatsan kylläisenä. Lisäksi kofeiini imeytyy tasaisemmin ilman kofeiinipiikkiä. Itse teen rasvakahvin aamulla ennen töihin lähtöä ja illalla töiden jälkeen. Aamupäivällä pysyy energiat todella hyvin ylhäällä ja illalla hillitsen hillitöntä ruokahalua kotiin tultaessa.

Käytän rasvakahvissa 1 rkl MCT-öljyä ja 1 rkl luomuvoita. En omista vielä maitovaahdotinta mutta sauvasekoitin ajaan saman asian. Sauvasekoittimella saan aikaan myös ihan kivan vaahdon. Kahvin maku on pehmeä ja sitä ei todellakaan uskoisi rasvakahviksi. Suosittelen kokeilemaan sillä hyviä rasvoja ei kannata pelätä. Kaikkea kohtuudella!


päärynämuffinsit

Sain kotimaisia oman puutarhan päärynöitä pari viikkoa sitten. Tottakai tein niistä päärynämuffinsseja inkiväärimausteella. Täytyy myöntää, että omena toimii paremmin tässä rahkataikinassa. Muffinsit olivat pikkasen kosteita päärynän kanssa. Psyllium -jauholla saa aina tottakai lisää rakennetta manteliseokseen.


Kuva; Click by Nelly

# kuvatägi

Tämän kuvan löysin facebook seinältäni. Se on kiva, kun tapahtumista tägätaan niin saat myös itsellesi mukavia kuvamuistoja. Kuva on otettu syksyn ensimmäisessä Fruskostfllickornas aamiaistapaamisessa Ravintola Hejmissä. Kuvassa minulla on todella rakas vaate vuosien takaa. FilikkaK:n viitta kuuluu  niihin klassikovaatteisiini, joita en myy missään vaiheessa. Tämäkin viitta on niin helppo heittää päälle jakun asemasta. ystävien kanssa

on vietetty kivoja hetkia tällä viikolla. Hetkisessä arjessa on todella tärkeää vaalia kullanarvoisia hetkiä ystävien kanssa. Pysähtyä ja kuunnella mitä heidän arkeensa kuuluu. Vuosien saatossa yhteys on katkennut muutamiin tärkeisiin ihmisiin. Tämä harmittaa hieman, Onneksi vastapainona some on tuonut kadonneita ystäviä takaisin mukaan arkeesi.     


kuvien kierrätys

Löysin tämän kuvan arkistoistani. Liian paljon hyviä kuvia hautautuu arkistoihin. Olen ottanut tämän ihan vaan kamerapuhelimella pari vuotta sitten, kun olin menossa yliopiston iltaluennolle. Joskus sitä onnistuu ihan älyttömän hyvin napsimaan kuvan. Tämä kuva on otettu vielä vanhalla puhelimella, jossa ei ollut kolmen kameran systeemiä.

Mukavaa syysviikonloppua!

-tuulanneli

7 kommenttia

 1. Kauniita kuvia jälleen. Itselleni tuo rasvakahvi ei sovi mutta aika moni tykkää siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvakahvi jakaa mielipiteitä :) Itse tykästyin siihen välittömästi!

   Poista
 2. Toi rasvakahvi kuulostaa erikoiselta, mutta en olekaan kahvinjuoja :) Muffinseja pitää kyllä tehdä piakkoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvakahvi on loppujen lopuksi lähellä maitokahvia. Muffinsit ovat superhyviä!

   Poista
 3. Pitääkin, leipoa tässä joku päivä. Kiitos herkullisesta inspiraatiokuvasta :) Mukavaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Leipominen on aina superkivaa ja rentouttavaa!

   Poista
 4. Kauniita kuvia taas jälleen -eritoten ihastutti tuo asukokonaisuutesi tuossa tilaisuudessa! <3 Ja täysin totta tuo, että ihan liikaa hautautuu arkistoihin niin kuvia kuin esimerkiksi tekstejäkin.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig