Takaisin ysärille - ruutubleiserin paluu!Heippa kaikille! Olipas tänään todella upea aurinkoinen syyspäivä. Tuntui ihan uskomattomalta, että vielä syyskuussa meitä hellitään näillä lämpöasteilla. Pakkohan sitä oli käydä napsimassa asukuvat aamun brunssitilaisuuden jälkeen.

Tänään palataan takaisin ysärin tunnelmiin. Minulla on viimeksi ollut ruutubleiseri 1990-luvun puolivälissä. Silloin nuoren kauppiaan univormuna oli bleiserilook. Ammatillista uskottavuutta haettiin pukeutumisen kautta. Muistan elävästi olkatoppaukset ja bleiseririvistön eri mustan sävyissä. Joukkoon oli eksynyt myös muutama vaalea ruutubleiseri. Housutyttönä rakastin juuri bleiserilookia sen helppouden takia. Sittemmin bleiserit vahtuivat neuletakkeihin mutta farkut ovat pysyneet tyylissä kaikki nämä vuodet. 


Olen lämmenyt tähän ruututrendiin pikku hiljaa. Syksyn muotijutuissa ruudut ovat hyppineet silmilleni tasaiseen tahtiin. Mitä enemmän olen nähnyt ruutuasuja, niin sitä myöten kiinnostus niihin on kasvanut. Varsinkin olen ollut tykästynyt kuviorakenteeltaan isompaan ruutuun. Perinteinen glencheck -ruutu on minun sporttityyliin ehkä liian virallinen. Tämän rennon ruutubliserin tyyli muuttuu käytettyjen housujen mukaan. Tänään yhdistin suoralahkeiset nahkapöksyt. Farkuilla syntyy vanha kunnon klasikkolook!


Hypistelin kaupassa myös tähän jakkuun kuuluvia housuja. Tällä kertaa jätin ne kauppaan. Minulla ei ole käyttöä koko ruutuhousupuvulle. Vähän vaatii myös totettelua se, että koko asu olisi ruutua. Olen viimeisten vuosien aikana käyttänyt paljon maanläheisiä värejä ja yksinkertaisia pintoja, joten tämä ruutu on minulle ihan jotain uutta. Toisaalta ostin viime vuonna jo yhdet ruutuhuosut. Valitettavasti ne jäivät vähälle käytölle. Ruutujakulle on varmasti enemmän käyttöä.

Näiden asukuvien myötä toivon teille kaikille mukavaa viikonlopun jatkoa!

tuulanneli


8 kommenttia

 1. Eilen iltapäivällä ihanasti alkoi aurinko paistaa, toivottavasti samoin olisi tänäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen auringonpaiste oli kertakaikkiaan upea! Tänään meillä oli pilvinen päivä :)

   Poista
 2. Nytkö vahva ruutukuvio on tullut takaisin? Hauskalta kyllä näyttää pitkästä aikaa!

  Johanna K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä löytyy sekä vahvoja että pienempiä ruutuja. Joka tapauksessa ruudut ovat vaihteeksi todella kivoja!

   Poista
 3. Tosi kiva asu ja etenkin just tuo bleiseri! Pukee sua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ruutu on kiva kuosivaihtoehto pitkästä aikaa!

   Poista
 4. Kaunis bleisertakki. Sulla on kyllä niin ihana tämä blogi ja kuvat ovat niin piristäviä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista :)

   Kiva, että löydät inspiraatiota täältä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig