Find your Karisma - tyylioppaasi netissä// Sisältöyhteistyö Karisma Vaasa //

Viikko sitten ystäväni Carola lanseerasi upean tyylioppaan nettiin. Find your Karisma -verkkokaupasta löydät kuukausittain vaihtuvan stailatun asukokonaisuuden, tämän hetken kuumimmat top-tuotteet ja ne rakastetuimmat klassikot niin business- kuin juhlapukeutumiseen.

Verkkokaupan perustaminen ei ollut itsestään selvyys Carolalle, koska hän on vannoutunut kivijalkakaupan puolestapuhuja. Pitkän pohdinnan ja ideoinnin jälkeen hän löysi yhteistyössä mainostoimiston kanssa toimivan mallin Karisman näköiselle online shopille. Lopputulos on tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, joka on samalla näyteikkuna kivijalkamyymälälle. Muodikas ja inspiroiva jatkumo myymälälle, josta saamme tyylivinkkejä niin arkeen, työhön kuin juhlaan.


Karisman verkkokauppa on jaettu kolmeen tyyliosioon. Karisma Classics -tuotteet ovat huolellisesti valittuja klassikoita liikkeessä myynnissä olevilta merkeiltä ja ne ovat ns. NOS (never out of stock) tuotteita, jotka löytyvät aina sekä liikkeestä että verkkokaupasta. 

Nämä klassikkotuotteet ovat usein meille niitä asukriisin pelastajia. Valkoinen toimiva paitis kuuluu ehdottomasti jokanaisen vaatekaappiin. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata näitä Sleek Atelierin paitiksia Karisman verkkokaupasta. Paitiksilla on loistava hinta/laatusuhde. 


Karisma Favourites -tuotteet ovat Karisma liikkeen "mauste" ja ne ovat vaihtuvia poimintoja merkkien herkuista ja viimeisimmistä trendeistä. House of Dagmarilta oli mukana näytöksessä todella kaunis ja naisellinen pusero/vekkihame asukokonaisuus. Tiger of Sweden vaalea villakangastakki on aina varma ja tyylikäs valinta. 


FilippaK:n yhdistämme automaattisesti klassisiin villakangastakkeihin ja skandinaavisiin yksinkertaisiin linjoihin. Nyt Filipalta on tullut myös makee sporttimallisto. Todella rentoa käyttömukavaa muotia.Find your Karisma -kuukauden asu on kerran kuussa valmiiksi stailattu asukokonaisuus. Syyskuun kuukauden asussa on mukana aivan ihastuttava My Malene Birgerin seeprapaitis ja Busnelin kaunis keeppineuletakki. Miehen kuukaudenasu on taattua tyylikkyyttä ja laatua Tiger Of Swedinilta. 

Arvaapas mikä oli suosikkini näytösasuista? Tottakai Malenen ruskea neule arabianflower kuosilla vei sydämeni totaalisesti. Todella monikäyttöinen neule! Myös iso keeppi on kivannäköinen mutta sille minulla on liian vähän käyttöä. Kauniita neuleita ei ole koskaan likaa, eikös näin?

Let´s Find your Karisma!

tuulanneli


// Kaikki asukokonaisuudet ja tuotetiedot löydät täältä (klik) //

Find your Karisma - online shop täältä (klik)
10 kommenttia

 1. Opas kauniita kokonaisuuksia ja kivoja yhdistelmiä. Noita klassikoita todellakin tarvitaan sinne kaappiin, menee aamut helpommin niiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) me usein unohdamme juuri ne perusvaatteet, jotka pelastavat meidät asukriiseiltä!

   Poista
 2. Kauniita asukokonaisuuksia, ja niistä tosiaan henkii klassinen tyyli sekä laadukkuus. Hyvä idea tuo netin kautta löytyvä konsepti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karisma OnlineShop -konsepti on hienosti toteutettu ja niin myös Karisman näköinen. Edustava näyteikkuna liikkeelle!

   Poista
 3. Vaikuttaa ihan kivalta idealta, hienoa että on ystäväsi ottanut kuitenkin "peloista" huolimatta askeleen verkkokauppaa kohti!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idea on hiotuttu todella hyvin ammattilaisten kanssa. Tänä päivänä verkkokauppa on hyvä jatke kivijalkakaupalle, kn se tehdään oikein.

   Liideidea pitää olla siinä myös rautainen, että se toimii! Kilpailu on niin kovaa, että puolivillaisella ei kannata lähteä liikenteeseen.

   Poista
 4. Upeita asukokonaisuuksia. Ihanaa, kun saa taas syksyn tullen pukea enemmän. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Rakastan myös syksyn pukeutumista! Saa kerrostaa ja kääriytyä ihanien neuleiden lämpöön!

   Poista
 5. Kauniita asuja ja minusta ennen kaikkea ihan mahtavaa, että ystäväsi hyppäsi peloista huolimatta verkkokauppa - maailmaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Carola on rohkea businessnainen. Hänellä on loistavia visioita ja vahva tahto toteuttaa ne! Nostan hattua hänen päättäväisyydelleen ja upeille ideoille!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig