viisi poimintaa viikon varrelta
Viikon herkkuhetki kera lempparilehden - kesän jälkeen on kiva paneutua syksyn juttuihin muotilehtien kera. Olen innokkaasti tutkinut muotilehtien tarjontaa. Samoin olen kierrellyt pikkasen kaupoissa hypistelemässä ja tutkimassa uutuuksia. Nyt mutustellaan rauhassa mitä on tulossa. Tässä ei ole mitään kiirettä, kun kesää on vielä jäljellä. Se mikä on kivointa, että monessa mallistossa mennään yllättävän vaaleilla sävyillä tämä alkusesonki. Tämä antaa kesävaatteille paljon lisäaikaa!Viikon mietelause - tämän kuvan otin Vuosaari Golfin taukovessassa pari viikkoa sitten. Ajatus on pyörinyt mielessäni. Me usein pelkäämme sitä epäonnistumista, kun pitäisi vaan rohkeasti yrittää ja mennä vaikka omalle epämukavuusalueelle. Jos tosiaankin joudumme sinne raffiin, niin tärkeintähän on se kuinka pääsemme pois sieltä. Golfissa se epäonnistuminen lyönnissä merkitsee usein sitä raffia. Epäonnistumisen yhteydessä pitää vain kerätä itsensä, ottaa opiksi ja nokka kohti uusia seikkailuita!Viikon asukuvahässäkkää - Hovikuvaaja räpsii näitä kuvia joskus liian innokkaasti. Etsin vasta kuvauspaikkaa ja kameran on siltikin jo toiminnassa! Näihin kuviin tallentuu joskus koomisia tilanteita.


Viikon oman puutarhan antimet - Meillä on ihan muutama marjapensas. Olin ihan totaalisesti unohtanut nämä punaiset viinimarjat meidän tontin rajalla. Ne olivat niin suojassa isojen puiden alla. Nämä ovat niitä vanhan puutarhan yllätyksiä.


Viikon ei niin onnistuneet suunnitelmat - kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä. Meillä oli suunnitelmissa käydä Porvoossa, kun olimme viettämässä viikonloppua Hotel Rantapuistossa. Vanha Porvoo on minulla todellakin käymättä ja ajattelin, että kun nyt ollaan Itä-Helsingin puolella niin on helppo piipahtaa tutustumassa Vanhan Porvoon mukulakivikatuihin. Ilmojen haltija oli päättänyt toisin. Runsas vesisade sai meidät muuttamaan suunnitelmat. Yhden kuvan ehdin ottamaan ja sitten juoksimme autoon nopeasti kastuen ihan likomäriksi! Seuraavaan kertaa odottaen.


Mukavaa viikkoa kaikille!

tuulanneli

14 kommenttia

 1. Ihania poimintoja. Voihan harmitus tuon Porvoon reissun kanssa. Porvoo on aivan ihana kaupunki, toivottavasti pian pääset sinne uudestaan.
  Kivaa iltaa sinulle Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Meitä kyllä harmitti tuo Porvoo mutta siinä vesisateessa ei ollut mitään inspiraatiota lähteä kiertelemään. Tottakai jos varustus olisi ollut toinen niin asia olisi voinut harkita!

   toivottavasti ensi kesänä sitten!

   mukavaa viikonloppua sinulle Outi :)

   Poista
 2. Nuo vahinkolaukaukset on yleensä melkein niitä parhaita - joskushan voisi koonnin noiden parhaimmistosta tehdä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen asiaa miettinyt ja joskus pitäisi todellakin tehdä postaus niistä kuvista!

   Löytyisi kaikenlaisia ilmeitä!

   Poista
 3. Ihanat poiminnat! Tuo hovikuvaajan innokkuus on kyllä niin tuttua! Meillläkin napataan kuva toisensa perään kun vielä koetan katsoa että mikä olisi kiva paikka ja siinä on sitten erilaisia kuvia vaikka kuinka :D

  Upeaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa niitä kuvia aletaan napsia heti kun päästään kuvauspaikalle! Tottakai joskus on tullut todella hyviä kuvia näsitä spontaaneista kuvista.

   Mukavaa viikonloppua sinulle :)

   Poista
 4. Kivoja poimintoja! Harmillista, ettet päässy Porvooseen, ensi kerralla sitten. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   Porvoo harmittaa minua vieläkin. Arvaat varmasti, että olin suunnitellut, että otan muutaman asukuvan siellä ;)

   Mukavaa viikonloppua sinulle :)

   Poista
 5. Kiitos kivasta jutusta - mutta nyt täytyy mennä etsimään marjaleivoksia jostain :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko :)

   marjaleivokset ovat herkullisia juuri nyt!

   Poista
 6. Monesti nauran, kun mies on ottanut minusta näitä blogikuvia, kun en ole vielä edes valmis :D Hauskoja otoksia kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mikä kiire miehillä aina on näiden kuvien kanssa! Pitäähän sitä valmistautua rauhassa kuviin ;)

   Poista
 7. Paljon mahtuu viikkoon 😊. Harmi, että osui sade kohdalle, Porvoo on todella kaunis kesäkaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   Ensi kesänä sitten uudestaan! Kesä on aina arvaamaton säiden suhteen, onneksi pääsimme edellisenä päivänä golfaamaan :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig