syksyn ensimmäinen look
Pakko myöntää, että kyllä se syksy pikku hiljaa hiipii luoksemme. Tottakai kesää on jäljellä melkein kuukausi ainakin minun mittapuun mukaan. Kuitenkin ilmassa on jo henkäyksiä tulevasta syksystä. Pukeutumisessa tämä alkaa näkymään tummempien värien ja neuleiden valintana.

Taiteiden yönä valitsin pitkästä aikaa mekon. Käytän todella harvoin mekkoja, joten tällä kertaa yllätin itseni. Tämä FilippaK:n mekko on hankittu jo viime vuonna, jolloin ajattelin pitäväni sitä helteisillä keleillä. Viime kesä meni kuitenkin kukkamekon kanssa. Toisaalta en ole yhtään harmissani, koska yksinkertaiselle ja yksiväriselle mekolle on aina käyttöä. Mekko istuu nyt muutenkin paljon paremmin muutaman pudotetun kilon ansiosta.Niin ne hiton leggarit ovat taasen hiipineet mukaan tyyliini. Olen pituudeltani 176 cm, joka aiheuttaa usein sen, että mekot ovat liian "lyhyitä" loppuen juuri väärään kohtaan pohkeissa. Olen usein pidentänyt mekon helmaa käyttämällä leggingseja. Talvella tämä ongelma hoituu paksuilla sukkahousuilla, saapikkailla tai nilkkureilla. Leggareilla asukokonaisuus näyttää ehkä himpun verran sporttisemmalta.


Parasta syksyn pukeutumisessa on kerrospukeutuminen sekä eri kuosien ja materiaalien miksaaminen keskenään. Olen aina tykännyt kerrostaa vaatteita ja sitä kautta etsiä erilaisia kombinaatiota. Syksyllä voit käyttää vielä todella pitkään kesän paitiksia ja muita suosikkivaatteita yhdistämällä niitä talvivaatteiden alle. Oma rakas seeprapaitis jatkaa kanssani varmasti koko syksyn ja talven. Tänään solmin sen rusetille mekon päälle ja heitin vielä ikuisen klassikon eli mustan nahkatakin päälle. Seeprapaitiksen ympärille on mukava inspiroida erilaisia asukombinaatioita.


Oletko sinä jo kääntänyt katseesi kohti syksyä?


tuulanneli

16 kommenttia

 1. Jo heinäkuussa tuntui olleen päiviä, joissa oli selkeästi syksyn tuntua. Tänä vuonna kesä jäi hieman turhan lyhyeksi ainakin täällä meillä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kesä meilläkin oli loppujen lopuksi aika lyhyt! Heinäkuussa sitä odoteltiin vain helteitä :)

   Poista
 2. Ihanaa, että leggareitakin voi vielä käyttää. Ne ovat niin mainiot lämmikkeet hameiden ja mekkojen alla. Vihaan ohuita sukkiksia, ne tuntuvat niin epämiellyttäviltä päällä, ja paksuja sukkahousuja pystyn käyttämään töissä vasta talvella. Leggarit ovat niin näppärät kassissa ja kiskaista jalkaan tarvittaessa lämmittämään. Samoin ne sopivat farkkuminihameen pariksi - toisin kuin sukkikset tai ei mitään, sillä joudun pyllistelemään työssäni opena. Siksi olen niin harmitellut, etteivät ne ole enää hameen parina muodissa kuten jossain väitettiin. Toisaalta onnekseni ala-asteella ei tarvitse niin muotitietoinen ollakaan :)

  Minäkin alan jo pussittaa hempeänsävyisiä kesävaatteitani ja kaivella esille niitä syksyisempiä. Tällä hetkellä tummansininen ja musta hameissa ja t-paidoissa alkaa olla se syksyn merkki vaatetuksessani. Ihan mustissa en osaa olla koskaan, vaan yhdistelen niitä pirteämpiin sävyihin. Vähitellen vaatekaappiini on alkanut hiipiä myös keltaista ja oranssia, loistavia syyskesän sävyjä, joita olen aina vierastanut, koska ne eivät sovi minulle. Mutta eivät ne hullummilta näytä ruskettunutta ihoa vasten :)

  Mukavaa elokuuta <3

  tv. Ei-Leen // Hempeät hepeneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tälläinen rakkaus/vihasuhde leggareihin. Tykkään juuri niistä näin mekkojen alla antamassa helmalle tarvittavaa pituutta.

   Sekoittelen pitkin syksyä kesävaatteita yhdessä talvivaatteiden kanssa. Näin syntyy kivoja ja rentoja asukokonaisuuksia. Samalla pystyn pidentämään niiden lempparivaatteiden käyttökautta pitkälle talveen.

   Minullakin ovat värit hiipineet vaatekaappiin! näin saan väri-iloa arkeen!

   Mukavaa elokuuta sinulle :)

   Poista
 3. Katseen olen kääntänyt syksyyn ja siihen mitä pukisi päällensä, mutta vielä en ole kesästä luopunut eli vähän kartoitan hissuksiin mitä tuolla kaapissa on ja tarvitseeko sinne jotain lisää ennenkuin alan oikeasti tekemään hankintoja. Toivottavasti vähemmän kun nyt kesän takia.

  Kiva tämä kokonaisuus, hyvä siirtymäkokonaisuus kesän ja syksyn välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)

   Sama juttu täällä, tutkin vaatekaappiani todella tarkasti ja mietin mitä todella tarvitsen sinne! Olen vahvasti sitä mieltä, että aina ei tarvitse hankkia uutta vaan yhdistelemällä vaatteita eri lailla syntyy todella kivoja asukokonaisuuksia!

   Mukavaa elokuun jatkoa sinulle :)

   Poista
 4. Vielä kuljen suht kesäisissä asuissa, mutta kyllä syksy on alkanut pyöriä mielessä ja mieli tekee kaivaa mm. viininpunaista ylle. Tosi kivan näköinen asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   Tottakai meillä on vielä kesää paljon jäljellä mutta se pieni syksyinen henkäys tuntuu jo aamuisin :)

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus. Olen ollut hieman "allerginen" erilaisille kuvioille vaatteissa, mutta juuri huomasin että tänä kesänä olen ostanut useamman kuviollisen vaatteen. Ihanaa piristystä pelkkään harmaaseen ja mustaan.
  Aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)

   Sama täällä, kuvioita ja kuoseja löytyy minunkin aikaisemmin niin yksivärisestä vaatekaapista!

   Kivaa loppukesää sinulle :)

   Poista
 6. Ihana lookki...Syksy olisi saanut vielä kyllä odottaa...

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa :)

   Onneksi on vielä aurinkoisia päiviä jäljellä!

   Poista
 7. Kaunis syksyinen asukokonaisuus ja itse pidän paljon legginssejä erilaisten asujen kanssa. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista kommentistasi :)

   Olen taas löytänyt leggarit ja tykkään pitää niitä juuri näin mekkojen kanssa.

   Poista
 8. Kivalta näyttää tuo asu! Täällä on ajatukset kääntyneet syksyyn koulun, eskarin ja flunssan alun johdosta. Tekee tosiaan mieli kerrospukeutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy saapuu pikku hiljaa. Koulujen ja eskarin alkaminen on aina se varma merkki syksystä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig