marimekko ja uusi laukkumallisto -aina sinun
Viime viikolla piipahdin Marimekon asiakasillassa tutustumassa heidän uuteen laukkumallistoon ja syksyn muihin uutuuksiin. Olipa taas kiva tavata tuttuja kesän jälkeen ja vaihtaa kuulumisia. Näin ne syksyn tapahtumat lähtevät pikku hiljaa käyntiin.

Marimekko on kulkenut mukani eri elämänvaiheisssa. Marimekon raitapaita oli aikoinaan elämäni ensimmäinen merkkituote, jonka ostin ensimmäisillä kesätienisteillä joskus kauan, kauan sitten. Nyt ympyrä on sulkeutunut, kun vuosi sitten hankin uuden raitapaidan itselleni. Marimekon uusi laukkumallisto - aina sinun on ollut todella suosittu ja Vaasan myymälässä oli muutama suosikkimalli jo myyty loppuun! En yhtän ihmettele laukkujen suosiota. Mallistossa on esimerkiksi mustaa yhdistettynä ihaniin väriyhdistelmiin. Yksityiskohdista löytyy hehkuvia värejä, kuten punaista, pinkkia ja lilaa. Laukkujen mallit ovat ajattomia ja aikaa kestäviä klassikoita. Malleissa on sekoitettu kivasti uutta ja vanhaa.


Marimekon alkusyksyn värimaailmassa hehkuvat vaaleat pastellit yhdistettynä kauniiseen tummansiniseen. Tykästyn tähän värimailmaan. Pehmeä lasku syksyyn! Eikö olekin södet nuo vaaleanpunaiset mukit? Vähän erilaista Marimekkoa perusvärien rinnalle.

Oletko sinä jo tutustunut Marimekon uuteen laukkumallistoon?

Mukavaa ja aurinkoista viikonjatkoa!

tuulanneli

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Marimekon kuosit elävät omaa elämäänsä vuodesta toiseen!

   Poista
 2. No on kyllä kiva mallisto! Yksinkertaisen tyylikästä, muttei mitään tylsää ja tavallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin kanssa yksinkertaisiin muotoihin! Klassikkomalleja vuosien käyttöön!

   Poista
 3. Marimekolta on kyllä viime aikoina tullut todella paljon kaikkia erityisen kivoja juttuja ja uutuuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin kiinnostus on jälleen herännyt Marimekkoon viimeisten vuosien aikana. Mallistoista löytyy aina jotain kivaa!

   Poista
 4. Onpa kauniita vaatteita ja hyviä kiviä. Oon aina ollut Marimekon ystävä ja tää postaus oli just osuva mulle. Kiitos vinkeistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Marimekolla löytyy todellakin aina jotain kivaa niin kotiin kuin itselle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig