Karismaattiset kesäjuhlat// sisältöyhteistyö Karisma Vaasa //

Tervetuloa mukaan Karisman henkilökunnan kesäjuhliin. Olin mukana valokuvaamassa tunnelmia pari viikkoa sitten Karisman blogiin teemalla summerparty. Tässä myös muutama asukuva tänne blogini puolelle. Teimme postauksen Vaasan uusimmassa ravintolassa Hejm, joka avautui virallisesti kuluneella viikolla. Aivan ihastuttava paikka!Havahduin tässä muutama päivä sitten siihen, että nyt mennään jo elokuussa. Ajatukset siirtyvät vähitellen syksyn loookeihin. Tottakai elokuu on vielä kesäkuukausi. Joka tapauksessa illat viilenevät ja pimenevät tuoden mukanaan jo tarvetta vähän lämpöisimmille vaatteille. 


Carola oli stailannut henkilökunnan Dagmarin syksyn premalliston lookeilla. Dagmar on kolmen ruotsalaisen sisaruksen Kristiinan, Karinin ja Sofian yhteistyön tuloa. Dagmarin design on ennakkoluulonta ja hienostunutta. Asuille on tyypillistä yllättävät yksityiskohdat ja kauniit värisävyt. 

Erityisesti ihastuin Emman yllä olevaan pikku mustaan. Kauniit yksityiskohdat tekevät mekosta klassikon, joka toimii sesongista toiseen. Täydellinen valinta moneen tilaisuuteen.Hilkka ja Carola luottivat omissa valinnoissaan By Malene Birgeriin. Premalliston seeprakuosi on ollut todella suosittu. Malliston vaatteet toimivat loistavasti myös vielä pitkälle syksyyn. Tulevassa Malenen syksyn mallistossa löytyy eri versioita tästä suosikkikuosista myös uusilla värikombinaatioilla. 

Viimeisessä kuvassa myös aivan ihastuttava ATP Atelierin pikku laukku. Carola kertoikin, että Tukholman katukuvassa ATP Atelierin laukkuja näkyy jo paljon. Laukuista ja kengistä huokuu kaunis ja ajaton design. Tämä laukku valikoituu ehdottamasti omalle hankintalistalle!


Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näiden asukokonaisuuksien joukosta? Vaatteiden ja asusteiden tarkemmat tiedot löydät Karisman blogista täältä (klik)


Kiitos aivan ihastuttavasta illasta Karisman tytöt!


-tuulanneli
14 kommenttia

 1. Seeprakuvioinen maximekko olisi ihan minua! Upeita asuja, naisia ja laukkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos Outi! Seepramekko on kertakaikkiaan upea :)

   Poista
 2. Kuvista välittyy iloinen tunnelma 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikkäitä asuja ja kuvia! Erityisesti seeprakuvio sytytti näissä, vaikka en siitä yleensä niin kovin innoissani ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malenen seeprakuosista tuli minunkin suosikki vaikka en yleensä eläinkuoseista tykkää.

   Poista
 4. Ihania kuvia ja asuja + iloinen tunnelma. Tuo seepramekko oli mieleeni eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Diina-Maria :)

   Kesäjuhlat ovat aina kivoja ja seeprakuosi on paras!

   Poista
 5. Kyllä, itsellä alkoi heinäkuun lopulla muokkautumaan ajatukset syksyyn ja siihen miltä mun syys lookki näyttää.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä kuinka, kuukausi kääntyy elokuulle niin syksy alkaa kiinnostamaan!

   Poista
 6. Ihanat kuvat ja niin ihana pikkumusta! <3

  VastaaPoista
 7. Ihania asuja, varsinkin pikkumusta. Yhdellä mallilla olevat mustat sandaalit ovat myös kauniit. Sopivasti peittää jalkapöytää, paljastaen kuitin varpaat ja kantapään. Tiedätkö, minkä merkkiset sandaalit ovat? Mukavaa elokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Päivi :)

   Kiitos, Dagmarin pikkumusta on todella ylimakee! Postauksen kengät ovat ATP atelierin mallistosta. Heillä on todella kivoja nahkakenkiä :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig