Atopik - neljä suosikkituotetta kesäiholle

// tuotteet saatu testiin pr-näytteenä //

Tutustuin ensimmäisen kerran Atopik -sarjaan viime kesänä. Ihastuin sarjan kotimaisuuteen ja toimivuuteen. Syksyllä rauhoitin ihoni Atopikin Sensitive -sarjan avulla. En ihmettele yhtään, että moni muukin on löytänyt sarjan. Atopik on kohtuuhintainen ja vaikuttavat aineosat ovat meidän omasta luonnosta peräisin. Samoin tuotesarjan raaka-ainekoostumukset ovat yksinkertaisen tehokkaita. Minun herkälle iholle ainakin liian monimutkaiset kasviuutesekoitukset saattavat aiheuttaa herkistymistä.

Atopik on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä. Tuotteissa käytetään herkälle iholle ihanteellisia raaka-aineita, kuten rauhoittavaa luomukauraa, antioksidanttista metsämustikkaa ja ihon suojakerrosta tukevia prebiootteja. FI-Natura sertifioitu sarja on täysin vegaaninen ja gluteeniton.


Rauhoittava kauraöljy on nimensä mukainen ihon superrauhoittaja. Öljyseoksessa on käytetty tehoraaka-aineena ainoastaan kauraöljyä, joten se sopii loistavasti herkälle iholla. Kauraöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja. Tämä on yksi tehokkaimmista seerumeista mitä olen käyttänyt ja tällä supertuotteella rauhoitin viime syksynä herkistyneen ihoni. Täyteläinen kauraöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja samalla vahvistaa sitä ulkoisia ärsykkeitä vastaan.


Sensitive puhdistusemulsiosta on tullut suosikkini ja vakiinnuttanut asemansa kylppärin hyllyllä. Phdistuselmulsion pääraaka -aineena oleva kotimainen kaura tunnetaan sen ihoa rauhoittavista, kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksista. 


Viimeisempinä olen tutustunut Atopikin Anti-age sarjaan. Näissä tuotteissa on käytetty metsämustikkaa erittäin tehokkaassa ja ravintotiiviissä uutemuodossa. Tuotteen luvataan kirkastavan ihoa. Samea iho onkin se, mihinkä tarvitsemme apua ikääntymisen myötä. Kesäkuussa minulle tehtiin ihoanalyysi, jossa tuli esille juuri tämä heleyden lisääminen. Ihoni oli analyysin mukaan hyvin kiinteä ja kosteustasopaino oli kunnossa mutta heleyttä tarvittiin iholle lisää.

Atopik -sarjan takaa löytyy vahvaa suomalaista Naviterin kosmetiikkaosaamista. Olen todella iloinen, että sarjassa hyödynnetään meidän suomalaisen luonnon tehoraaka-aineita, kuten villimustikoita ja luomukauraa. Tuotesarja on taatusti turvallista kotimaista luonnonkosmetiikaa.

 Oletko sinä jo tutustunut Atopikin -tuotesarjaan?

-tuulanneli


14 kommenttia

 1. Kiitos tästä vinkkauksesta, täytyykin tutustua paremmin tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atopik on tutustumisen arvoinen sarja. Luotettava ja kotimainen!

   Poista
 2. Atopik on upea kotimainen sarja, jota minullakin on ollut ilo käyttää. Sensitive Puhdistusemulsio voisi toimia minullakin, ja anti-age linjan mustikka kuulostaa houkuttelevalta, sillä oma ihonikin tuntuu sameutuvan vuosien saatossa. Ihana postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni ihanasta kommentistasi :)

   Kotimaisista tuotesarjoista on aina kiva kirjoitella. Aikuisen naisen iho tarvitsee usein juuri sitä helelyttä. Onneksi meidän luonnosta löytyy superaineita luonnonkosmetiikan raaka-aineiksi.

   Mukavaa heinäkuun jatkoa sinulle Ninni :)

   Poista
 3. Täytyy laittaa korvan taa tää, pitää kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Olen itsekin ostanut näitä testijakson jälkeen,

   Poista
 4. Atopik on nimenä tuttu, mutta tuotteisiin en ole vielä ehtinyt tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atopik on todella loistava kotimainen luonnonkosmetiikkasarja ja tutustumisen arvoinen!

   Poista
 5. Aivan uusi sarja minulle. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Varsinkin tuo kauraöljyä sisältävä. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauraöljy sopi ainakin minulle herkälle iholle todella hyvin! Iho rauhoittui ja sain hehkua takaisin!

   Poista
 6. Atopik sarjan tuotteita ovat monet kehuneet joten tekisi mieli kyllä testata jossain vaiheessa. Heleyttä ihossa ei koskaan voi olla liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Marjo, ikääntyvä iho tarvitsee heleyttä ja kirkastusta.

   Atopik on kerännyt paljon kiitosta!

   Poista
 7. On tuttu sarja, olen testannut ja kirjoittanutkin niistä. Edelleen on puhdistusemulsio käytössä ja pidän sen ohuesta ja miellyttävästä koostumuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maarit :)

   Puhdistusemulsiosta minulla on jo käytössä omat ostokset niin hyvä se on vaan ollut, että hankin lisää.

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig