parasta juuri nyt pukeutumisessa


Moikka kaikille! Postauksen aihe piti olla ihan jotain muuta. Kävimme eilen töiden jälkeen napsimassa muutaman kuvan tarkoituksena tehdä postaus Hansista koirapäivän kunniaksi. Hans ei tykännyt yhtään olla kameran edessä. Lopputulemana allekirjoittaneella rapaiset housut.

Nyt kun talvitakit on vihdoinkin viety talvisäilöön, niin voidaan hekumoida kevään pukeutumisen kanssa. Viimeinen viikko onkin ollut aivan uskomattoman lämmin. Toivottavasti nyt ei ihan heti hypätä kesähepeniin. Eli tässä ajatuksiani siitä, mikä on parasta juuri nyt pukeutumisessa!


Sporttinen kevät - Määrittelen oman tyylini nykyisin sporttinen ladylook. Olen aina tykännyt siisteistä sporttivaatteista. Olen ollut siinä onnellisessa asemassa, että olen voinut aina pukeutua työssäni vapaasti oman tyylini mukaisesti. En varmasti viihtyisi ihan tiukassa businesslookissa. Olen tykännyt rikkoa rajoja eri tyylien kesken. Kerrospukeutumista rakastan yli kaiken ja se onkin usein paras keino peittää niitä  pyöreitä muotoja. 

Uuden ja vanhan yhdistäminen - Tulen aina onnelliseksi, kun pystyn uudistamaan jonkun vanhan lempparivaatteeni yhdistämällä sen uuteen hankintaan. Sesonkien vaihtuessa kannattaa inventoida mitä löytyy edellisiltä vuosilta ja näin voi tehdä yllättävän hyviä löytöjä. Uudella huivilla tai teepparilla voi saada vanhan vaatteen uudelleen kukoistukseen. 


Aurinkolasit - varma kevään merkki ja hyvin olennainen osa kevätpukeutumista. Vaikka tänä päivänä käytetään aurinkolaseja ympäri vuoden niin luonnollisinta niiden käyttäminen on keväällä ja kesällä. Tänä keväänä hankin itselleni uudet aurinkolasit vahvuuksilla. Celinen klassinen ja tyylikäs muotokieli on aina puhutellut minua ja nämä lasit mallaavat myös golfkentälle. 

Sukkahousut veks - ihan vielä en ole voinut jättää sukkahousuja pois. Pyöräilen töihin ja sen verran on aamuisin vielä viileetä, etten halua vilustua. Viimeistään toukokuussa jätän sukkahousut pois ja siitä se koko kesän riemu alkaa!


Vaaleat värit - tämän kevään värisinfonia on harmonisen kaunis. Jokaisen makuun löytyy varmasti ne oikeat sävyt. Pastellivärien fanille on todella kauniita naisellisia sävyjä. Maanläheiset luonnonsävyt ovat minulle ne tärkeimmät.

Matalat, rennot ja värikkäät sneakerit - Olen aikaisemminkin hehkuttanut kenkien värimaailmaa. Vihdoinkin esimerkiksi juhlavaatteiden kanssa käytetään keväisin kauniita vaaleita avokkaita. Kenkien ei todellakaan aina tarvitse olla mustat. 

Värikkäät kengät antavat asulle trendikkään ilmeen ja kruunaavat kokonaisuuden. Tänään hain postista seeprakenkäni ja olen aivan pähkinöissä niiden kanssa. Seeprakengilläni uudistan monta vanhaa asuani. Minusta kengissä pitää olla asennetta! 


Mitkä ovat sinulle ne tärkeät jutut juuri nyt pukeutumisessa?

tuulanneli


Nahkatakki // vintage
Tikkitakki // Philosophy Blues Original
Chinot // Lindex
Sneakerit // Pavement
Aurinkolasit // Céline

9 kommenttia

 1. Kaikista tärkein juttu on se, että saisi nimenomaan keventää sitä ulkovaatetusta. Vilustun helposti, jos vähennän vaatetta heti kun vähän lämpenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Olen aamuisin laittanut vielä untuvatoppiksen päälle työmatkoille mutta nyt viime viikolla laitoin sen talvisäilöön. Keväällä voi vilustua helposti, jos keventää liian nopeasti!

   Nyt kevät on tulossa kovaa vauhtia :)

   Poista
 2. Nämä lämpimät päivät ovat olleet ihania! Mitään uutta kevätvaatetta en ole ostanut. Uusista kengistä haaveilen. Sellaiset punaiset lenkkarinnäköiset ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinullakin on punaiset kengät hankintalistalla! Punainen on upea voimaväri.

   Poista
 3. Onpa kyllä todella tyylikäs ja toimiva asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen :) Ihan perustyövaatteet. Nämä yksinkertaiset linjat toimivat aina.

   Poista
 4. Se, että saa niin itseltä kuin varsinkin neidiltä hieman karsia vaatetusta kevyemmäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti meidän jokaisen toive! Onneksi nyt on saanut vähentää vaatteita viime päivien aikana.

   Poista
 5. Toppatakin vaihtaminen kevättakkiin on joka kevät se paras juttu :). Mä kyllä kovasti odotan jo kesää ja kesämekkoja.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig