Viisi poimintaa perjantain näytöksestä!
Kuvassa Emma, Hilkka, Carola // Karisma Vaasa

Kiitos aivan upeasta muotinäytöksestä. Perjantaina Karisma Vaasan täytti iloinen puheensorina ja liike oli tupaten täynnä meitä kevään muodista kiinnostuneita. Carola oli jälleen stailannut näytöksen varmalla tyylitajulla.  Itselleni ainakin kirkastui muutama kevään "must have" hankinta. Valkoiset farkut niin leveänä kuin pillinä ovat kevään ykköshousut.


By Malene Birger malliston yksi kauneimmista väreistä on tänä keväänä tiilenpunainen. Todella kaunis väri niin juhlaan kuin arkeen. Väri muuttaa muotoaan sen mukaan kuinka se yhdistetään muiden värien kanssa. Postauksen eka kuvassa Carolalla oli yllään Malenen tiilenpunainen jakku ja raikkaat valkoiset housut. Makee yhdistelmä, vai mitä mieltä olet?


Busnel yllätti kauniilla karttakuosilla ja makeilla shortsiasuilla. Minusta on upeaa, että klassinen merkki menee täysin oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Näin syntyy yllättäviä asukokonaisuuksia, jotka eivät jää keltään huomaamatta.


Tiger of Sweden keväässä luotetaan maanläheisiin väreihin ja klassisiin malleihin uudella twistillä. Tiger of Sweden osaa businespukeutumisen. Näissä vaatteissa olet aina skarppi ja vakuuttuva.Repeat on meille monelle tuttu upeista ja laadukkaista neuleistaan. Nyt mallisto on laajentunut casual -puolelle. Kesämallistossa on tarjolla naisellisia mekkoja, kauniisti laskeutuvia paitapuseroita ja kivoja jakkuja. Repeat on ollut minulle positiivinen yllätys tänä keväänä. Vaatteiden laatu on samaa huippulaatua kuin neuleet. Malliston keltainen väri on yksi onnistuneimmista mihin olen kevään aikana törmännyt.

Tästä viisi poimintaa eilisestä näytöksestä. Kaikki näytöksen asulookit löydät Karisma Vaasan blogista täältä (klik).


Lopuksi bonuskuvana vielä Carolan ja Marjon illan By Malene Birger lookit.  -tuulanneli

8 kommenttia

 1. Keltaiset vaatteet osuvat aina keväällä silmiin kun jotenkin kaipaan itsellekin sitä sävyä - onneksi vihdoinkin sain edes sen keltaisen topin juuri oikeassa sävyssä kotiutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä keväänä keltainen on yllättänyt positiivisesti. Mallistojen keltaisen sävyt ovat olleet juuri oikean sävyisiä. Itselläni onkin keltainen tunika aikaisemmin jo hommattuna :)

   Poista
 2. Keltainen väri olisi aivan ihana, mutta itselleni se ei tahdo sopia :/ Mutta niillä joilla sopii niin aivan ihana keväällä! :) Ja tuo kuvissa näkyvä punainen on kyllä ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, koska keltaisesta on tänä keväänä aivan upeita sävyjä ja niistä voi löytyä juuri se oma juttu!

   Poista
 3. Minunkin silmääni osui nuo keltaiset vaatteet. Tuo punsisen ja valkoisen yhdistelmä näytti myös kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiseen värin kiinnitin itsekin huomiota näytöksessä. Malenen kevään terracotta väri on kertakaikkiaan upea ja tyylikäs!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä, kevään värit ovat aina niin ihanan raikkaita ja kauniita!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig