Lindex - kevättakin kaksi tyyliä

// Sisältöyhteistyö Lindex ja Adtraction //
// postaus sisältää mainoslinkkejä * //

Kevään paras aika on kohta käsillä - kevään ihanat houkuttelevat uutuudet ovat saapuneet kauppoihin. Kauniit värit ja kuosit valtaavat hyllyt ja rekit. Aamuisin voimme jättää jo pois yhden neulekerroksen. Syksyllä olen innoissani kerrospukeutumisesta mutta olen yhtä innoissani kevään kevyemmästä pukeutumisesta. 

Olen jo muutaman kevään etsinyt itselleni kevyttä trenssitakkia. Olen pallotellut täyspitkän ja lyhyen välillä. Tähän tiilenpunaiseen trenssiin törmäsin Lindexin nettikaupassa* ja olin heti myyty. Näiden kuvien myötä huomasin kuinka olen jumiutunut tämän värin kanssa. Kevättakki menee sävy sävyyn talvitakin kanssa. Toisaalta tämä tiilenpunainen väri toimii loistavasti ja tummempi väri antaa aina ryhtiä pukeutumiseen. Tämä kokonaisuus toimii aina. Valkoinen teeppari naisfiguureilla oli aivan huippu. T-paita on Lindexin Extented* -mallistosta. Tyylikäs t-paita on valmistettu erittäin laadukkaasta puuvillasta, joka on pitkien kuitujen ansiosta pehmeää ja kestävää. Kuviointi antaa särmää teepparille ja tekee siitä monikäyttöisen. 

Ketjuliikkeistä Lindex on aina kuulunut suosikkeihin ja More at Lindex -bonuksia kertyy tasaiseen tahtiin. Erityisesti olen ollut tyytyväinen housumallistoihin, kokoja löytyy ja materiaalit toimivat pesusta toiseen. Samoin myös muun malliston mitoitus on ollut aina toimiva. Hyvä hinta/laatusuhde, joka on kukkaroystävällinen. Ainut miinuspuoli on talvineuleiden koostumukset. Usein tuoteselosteet sisältävät liian paljon akryylia ainakin minulle.


Viimeisimpään asukokonaisuuteen asennetta nahkapöksyillä ja niittinilkkureilla. Ohut trenssitakki* toimii myös kevyenä jakkuna. Tälläiset monikäyttöiset vaatteet ovat aivan huippuja. Näiden ympärille voi rakentaa mitä erilaisimpia kokonaisuuksia. Seuraavaksi ajattelin yhdistellä takkia erilaisten kuosivaihtoehtojen kanssa.

Tänään keskiviikkona on kevätpäiväntasaus. Valon määrä lisääntyy ihan huimaa vauhtia ja ihan kohta lumi on vain muisto. Kevään vaikutus minulle on tärkeä. Kaamoksessa monet asiat tuntuvat mahdottomilta mutta nyt ne ovat itse asiassa ihan saavutettavissa. Onneksi vaatekertoja voi jo vähentää ja pääsemme nauttimaan kevään uusista lookeista. Lindexin monipuoliseen mallistoon pääset tutustumaan täältä (klik)*


-tuulanneli


Trenssitakki // Lindex täältä (klik)*
Valkoinen t-paita // Lindex Extended täältä (klik)*
Nahkahousut // Part Two
Nilkkurit // Uterque

*adlinks
// sisältöyhteistyö Lindex ja Adtraction //
10 kommenttia

 1. Upeita kuvia ja kiinnitin huomiota siihen ettei siellä suunnalla enää taida paljoa lunta olla..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nämä kuvat on otettu isolla kirkolla viime viikonlopulla! Meillä täällä kotona on kyllä vielä paljon lunta.

   Poista
 2. Olet kyllä loihtinut (jälleen kerran) upeita asukokonaisuuksia! Tuo trenssitakki on ihan mieletön! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Trenssitakki oli kyllä raukkautta ensi silmäyksellä. Takin ympärille on helppo rakentaa erilaisia kivoja asukokonaisuuksia :)

   Poista
 3. Ihanat punaiset värit! Ja ihanat punaiset takit! Sinä osaat tuon asujen yhdistämisen taidon. Upeana astelet kevääseen.
  Mukavaa viikkoa Tuulanneli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Tuula :)

   Tiilenpunaisen värin ympärille on helppo rakentaa asukokonaisuuksia. Tämä on minun uusi musta väri :)

   Poista
 4. Ihana väri takissa, ja miten monikäyttöinen vaate. Upea asukokonaisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni :)

   Tästä tulee varmasti suosikkivaate kevään menoihin!

   Poista
 5. Aivan upea kevättakki ja tuo väri - wau! Sopii sinulle ihan älyttömän hyvin.
  Tiilenpunainen ei sovi meille kaikille mutta sinulle sopii. Itsekin käytän tätä sävyä jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Tiilenpunainen on loppujen lopuksi helppo väri ainakin minulle. Astetta tyylikkäämpi kuin esimerkiksi kirkaspunainen. Olen muutaman kerran kokeillut kirkkaanpunaista takkia mutta en ole lämmennyt sille!

   Mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig