ensimmäiset fiilistelyt kevätmuodin kanssa!

Tänään palataan parin viikon takaisen Kansainvälisen Nahkanäyttelyn muotinäytöksen tunnelmiin. Näytöksessä saimme ihastella tulevan kevään asukokonaisuuksia. Kiitos jälleen Karisman Carolalle inspiroivista stailauksista. Näitä on ilo kuvata!

Kevään ykkösvärin paikka taitaa tänä vuonna mennä vahvasti hiekan eri sävyille, jos allekirjoittaneen mielipidettä kysytään. Skandimerkeistä FilippaK on aina ollut se paras osaaja, kun puhutaan hiekan sävyistä ja citysafarista. Tänä keväänä FilippaK on todella onnistunut mallistonsa kanssa. Vai mitä mieltä olet näistä postauksen ensimmäisistä kuvista?                                                                                                

Ruotsalaisen Busnelin mallistosta löytyvät kauniit klassiset neuleet niin business -käyttöön kuin vapaa-ajalle. Busnel neuletakkien laatu on huippua. Olen käyttänyt todella ahkerasti noin kolme vuotta sitten hankkimaani Viktoria neuletakkia. Neuletakki on edelleenkin ihan kuin uusi! Näiden kuvien myötä odotan jo into piukassa kevättä. Vähän aikaan voi mennä ennenkuin pääsemme helmat heiluen astelemaan kevätkatuja. Toisaalta mikä estää meitä hankkimasta jo uutta kesämekkoa? Vedä lämmin oversizeneule tai paksu pitkäneuletakki uuden kesämekon päälle ja paksut nilkkurit jalkaan. Näin syntyy ihanan rento asukokonaisuus lopputalven rientoihin. 

Mukavaa loppuviikkoa ihanuudet!


-tuulanneli// Postauksen kaikki asukokonaisuudet Karisma Vaasa//

Näytöksen suunnittelu ja toteutus; Katriina Koskiniemi - Väisänen

Asukokonaisuuksien tuoteinfot ja kaikki näytöslookit täältä (klik)8 kommenttia

 1. Kauniita kuvai ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Täällä vaatekaappi odottaa päivitystä, etenkin työvaatteiden osalta. Eli, siistimpää vaatetta tulisi hankkia. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)

   Onnea vaatekaapin päivitykseen! Vaatekaupat ovat juuri nyt pullollaan paljon kivaa ostettavaa!

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Oih, miten ihanan keväisiä kuvia jo! Vaikka ulkoa on pakkasta niin joten itsellä sellainen fiilistä, että keväisempää pitäisi jo saada päälle. Ihana oranssin punainen väri tuossa haalari asussa. Tuo pitkä villatakki on kiva ja olen pitkään miettynyt pidemmän villiksen hankkimista omaan vaatekaappiin. Upeita kuvia ja tyylikäs näytös taas Karismalla!
  Kivaa viikonloppua ja rapsuja Hansille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Nyt viimeistään kevään uudet vaatteet alkavat kiinnostamaan. Viikonlopulla kevät otti todella ison askeleen eteenpäin! Pitkät neuletakit ovat aina ihania käyttää ja todella monikäyttöisiä!

   Mukavaa viikkoa sinulle ja Minnielle myös!

   Poista
 3. Kaikkea ihanaa tulossa :) Itse kevään tullen haikailen aina keltaisen perään :D

  VastaaPoista
 4. Nämä aurinkoiset päivät saa haaveilemaan hiljalleen jo keväästä. Ihanaa viikonloppua, toivotaan, että aurinko jatkaa paistamistaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Nyt on kevät ilmassa ja ihan kohta toivottavasti pääsemme lumesta eroon!

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig