viisi viikon varrelta - arvonta, brunssiherkkuja, teatteriaLauantaina oli kevään ensimmäinen Frukostflickorna -tapahtuma. Vierailimme aamubrunssin merkeissä Vaasan Kaupunginteatterissa. Kulttuuribrunssi oli kivaa vaihtelua allekirjoittaneelle ja tutustuin jälleen mielenkiintoisiin ihmisiin. Käyn aivan liian harvoin esimerkiksi teatterissa tai taidenäyttelyissä. Ehkäpä pitäisi ryhdistäytyä asian suhteen.

Pakkasta uhmaten laitoin Ivanan mekon päälle. Raikas kiva sinapinkeltainen väri tuo piristystä juuri nyt. Vuosia sitten käytin mekkoja todella paljon leggingshuumassa. Nyt tykkään käyttää mekkoja juuri paksujen sukkahousujen kanssa.  


Tässä kohtaa sokeriton kuukausi vaihtui sokerittomiin viikkoihin. Vuodet eivät todellakaan olen samanlaisia. Tänä vuonna sokeriton kuukausi karahti kiville jo aikaisemmin ennen tätä kuvaa. Kuntoremppa ei tähän kaadu vaan nyt otetaan suunnitelma B käyttöön. Ehkäpä näin on parempi. Joka tapauksessa olen saanut aisoihin jatkuvan sokerihimon. Nyt sallin herkkuja tarvittaessa itselleni viikonloppuisin. Kohtuus kaikessa on kuitenkin se tärkein asia.  


Nämä herkulliset brunssileivät menevät kokeiluun tuulannelin keittiössä. Erityisesti tykkäsin porkkanaleivistä avocadon kera. Mukana oli karamelisoitua punasipulia, mikä kruunasi leivän makuyhdistelmät. Samoin pakasteherneistä tehty levite oli hyvä ja artisokka sopi hyvin tähän makumaailmaan. 


Chia-pudding on aina hyvä proteiinilähde. Brunssilla oli tarjolla kaksi erilaista makua. Toinen oli tehty mangon kanssa ja toisessa oli mukana mansikat. Omaan makumaailmaan sopi paremmin tämä kuvassa oleva Chia-pudding mangolla. Brunssin inspiroima tein jälleen kotonakin chia-puuroja viikonlopulla. Nämä kauniit Eden Flowers kukat juhlistivat Michaelan kotisivujen lanseeraustilaisuutta. Michaela Finne on Frukostflickorna - konseptin yksi perustajista. Hän on toteuttanut pitkäaikaisen haaveen ja lanseerasi kotisivut yrityksensä ympärille. Ihailen näiden nuorten ennakkoluulottomuutta ja positiivista asennetta elämään. Saan itselleni aina näistä tilaisuuksista niin paljon energiaa ja boostia. Lopuksi vielä arvontavinkki! Rakastan paperisia kalentereita ja muistivihkoja. Joskus sen oikean kalenterin löytyminen voi olla vaikeaa. Ihastuin PersonalPlannerin konseptiin, jossa kalenterin voi suunnitella ja valita sisällön omien tarpeiden mukaan. Valitsin omani tälle vuodelle pinkin värisenä ja tuulannelin nimellä. Kalenteriin saa suomenkielisen sisällön nimipäivineen ja juhlapäivineen. Ihan Huippua! Kalenterin voi myös aloittaa ihan mistä kuukaudesta tahansa. 

Nyt arvon yhden kalenterin instaseuraajien kesken. Klikkaa itsesi instagramiin @tuulanneli ja osallistu arvontaan. Huom! Arvonta on vain instassa.


Leppoisaa talviviikkoa ihanuudet 💗

-tuulanneli6 kommenttia

 1. Pitäisikin ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä pitkästä aikaa brunssille tai tehdä sellainen kotona.

  VastaaPoista
 2. Noita kuvia katsellessa alkaa maha myörimään :D

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kalenteri. Aivan ihania herkkuleipiä ja porkkana-avocado voisi tehdä kauppansa myös meillä. Olen nyt jotenkin innostunut tuosta avocadosta <3

  VastaaPoista
 4. Voi, mitä herkkuja teillä on ollut siellä! Ihana idea tuo aamupala.
  Ja asusi on ihastuttava! Pidän kovasti keltaisesta. Tekisi mieli hankkia jotain keltaista kevääksi omaankin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
 5. Tuo brunssi näyttää hyvältä!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig