Kiitos marraskuu


Aurinkoinen marraskuu takana ja paljon valonergiaa ladattuna talvea varten. Olemme jo muutaman vuoden ajan ajoittaneet parin viikon loman marraskuulle ja tämä on osoittautunut todella loistavaksi ratkaisuksi.

marraskuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Neljä asia minusta ja muistoja elämän varrelta oli pitkästä aikaa inspiroiva ja mukava haastis. Tämä kysymyshaastis on aikoinaan lähtenyt facebookista. Postauksessa oli kiva muistella omaa elämänjanaa eli missä on asunut ja työskennellyt ja kuinka nämä ovat nivoutuneet omaan elämään. Bonuskysymyksenä mietin tottakai omia lempparibrändejä rättipuolella. Kuten postauksessa totesin, että se myyjä/rättimyyjä ei koskaan katoa identiteetistäni.

Viisi viikon varrelta puhelimen kautta  -postauksista on tullut vakiokamaa blogissani viikottain. Näihin postauksiin on kiva koota irrallisia ja kivoja tapahtumia sekä asioita viikon varrelta. Viime kuun suosituin oli odotetusti ensimmäinen postaus lomamatkalta. Lomapäivien fiiliksiin on aina kiva palata.

Karisma Fashion Show & Coctail - oli upeasti stailattu kokonaisuus. Näitä näytöksiä on todella kiva kuvata ja näin jakaa teille asuinspiraatiota.


KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Matkan ykkösvaate oli tämä kotimainen Vietto -taskuneuletakki. Toteutin ensimmäisen kerran asupostauksella useammalla eri asukokonaisuudella. Idea syntyi kotikoneella, kun purin kuviani ja huomasin neuletakin olevan mukana useassa otoksessa. Neuletakki oli vaan niin älyttömän helppo yhdistää ja nappasinkin se aamuisin mukaan, kun lähdimme liikkeelle. Vietto -ajantonta ekomuotia sesongista toiseen -postauksessa oli muutenkin asioiden äärellä, jotka ovat lähellä sydäntäni ja arvomaailmaani.


TERVETULOA tunnelmallinen joulukuu

Aivan ihastuttava ja lämminhenkinen kuukausi edessä. Jokaisessa meissä asuu pieni jouluihminen, niin minussakin. Joulumme on rauhallinen, kivaa yhdessäoloa ja paljon suklaata 💗


Kivaa alkavaa joulukuuta kaikille!

-tuulanneli

 
8 kommenttia

 1. Marraskuu hurahti ohitse yllättävänkin nopeasti ja ihanaa kun yllättäen aurinko helli meitä useampanakin päivänä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppukuusta olikin todella upea aurinko useana päivänä! Lomaltapaluu oli helpompaa näin!

   Poista
 2. Kaunis tuo neuletakki ja loistavia kuvia olet saanut otettua. Aurinko näkyy niin kuvissa, kuin myös sinussa. Ilo seurata sinun kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista. Aurinko tekee ihmeitä meille jokaiselle ja kohta me ollaan matkalla kohti kevättä.

   Poista
 3. Kiva kun marraskuusta jäi niin hyvät fiilikset :). Mäkin kyllä nautin siitä suurimmaksi osaksi ja kaamosmasennus loisti poissaolollaan :D. Oikein ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla :) Loppukuusta aurinko helli meitä upeasti myös täällä kotimaassa.

   Kivaa joulunodotusta myös sinulle Mari :)

   Poista
 4. Mistä olet tuon neuletakin ostanut? Se näyttää oikein mukavalta ja käytännölliseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Neuletakin olen saanut yhteistyönnä ja se on kotimainen Vietto -taskuneuletakki. Aivan ihastuttava ja laadukas 100% merinovilla. Lisäinfoa löydät postauksestani; https://tuulanneli.blogspot.com/2018/11/vietto-ajatonta-ekomuotia-sesongista.html.

   Olen tehnyt postauksen 25.11.2018. Se sama linkki löytyy myös tuosta teksistä.

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig