#bestnine 2018 - tarinaa instakuvien takaa


Oletko jo hakenut #bestnine2018 -sovellutuksella suosituimmat instakuvasi? Itse latasin pari päivää sitten nämä kuvat. Muutama yllätys joukossa muuten niin minunnäköisessä kollaasissa. Tästä on hyvä aloittaa vuoden 2018 yhteenvetojen tekeminen näin loppuvuodesta.

Suosituin kuva on otettu 13.3. 2018 teemalla ; "missä minun kevät on?". Lumipeite oli keväällä todella pitkään mutta sittehän meidän kevät/kesä alkoi ihan rytinällä.

Oma suosikkini instakuvista on ehdottamasti morsiuskuva meidän hyvien ystävien tyttären häistä. Kuvassa kaunis morsian runoilee saadakseen ryöstetyn sulhasen takaisin. Nämä ovat niitä hetken räpsyjä, jotka syntyvät ihan vahingossa.

Suimuinen talvimaisema on kuvattu tammikuussa 2018. Vähän erilainen talvipäivä, koska meillähän oli todella upeat aurinkokelit talvella.Tänä vuonna suosituimpien kuvien joukkoon eksyi jopa kolme asukuvaa. Hansin kanssa otettuun kuvaan olin kirjoittanut osuvasti; "Minulle hyvinvointi merkitsee tasapainoista ruokavaliota, perusliikuntaa, riittäviä yöunia sekä oman mielen tasapainoa ja tietenkin hyvää parisuhdetta." Olinpas analysoinut järkevästi maaliskuun alussa!

Kevään yksi parhaimmista hankinnoista oli täysin kokomusta jumpsuit, joka on todellakin housutytön helppo juhlavaate. Suositun asupostauksen tästä juhlakokonaisuudesta löydät täältä (klik)

Kolmanessa kuva on ikuinen klassikkoneulepuku kotimaiseen niinmundesign -mallistosta. Tässä kuvassa oltiin juuri oikeaan aikaan kuvaamassa syksyistä maisemaa. Ilta-aurinko pilkisteli luoden hyvää fiilistä kuvaan. Klassikkomekon postauksen löydät täältä (klik).Edellisen vuoden suosituimmat kuvat olivat melkein kaikki ruokakuvia. Tänä vuonna joukkoon mahtui vain yksi kuva ja sekin jo tammikuulta. Viimeisten kuukausien aikana ovat aamiaiskuvat jääneet myös paitsioon. Tämän herkullisen reseptin näihin kvinoalla täytettyihin paprikoihin löydät täältä (klik)

Kollaasiin mahtui myös kaksi kukkakuvaa. Toisessa ovat kauden ensimmäiset tulppaanit. Kohta meillä onkin taas keväinen tulppaanikausi edessä. Toinen kimppu on kukkasidontaillasta, jossa saimme ammattilaisen vinkkejä kimppujen tekoon. 

Näiden kuvamuistojen kera mukavaa joulunodotusta kaikille 💗🎄🎅


-tuulanneli
10 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia. Itse olin varsin yllättynyt omista yhdeksästä kuvasta. Voisinkin niistä tehdä postauksen blogiini.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, se on jännä kuinka näistä aina löytyy yllätyksiä.

   Kivaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 2. Joskus aikanaan latasin jonkin version mutta se ei toiminut, en ole sen jälkeen ladannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on saatavilla parikin versiota mutta tämä on toiminut minulla parhaiten!

   Poista
 3. En ole vielä hakenut, taidan edellisvuosien tapaan jättää sen aivan vuoden viimeisille päiville - jännityksellä odotan mitkä ovat tämän vuoden suosituimmat kuvistani :D

  Rentouttavaa joulun aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen hakenut sen aina näin ennen joulua niin ei sitten joulukuvat sekoita pakkaa ;)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Itse hain myös omat yhdeksän kuvaani ja kyllähän sieltä löytyi niitä yllättäjiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   Nämä kuvakollaasit ovat aina kivoja. Kiva muistella mitä muistoja kunkin kuvan taakse kätkeytyy.

   Poista
 5. Kiva kokonaisuus! Varsinkin hääkuvassa on aivan oma tunnelmansa <3 Hyvää joulunodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka :)

   Hääkuva on suosikkini ja siihen liittyy niin mukavia muistojakin.

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig