viisi viikon varrelta puhelimen kautta
Päivän asu on vähän rennompi tänään verrattuna viime viikkoihin. Eipä ole tarvetta nyt pipolle pariin viikkoon. No tänään olisi ollut hyvä, jos olisi ollut vaikka lippis päässä. Tässä kohtaan en todellakaan tarkoita aurinkoa vaan lintuja. Arvaat varmaan jo mitä tapahtui? No nyt tiedän miltä tuntuu, kun päähän napsahtaa linnunkakka. 

Olimme juuri tulossa kaupasta ulos, kun pulu istui ikkunalaudalla ja niin se napsahti. Onneksi ei mennyt vaatteille mutta hiustenpesuun lähdettiin siitä paikasta. Matkalla sattuu ja tapahtuu!Tämän päivän ykkösjuttu oli sininen taivas. Otin todella paljon kuvia sinisestä ihmeestä. Se on jännä kuinka muutaman päivän olon jälkeen tähän jo sitten tottuu. 

Eilen illalla kun tulimme tänne Aurinkorannikolle, niin meitä oli vastassa rankkasade. Olin jo kotona tutkinut sääennusteita ja tiesin torstain sateesta mutta siltikin se yllätti. No onhan täällä Espanjassakin nyt jo syksy. Pimeys ja rankka sade aiheuttivat meille pikkasen hampaiden kiristystä ajaessamme hotellille. Onneksi tiesimme suunnan mitä kohti suunnistaa lähtiessämme Malagan lentoasemalta ja loput kertoi sitten Garmin. Allekirjoittaneella oli vähän ongelmia saada se toimimaan kiireessä. 


Elämä on - Jokaisen aamun voisi aloittaa proseccolla. Tätähän ei muuten kukaan kiellä meiltä. Tänään aloitimme aamun kuohuvalla meidän kesällä jo olleen hopeahääpäivän kunniaksi. 


Atopikin itseruskettavaa kasvovettä hehkutin jo kesällä täällä blogissani. Aivan loistava tuote, jolla saa kauniin ja luonnollisen värin. Kasvovesi sopii myös kalpealle talvi-iholle. Itse käytin kasvovettä ennen lomalle lähtöä tuomaan vähän jo väriä iholle. 

Tykkään erityisesti tuotteen kevyestä koostumuksesta ja tällä tuotteella ei ainakaan tarvitse pelätä oranssilookia. Kasvoveden koostumuksena on antioksidanttista metsämustikkaa ja rauhoittavaa kaurauutetta. Kasvovesi on helppo levittää vanulappujen kanssa puhdistetulle iholle.Lopuksi vielä vinkki kaikille vaasalaisille lukijoilleni. Ennen lomalle lähtöä kävin tutustumassa pitkäaikaisen yhteistyökumppani Natural Green and Spa Kikaksen uusiin tiloihin. Samalla sovimme Marikan kanssa yhteisestä kauneusbrunssista, jonka järjestämme joulukuun alkupuolella. Olen aivan innoissani, koska tämä on ensimmäinen tilaisuus, jonka järjestän omille lukijoilleni. Kannattaa olla kuulolla, ensi viikolla tulee lisäinfoa.


Kaikille rentouttavaa viikonloppua!

-tuulanneli

14 kommenttia

 1. Varmasti ollut mahtava reissu! :) Kuvista oikein huokuu se, että olet nauttinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valohoito tähän aikaan vuodesta tekee todella hyvää :)

   Poista
 2. Voihan kakka minkä pulu meni tekemään!
  Ihanaa loman jatkoa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, tunne oli ihan sanoin kuvaamaton, kun tajusin mitä oli tapahtanut!

   Poista
 3. Ei haittaa pulunkakat tuossa paisteessa - niin ihanaa lomaa sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :)

   Näitä lintuja on tässä vähän enemmänkin, kun ollaan tällä kertaa ihan meren äärellä ;) Samoin teille kivaa lomaa sinne!

   Poista
 4. Ihanan loman jatkoa! Tuli kaipuu lämpöön. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katta :) tämä valo on tässä vaiheessa vain niin jotain ihmeellistä!

   Poista
 5. Niin kauniita kuvia ja täällä matkakuume kasvaa vaan. Kiva päästä ihastelemaan myös uusia asujasi. Rentouttavaa lomaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, asukuvia on tulossa sitten enemmän kun pääsen täältä kotiin.

   Poista
 6. Ihanaa lomaa! Se valoisuus, aurinko sekä avara taivas ja meriovat kyllä ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :)

   Tällä jaksaa todella pitkään ja onhan se joulu sitten kohta ihan ovella!

   Poista
 7. Ei ihan avautunut, että mistä nämä aurinkoiset maisemat ovat, mutta onhan valoisuus aina kiva juttu :-) Linnunjätökset ovat joskus osuneet merellä veneessä kohdalle - ei ollut kivaa, todellakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirkko,

   Olemme Espanjan Aurinkorannikolla. Tämä on meille jokavuotinen reissu näihin maisemiin juuri tähän aikaan. Helppo tulla ja täällä me viihdytään!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig