Kallioon rakennettu kylä ja matkakuulumiset!

Heippa kaikille pienen radiohiljaisuuden jälkeen. Meidän ihana loma lähenee loppuaan, joten nyt taitaa olla aika pikku hiljaa palailla takaisin blogin pariin. Voi hitsi, kun tämä pieni tauko on tehnyt hyvää. Nyt on taas uutta intoa kirjoitella. Välimatkan ottaminen ja asioiden tarkastelu vähän kauempaa tekee todella terää. Lomalla olenkin keskittynyt lepäilyyn ja hempeilyyn murun kanssa 💗  sekä tietenkin kuvamateriaalin keräämiseen. Kuluneella lomalla yksi mielenkiintoisimmista kohteistamme oli Setenil de las Bodegas. Tämä epätodellinen kalliioon rakennuttu kylä sijaitsee noin puolentoistatunnin ajomatkan päästä Marbellasta. Matkalla varrella sijaitsee tunnetumpi Rondan rotkokaupunki. Me kävimme viime vuonna Rondassa, joten tänä vuonna huristimme sen ohi kohti tätä toista kylää. Jo itse matka tänne on kokemisen arvoinen juttu. Tie Rondaan ja samalla  tänne kylään kulkee todella huikeissa maisemissa.Setenil de las Bodegas näyttää ensi silmäyksellä klassiselta valkoiselta kylältä mutta se kätkee sisälleen upeat kallioiden sisälle tehnyt talot. Esitteestä luin, että matkailijoilla on mahdollisuus vierailla näissä luolakodeissa tekemällä niihin varauksen etukäteen. 

Itse kävimme lounastamassa ravintolassa, joka oli louhittu kallion sisään. Tällä alueella törmäsimme yllättäen myös kielimuuriin ruokatilauksen yhteydessä. Allekirjoittaneen vuohejuustosalaattina oli kolme vuohenjuustopalaa marmeladin kera. No sain ainakin kerrankin paljon vuohenjuustoja.  Setenil de las Bodegas on vierailemisen arvoinen kohde. Jotain vähän erilaista. Ainakin nyt marraskuussa kylässä oli rauhallinen meno. Kylälle on tyypillistä juuri päivämatkailu ja jos haet vähän rauhallisempaa paikkaa tunnettujen paikkojen rinnalle, niin tässä on hyvä vaihtoehto. Matkamuistokioskeja taisin nähdä vain pari päivän aikana. 

Tässä pikaiset terkut täältä. Viikonlopulla rentoudun kuunnellen meren kohinaa ja keräilen valoenergiaa talvea varten. Palailen ensi viikon aikana aktiivisesti takaisin tänne blogin pariin. Lisää juttuja tulossa meidän muista matkakohteista unohtamatta tietenkään asupostauksia! Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa olevista neuletakista ja ruutuhousuista tuli matkan ykkössuosikit. Ollaan kuulolla!


Rentoa viikonloppua kaikille!

-tuulannelips. lisää matkakuvia löydät seuraamalla minua instagramissa @tuulanneli, klik (täältä).

12 kommenttia

 1. Loman parhautta on saada etäisyyttä arjessa vellovaan kiireisiin ja ajatuksiin. Nauti lloppuun saakka <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olen ottanut oppia sinulta 😘 eli blogi kannattaa laittaa lauteille loman ajaksi. Eilen minulla iski inspiraatio kirjoittamiseen ja postaus syntyi hetkessä.

   Olen odottanut tätä lomaa todella paljon juuri sen takia, että saan vähän etäisyyttä asioihin ja uusia ideoita tänne blogiin😍

   Poista
 2. Huikean hieno paikka! Mietin aina, että asunnot mahtavat olla jäätävän kylmiä ja kosteita talvikaudella tuolla kallioiseinien sisällä - kun ne on sitä muutenkin. Huh.

  Nauttikaa tästä lämmöstä ja kerää talteen valoenergiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa muuten mietittiin myös me. Esimerkiksi siellä ravintolassakin oli vähän kalseaa. Täällä nämä asunnot eivät todellakaan ole lämpimiä ja sitten monessa on homejuttuja.

   Kiitos ja samoin teille myös mukavaa lomanjatkoa!

   Poista
 3. Oi että! Voin vain kuvitella kuinka tuollainen reissu keskellä ankean harmaata marraskuuta piristää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira ❤️ Marraskuu on hyvä aika lomailla ja meidän aikatauluihin tämä sopii loistavasti.

   Poista
 4. Loma on parasta juuri noin, että seikkailee eri paikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juuri näin. Lomalla on kiva nähdä ja käydä vähän erilaisissa paikoissa ❤️

   Poista
 5. Kivan näköistä! Olemme matkailleet Marbellassa jo 10 vuoden ajan enkä ole tuolla koskaan käynyt. Rondassa kyllä. Espanjan Etelärannikolla on paljon kivoja kyliä. Pitää ensi kesänä koittaa käydä tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia ❤️ Marbellan seutu on kiva paikka lomailla ja siitä löytyy todella paljon kaikkea kivaa ympäriltä. Joten vielä löytyy paljon tutkittavaa seuraaville kerroille. Me myös viihdytään Espanjassa ❤️

   Poista
 6. Onpa mielenkiintoisen näköinen paikka! Muutama ystäväni on sinun lisäksesi käynyt tuolla ja kehut Rondan lisäksi. Ehdottomasti juuri nyt aurinko ja pieni loma olisi enemmän kuin paikallaan. Hyvää kotimatkaa ja paluuta arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Setenil oli todella vierailun arvoinen paikka ja matka sinne kokemus pitkin kapeita ja mutkaisia teitä. Nämä uudet löydöt ovat huippuelämyksiä.

   Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle ❤️

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig