Punainen - pukeutumisen voimaväri


Tänä syksynä olen innostunut jälleen väreistä ja lisäinspiraatiota sain perjantaina Karisman Fashion & Coctail näytöksessä. Carola oli stailannut upeita punaisia kohokohtia näytökseen. Illan jälkeen tutkin uusin silmin tätä yhteistyökumppani Cellbesin valikoimasta löytämääni Happy Hollyn punaista mekkoa, joka oli aiheuttanut minulle vähän päävaivaa. Tajusin näytöksen jälkeen, että olin kokeillut sitä ihan väärien alaosien kanssa. Tottakai mekon alle piti laittaa nahkapöksyt, niin silloin mekko laskeutui kauniisti.

Punainen on aina ollut minulle kiehtova väri. Punainen on todellinen voimaväri, joka on kuin elämä itse. Voimakkaana ja huomiota vaativana se herättää intohimoja ja aktivoi. Olen vuosien saatossa hankkinut säännöllisen väliajoin jotan punaista piristämään vaatekaappiani. Kesällä hankin sen syntisen makeen punaisen nahkatakin ja nyt minulla on tämä kauniin punainen mekko. Postauksen punaisesta nahkatakista löydät täältä (klik).

Yksinkertaisen kaunis neulemekko kätkee kauniin yksityiskohdan selkäosaan. Rakastan vaatteiden yllätyksiä, jotka antavat vaatteelle särmää. Tässä kohtaan yksityiskohta lisää neulemekon käyttömahdollisuuksia. Ilman jakkua yksinään mekko toimii upeasti juhlavaatteena mustilla sukkahousuilla ja korkkareilla. Toinen kiva yksityiskohta on pienet röyhelöt hihansuissa.

Arkikäyttöön mekko on toimiva näin kuin olen asustanut sen tässä postauksessa. Lauantain kylmyys yllätti meidät valokuvaussession aikana. En huomanut ottaa mustaa jakkua pois, kun tuuli vihloi mereltä päin. Täytyypä kuvata mekko ilman jakkua joskus myöhemmin. Ehkäpä parin viikon päästä lomalla sitten tarkenee paremmin.Dynaaminen punainen on täynnä alkukantaisia vaistoja, elämänhalua ja varmuutta. 


Punainen on minulle tehosteväri pukeutumisessa. Itse en ehkä laittaisi täysin täysin punaista housupukua päälleni. Pieninä annoksina punainen toimii paremmin ja levittää omaa ilosanomaansa ympäristöön. Varsinkin asustevärinä punaisessa on aina asennetta. Punaiset korkkarit ovat varmasti tulevan pikkujoulukauden yksi suosikeista. Upeaa, että olemme jälleen löytäneet värit osaksi pukeutumista.  Mitä ajatuksia sinulle punainen värinä pukeutumisessa herättää? -tuulanneli


Haddie mekko // Happy Holly täältä (klik)*
Kathrine Rusettijakku // Happy Holly täältä (klik)*
Nahkahousut // Part Two
Untuvatoppis // SAKI / 
Laukku // By Malene Birger
Sneakerit // Pavement


*ad links
* saatu blogin kautta18 kommenttia

 1. Punainen on mahtava voimaväri :) Minun lemppari. Kaunis asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa :) mustan ja punaisen yhdistelmä on aina takuuvarma yhdistelmä!

   Poista
 2. Punainen on kyllä upea väri. Itse laitan päälle harvemmin, mutta sitäkin useimmin huulille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tänä syksynä löytänyt uudelleen punaisen värin ja tottakai huulille pitää laitta punaa!

   ps. toisaalta huulien punausta minun pitää opetella tekemään useammin.

   Poista
 3. Tämäkin on jännä kuinka sitä iän myötä makutottumukset muuttuu; joskus nuorempana punainen ei tuntunut lainkaan omalta väriltä, mutta nykyisin useampikin punainen vaatekappale vaatekaapista löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kanssa paljon sellaisia värejä, joita olen vasta viimeisten vuosien aikana oppinut käyttämään.

   Punainen on ollut minulla aina tärkeä väri ja varsinkin golfvaatteissa.

   Poista
 4. Kaunis yksityiskohta selässä.

  Käytän harvoin punaista, vaikka se sopiikin minulle hyvin. Täytyisikin taas kaivaa punaien paita kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :)

   Punainen sopii meille vaaleille todella hyvin ja tuo piristystä varsinkin nyt tähän harmaaseen lokakuuhun. Ehdottamasti otat punaisen paidan esille :)

   Poista
 5. Punainen oli voimavärini monia vuosia. Nyt en ole juurikaan punaista käyttänyt moneen vuoteen. Henkisesti olen valmis vastaanottamaan taas punaista elämääni. Vielä sitä ei kovin paljoa ole vaatteissa näkynyt. Sisustuksessa ei ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen tuo kyllä piristystä arkeen! Minulle punainen oli kauan outo väri, nyt olen ihastunut siihen.

   Sisustuksessa punainen on minulle perinteinen joulun väri :)

   Poista
 6. Punainen on oma lempivärini, minulla on kolme punaista takkia ja kahdet punaiset kengät. Punaisessa on kotoisa olo, en vierasta väriä. Väristä saa voimaa. Kun sen sijaan musta on inhokkiväri, se on niin synkkä. Mustia vaatteita minulla ei juuri olekaan. Punainen piristää, pirteää tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuulostaa aivan upealta. Minulla oli tässä pari viikkoa sitten punainen takki harkinnassa mutta sitten jätin sen vielä kauppaan. Katsotaan, jos innostun vielä uudestaan!

   Punaiset nilkkurit minulla on vielä etsinnässä :)

   Poista
 7. Tuo yksityiskohta selässä on ihana ja näyttää todella hyvältä päälläsi tuo mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marina :)

   tuo yksityiskohta selässä antaa neulemekolle kivasti ilmettä.

   Poista
 8. Upealta näyttää punainen sinulla. Aloin miettimään, että minulla ei taida olla yhtään punaista vaatetta...outoa muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi :)

   Punainen on aivan ihana tehosteväri ja ehdottomasti kannattaa kokeilla, jo löydät kivan jutun.

   Poista
 9. Punainen on tosiaankin voimaväri, antaa ihan eri tavalla virtaa kun mitkään muut värit. Tykkään kovasti käyttää punaista vaatteissa ja asusteissa, harvoin vaan löytää mitään sellaista, että olisi kiva muutenkin kun vaan väriltään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisella värillä saa paljon ilmettä pukeutumiseen. Varsinkin punaisilla asusteilla on kiva yllättää ja niillä saa vanhoihin asukokonaisuuksiin ihan uutta säpinää!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig