Monikäyttöinen neulemekko - niinmundesign


Heippa kaikille! Upean kesän jälkeen olemme saaneet ihan mielettömän kauniin ja värikkään syksyn. Harvoin lokakuussa voit ottaa asukuvia ilman takkia eikä sinun tarvitse värjötellä. Tänään mennään housutytön mukavuusalueen ulkopuolelle yhdessä niinmun'desiginin neulemekon kanssa.

Mekot ja hameet ovat olleet minulle aina vähän sellaisia epätyypillisia vaatekappaleita. Kymmenen vuotta sitten käytin paljon mekkoja leggingshuumassa. Nyt viime vuosina mekot ovat jääneet vähemmälle käytölle. Tänä kesänä hankin pitkästä aikaa kukkamekon, joka olikin raikas piristysruiske vaatekaappiini. Odotankin innolla lomaani jolloin saan taas käyttää kukkamekkoani.Olen aina ollut ihastunut täysin mustanväriseen neulemekkolookiin paksuilla sukkahousuilla. Tämä ajaton tyyli toimii vain vuodesta toiseen. Aikaisemmin käytin mustia nilkkureita tässä kokonaisuudessa. Nyt silmääni viehättävät täysin eriväriset kengät, kuten nämä vaaleat Nude of Scandinavian nilkkurit. Punaiset nilkkurit olisivat myös todella päheet tähän kokonaisuuteen.

Tämän kauniin ja yksinkertaisen Näset poolomekon olen saanut jo keväällä yhteistyön merkeissä niinmun'designiltä. Neulemekko on ajaton vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaankin. Poolomekon materiaali on ohutta ja laadukasta kauniisti laskeutuvaa merinovillaa. Tälläiset monikäyttöiset vaatekappaleet ovat jokanaisen vaatekaapin kulmakiviä. Samoin matkavaatteena rypistymätön neulemekko on mitä mainoin. Eri asusteilla mekko taipuu moneen tilaisuuteen esimerkiksi työmatkoilla.
"niinmun´ design on suomalainen,
 ajaton ja klassinen kaunis vaatemallisto luonnonmateriaaleista.
 Vaatteissamme on saariston luonto vahvasti läsnä
 ja värimaailma syntyykin meren, rantakallioiden ja kaislikon eri sävyistä."

Virpi (niinmun´design)


Tutustuimme Virpin kanssa I Love Me messuilla vuosi sitten. Ihastelin hänen mallistonsa kauniita yksinkertaisia ja ajattomia linjoja. Materiaalit ovat tarkkaan harkittuja, laadukkaita ja puhtaita luonnonmateriaaleja. Näitä asioita arvostan korkealle pukeutumisessa ja ylellinen tunne syntyy siitä, kun voit pukea yllesi kotimaassa valmistetun tuotteen.


Mallisto koostuu erilaisista mekoista, tunikoista, paidoista ja topeista. Mukana on myös pieni mallisto kodintekstiilejä. niinmun´designin malliston filosofia on ajattomuus, jolloin vaatteita voidaan pitää sesongista toiseen. Inspiraation vaatteisiin Virpi ammentaa saariston karusta ja kauniista luonnosta. Turun Saaristo ja Korppoo ovat designin keskiössä. 
Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!


-tuulanneli


// neulemekko saatu blogin kautta //

Lisäinfoa niinmundesign täältä (klik).


12 kommenttia

 1. Kaunis asu. Ihanan yksinkertainen, mutta tyylikäs ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu :)

   Yksinkertainen on aina ajaton ja toimii vuodesta toiseen!

   Poista
 2. Mekko, jollainen olisi hyvä löytyä kaikkien kaapista. Voin hyvin kuvitella tuon lentomatkoillekin ja leggingsit tai jeggingsit vain alle.
  Kaunis ja ajaton asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa! Yksinkertainen neulemekko kuuluu kyllä jokaisen vaatekaappiin. Asusteilla se on helppo päivittää sesonkiin!

   Poista
 3. Onpa aivan ihana mekko nyt sinulla. Itse voisin ottaa mekon mustana tai sitten harmaana. No niin, nyt sitten haluan neulemekon :D

  VastaaPoista
 4. Niin mun näköinen mekko! Kesä meni shortseissa, narutopeissa ja röyhelöpaidoissa. Nyt syksyn tullen olen alkanut käyttää taas mekkoja ja muhkeita neuletakkeja. Pitääpä käydä tutustumassa tähän uuteen merkkiin. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinmundesignilla on kivoja yksinkertaisia neuleita, mekkoja ja pellavavaatteia. Kannattaa käydä tutustumassa!

   Poista
 5. Tosi kivan näköinen tuo mekko ja takin ihana väri pisti myös silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lohenpunainen takki tuo kivasti väriä asuun kun asuun!

   Poista
 6. Voi tä on niin makee! Mä olen ihan neulosmekkohen suurkuluttaja ja fani. Melkein yhtä hyvä mitä tunikoiden kanssa 🙏🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida :) mekot ja tunikat ovat kyllä ihania ja monikäyttöisiä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig