viisi viikon varrelta
Viikon inspiroivin muotihetki yhdessä Elle -lehden kanssa. Minulla on ihan muutama paperilehtisuosikki. Elle on lunastanut paikkansa niiden joukossa. Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti sopii parhaiten minun rytmiini. Näin ehdin ainakin lukea lehden rauhassa.  


Viikon lehtileike ja bloginosto. Kirjoitin tämän postauksen ihan elokuun lopussa hankittuani valkoiset rusettilenkkarit. Olin koko kesän puhunut värikkäiden kenkien puolesta ja vähän karttanut valkoisia lenkkareita. Nyt olen töissä käyttänyt melkein joka päivä näitä nahkaisia kaunottaria. 

Tulevan talven yksi suurimmista hiteistä ovat valkoiset nilkkurit! Olen jo yhden valkoisen nilkkurinkauden elänyt kymmenisen vuotta sitten, joten minä peukutan valkoisten lenkkareiden puolesta tällä kertaa. Oma silmä alkaa pikku hiljaa tottua jo Filan Dad Sneakers -tyyliin. Esimerkiksi Pavementin mallistossa oli ensi kevääksi todella makee vaihtoehto paksulla aaltoilevalla pohjalla. Aikuisen tyyliin sopivat malli!
Viikon herkkuhetki Pyynikin Munkkikahvilassa. Sunnuntaina teimme retken Pyynikin Näköalatornille ja tottakai pääosassa olivat nämä kuuluisat sokerimunkit. Raikas ja aurinkoinen syyssää sekä munkkikahvit oli aivan loistava yhdistelmä! Mikä parasta Hans pääsi meidän kanssa ulkoterassille mukaan.Viikon positiivisin yllätys ja ennenkaikkea asiakkaiden odotusten ylittäminen - näistä asioista täysi kymppi Periscopelle. Olimme lauantaina perheen nuorenparin kanssa illastamassa Tampereella. Olin lukenut tästä paikasta ja halusin päästä testailemaan tätä uutta tulokasta. Periscope sijaitsee Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä ja sieltä on upeat näköalat.

Asiakaspalvelu oli ihan huippua. Täytyypä tässä myöntää, että omassa kotikaupungissani en ole tämäntasoiseen palveluun vielä törmännyt. Taitaa kaksikielisyys asettaa omat haasteensa. Tottakai ruoka oli myös maittavaa ja omat valinnat osuivat kohdalleen. Lopuksi vielä tarjoilija ylitti meidän asiakasodotukset ja siitä jäi positiivinen jälki omiin muistikuviin.


Viikon syksyiset kuivakukat. Pikku hiljaa se syksy alkaa hiipiä vaikka nyt onkin ollut huippulämmintä pari päivää. Annetaan syksyn tulla. Nyt on kiva hengähtää ja käpertyä ihan luvan kanssa sohvan nurkkaan.


Kivaa loppuviikkoa sinun arkeesi!

-tuulanneli


14 kommenttia

 1. Aurinkoista syysviikonloppua ihana Tuulanneli <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Minna :) Nyt on todella upeat ja aurinkoiset päivät. Nautitaan näistä!

   Aurinkoa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Ihania kuvia!
  Itse käytän adidaksen valkoisia lenkkareita paljon, ne on niin helpot kunvoi vaan heittää pesukoneeseen.
  Mut nyt maistuis tuo kuvan munkki ja aperol spritzer! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida :)

   Valkoiset lenkkarit toimivat todella hyvin. Nahkaiset aina helppo pitää puhtaina. Puhdistus ja valkoinen kenkäplankki!

   Tuo alkudrinkki oli loistava!

   Poista
 3. Mä heitin mun valkoiset Niken lenkkarit nurkkaan odottelemaan uutta tulemista, nyt mulla on in punaiset lenkkarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset lenkkarit kuulostavat myös makeilta! Itselläni vielä puaiset hakusessa.

   Poista
 4. Pyynikin näkötorni ja munkit, parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän on monta kertaa pitänyt käydä Pyynikilla munkkikahveilla. Todella kiva paikka!

   Poista
 5. Hyvä asiakaskokemus ravintolassa jättää yleensä pysyvämmän muistijäljen kuin ruoka, jopa ruokaihmiselle. Saatan vuosien takaa muista, että joo, ruoka oli tosi hyvää mutta ei enää hajuakaan mitä se oli. Silti saatan muistaa tarkalleen mitä henkilökunta sanoi tai teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa Tuuli :) MInäkin kirjoitin, että ruoka oli OK mutta meidän tarjoilija oli ihan huippu ja sen kyllä Periscopesta muistan.

   Hauskinta oli, että hän nimitti itsensä "karvanaamaksi" . Todella loistava tyyppi ja ihan älytön tilannetaju :) No sitähän se hyvä asiakaspalvelu on!

   Poista
 6. Onnittelut lehteen pääsystä ja tykkään myös esittelemistäsi valkoisista nilkkureista. Juuri tuon kaltaisia olen itselleni koittanyt löytää. Kauniita kuvia postauksessasi ja tuo munkki, se vasta on hyvää. Kaunista viikonloppua ja kiitos piristävästä kirjoituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :)

   Valkoiset lenkkarit ovat olleet todella kovassa käytössä! Täytyykin putsata ja plankata ne kuntoon viikonlopulla.

   Aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

   Poista
 7. Edelleenkin tuo valkoiset lenkkarit ja asu on toimiva! Sinulla on tainnut olla kiva viikko! Ihanaa viikonloppuakin. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katta :) joo meillä oli aivan superkiva viikonloppu. Me oltiin koko kesä yritetty sovittaa aikatauluja meidän nuoren parin kanssa. Perheen kanssa vietetty aika on aina parasta!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig