viisi viikon varrelta
Viikon makeimmat nilkkurit - OMG! Näissä on sitä jotain mistä tennarityttö voi vain unelmoida. Tässä kohtaan harmittelen aina sitä, kun en ole korkkareilla opetellut kävelemään. Tottakai pituuteni on asettanut omat rajoituksensa ja olen tyytynyt matalimpiin korkoihin. AfKlinberg osaa tehdä korkkarit niin, että  myös Ruotsin kuninkaalliset luottavat heidän lesteihinsä. Eikö olekin Karisman Carolalla on aivan ihastuttava vihreä asukokonaisuus! Syksyn vihreään ei voi olla ihastumatta.
Viikon trendikkäin väriyhdistelmä - syksyn smaragdinvihreä yhdistettynä ruosteenruskeaan - aivan huippu! Rakastuin heti ensi silmäyksellä tähän yhdistelmään. By Malene Birgerin uusi värikäs arabian flowerkuosi matsaa täydellisesti tähän yhdistelmään.

Viikon retroväri - Mitä sinulle tulee mieleen tästä By Malene Birgerin syksyn uudesta laukkuväristä? Itselleni tulee tästä retroväristä paljon muistoja mieleen ysäriluvulta ja tietenkin onhan tämä myös Guccin tunnusväri.

Viikon herkutteluhetki kera omenapiirakan. Meille on tänä vuonna tullut ihan älyttömästi omenoita. Me ollaan tehty monta lasipurkkia omenahilloa ja muutama pellillinen omemanpiirakkaa sekä annettu tutuille pari muovipussia omenoita. Siltikin omenapuu notkuu vielä satoaan!Viikon mietelause - tämä sattui eteeni pari päivää sitten instassa. Se jäi mieleeni kummittelemaan. Olen paininut ajanpuutteen kanssa viimeiset viikot. Ajanhallintani ei ole ollut oikein kunnossa. Olen tehnyt parin päivän ajan tiukkaa analyysiä itseni kanssa. Loppujen lopuksi me ei todellakaan aina tarvita lisää aikaa, vaan toimintaa ja asioiden priorisointia. 

Mietelausetta lukiessani mieleeni tuli Satu Pihlajan kirja nimeltä Aikaansaamisen taika. Olin keväällä kirjan lanseeraustilaisuudessa. Tartuin teokseen innolla silloin ja luin teoksen heti. Tarkoitukseni oli tehdä postaus aiheesta mutta keväällä oli niin paljon muuta. Nyt olen ottanut kirjan uudelleen esille. Kirjassa on paljon hyviä vinkkejä ajankäytön tehostamiseen ja itsensä johtamiseen. Palaan kirjan antiin piakkoin.


Aurinkoista viikonjatkoa kaikille!

-tuulanneli
14 kommenttia

 1. Ekan kuvan nilkkurit, vihreä laukku ja mietelause. Nämä jäivät mieleen tästä postauksesta. Sain kans tällä viikolla yllättäviä hankehakemuksia eteeni täydennettäväksi ja nykyisetkin projektit painaa päälle tiukoilla aikatauluilla. Mietelause siis kolahti tänne. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä päivänä meistä jokainen on todella tiukoilla juuri työelämässä. Usein siitä kiireestä selviää aikatauluttamalla järkevästi mutta se onkin sitten se vaikein asia, ainakin minulle. Pitäisi vain ryhtyä toimeen!

   Poista
 2. Ihania asusteita, minäkin haluan tuon vihreän laukun.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus mitkä kengät, todella upeat molemmat.

  Se kirja on muuten hyvä, minäkin sen lukenut ja hyvä muistutus, voisi palata siihen uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkkarit ovat todella makeat, itse vain haaveilen niistä. Olen kanssa selaillut kirjaa ja se sisältää paljon hyviä juttuja juuri nyt tähän elämänvaiheeseen!

   Poista
 4. Ihania sävyjä! Ihanaa, kun syksyllä tulee aina ihanan syviä sävyjä kesän kirkkauden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn sävyt ovat aivan upeita. Syksyllä on ihana rauhoittua värien suhteen. Räiskytää sitten taas ensi kesänä 💕

   Poista
 5. Aivan upeat nuo mustat nilkkurit <3 Tosi kiva väriyhdistelmä tuo vihreä ja ruosteenpunainen.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 💕

   Ruoste ja vihreä sopivat todella hyvin yhteen. Ihastuin väricomboon ensi silmäyksellä.

   Kivaa viikonloppua sinulle💗

   Poista
 6. Upeat nilkkurit! En osaisi minäkään niillä kävellä :)
  Tuo syksyn vihreä on todella hieno väri. Sinulle tulee mieleen Guccin tunnusväri.
  Minulle tulee mieleen automerkki Jaguarin tunnusväri. Sekin on upea vihreä.
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula,

   Tuo retrovihreä on aivan upea ja jännä kuinka meistä jokainen kokee sen erilailla.

   Aurinkoista viikkoa sinulla 💗

   Poista
 7. Mahtava väri tuo smaragdin vihreä näin syksyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tuossa materiaalissa väri oikein hehkuu 💚

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig