Urtekramin huumaavan tuoksuinen laventelisarja
Ihastuin heti ensi nuuhkaisulla tähän Urtekramin Purple Lavender -tuotelinjaan. Mikä huumaava tuoksu! Tuotteiden laatu ja toimivuus ei myöskään pettänyt odotuksia. Olen aikaisemminkin tutustunut tähän lompakkoystävälliseen luonnonkosmetiikkaan ja tykästynyt näihin kylppärin perustuotteisiin.

Näissä uutuustuotteissa on aitoa ranskalaista laventelia muun muassa öljyn muodossa ja ihoa hoitavissa aineosissa. Laventeli on tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaan. Sen lempeä tuoksu tyynnyttää mieltä ja tasapainottaa stessitasoja. 

" Urtekramin tuotteet ovat aina luomua, 100% kasvipohjaisia ja biohajovia eikä niitä koskaan testata eläinkokein. Urtekramilla on 45 vuoden kokemus luomun tuotekehityksestä, hankinnasta ja valmistuksesta. Tuotteet valmistetaan Tanskassa."

Urtekram on luomun edelläkävijäOmia suosikkejani tästä sarjasta olivat vartalokuorinvoide Body Scrub ja Soap Bar. Body Scrub on koostumukseltaan ylellisen kermaisesti vaahtoava voide, joka kuorii vartaloa hellävaraisesti. Palasaippuat ovat palanneet takaisin ja en muista koska viimeksi minulla olisi ollut suihkussa palasaippua. Soap Bar on yllättänyt minut positiivisesti ja lunastanut paikkansa puhdistuksessa.
Laventelituoksuinen Hand Cream on nopeasti iholle imeytyvä eikä jätä tahmaista pintaa. Käsivoide onkin ollut käsilaukussa mukana päivittäisessä työkäytössä. Nopean imeytymisen ansiosta kirjoittaminen näppäismistöllä onnistuu nopeasti. Käsivoiteen raikas laventelituoksu hellii aisteja pitkään.

Annan näille tuotteilla ison peukun siksi, että näissä hinta/laatusuhde on kohdillaan. Purple Lavender- sarjan tuotteiden hinnat ovat alle 10€. Todella kivoja luonnonmukaisia tuotteita päivittäiseen käyttöön! Oletko sinä jo tutustunut näihin Urtekramin tuotteisiin?


-tuulanneli// tuotteet saatu lehdistönäytteenä pr-toimistolta //10 kommenttia

 1. Kiitos vinkkauksesta! Olenkin etsinyt itselleni luonnonkosmetiikkasarjaa kylppäriin. Useampaa olen kokeillut, mutta ei ole löytynyt vielä sitä lempparia jota ostaa toisenkin purkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekramilla on todella hyvä hinta/laatusuhde. Heillä on useampia tuotelinjoja jokaisen makuun. Itse tykästyin tähän sarjaan ja varmasti hankin toisekin purkin.

   Poista
 2. No nyt kiinnostaa! Rakastan laventelia ja oon siirtymässä vähitellen niin paljon luonnonmukaisiin kun mahdollista, tää vinkki tuli todella oikeaan paikkaan! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikassa on paljon kivoja vaihtoehtoja. Kannattaa tutustua!

   Poista
 3. Mä en ole koskaan kokeillut Urtekramin tuotteita, mutta kuulostaa tosi kivoilta! Täytyy pitää nää mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat hyviä perushygeniatuotteita ja mikä parasta todella kukkaroystävällisiä!

   Poista
 4. Tuo plasaippua vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin palasaippuat tulleet uudelleen markkinoille ja valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja!

   Poista
 5. Urtekram on tuttu merkki niin kosmetiikan kuin elintarvikkeidenkin puolelta. Laventeli on muuten jännä tuoksu: itse en koe sitä rauhoittavaksi ja rentouttavaksi (niinkuin yleensä sanotaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urtekramilla on laaja ja mielenkiintoinen tuotevalikoima. Tässä ekoilussa tanskalaiset ovat hitusen meitä edellä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig