Tunnelmia Habitaresta


Heipparallaa kaikki! Viikonlopulla piipahdin Habitare messuilla hakemassa inspiraatiota kotiin. Tällä kertaa olin matkassa murun kanssa, joten ideoita oli kiva pallotella keskenään. Meillä on pikku projekteja tulossa kotiin seuraavan vuoden aikana. Isoin projekti on terassin kalustustaminen. Olemme heittäneet kaikki muoviset rottinkikalusteet pois ja teemme itse tilalle puiset kalusteet.

Tänä vuonna Habitare ei allekirjoittaneelle aiheuttanut ihan niin suuria kiljahduksia kuin edellisellä kerralla. Viime vuonna olin elämäni ensimmäisen kerran Habitaressa ja silloin olin kuin Liisa Ihmemaassa. Sunnuntaina purettuani kuvat kamerasta, mieli vähän muuttui. Messut olivat anniltaan ihan Ok. Pääasia oli, että meidän omien projektien suunnitelmat selkiytyivät. Tässä muutama messukuva, jotka miellyttivät vaatebloggarin silmää. Koska olen täysin amatööri näiden sisustujuttujen suhteen, niin en yritäkään muistaa mistä kuvia olen ottanut.  


Lopuksi muutama sana päivän messuasusta. Ruosteenvärinen jakku on ollut tämän syksyn luottovaatteeni. Olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin väri mallaa vaatekaappiini. Väri taipuu niin sinisen, mustan, vihreän kuin sinapinkeltaisen kanssa. Punainen väri taitaa olla ainut poissuljettu väri tässä combossa.

Blogeissa on näkynyt paljon pitkästä aikaa mustia perusjakkuja. Omistan muutaman niitä menneiden vuosien takaa. Käytin todella ahkerasti mustia jakkuja silloin, kun ne olivat todella suurinta huutoa. Olen kokeillut näitä oversize jakkujani mutta vielä ei ole napannut musta jakku. Ehkäpä hetken päästä, kun mennään pidemmälle syksyyn. Nyt ruskea tuntuu pehmeältä värivaihtoehdolta blondille. Kävitkö sinä Habitaressa ja mitä sinulle jäi mieleen päällimmäisenä?


-tuulanneli
Jakku // Cellbes täällä (klik)*
Rusettipaitis // Sleek Atelier
Marion farkut // Cellbes täällä (klik)*
Laukku // By Malene Birger
Lenkkarit // Nike


*adlinks7 kommenttia

 1. Habitaren kävijänä ilahtuu aina, kun näkee blogeissa uusia kohteita, mitkä jäi itseltä huomaamatta.
  - Ihanan värinen muuten tuo jakkusi! Olen itsekin mieltynyt näihin ruosteenpunaisiin ja ruskean eri sävyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi :)

   Meistä jokainen näkee Habitaren eri näkökulmasta ja siksi näitä postauksia messujen ympäriltä on ollut kiva lukea. Itseltäni jäi varmasti paljon asioita näkemättä.

   Poista
 2. Kävin Habitaressa heti ammattilaispäivä ja mieleeni jäi parhaiten värien voimakas tuleminen. Signals -vainunäyttely on vuosi vuodelta aina vain kiinnostavampi ja sinne piti vielä eteishallista mennä takaisin tarkistamaan yksi kiinnostava juttu.
  Harmi kun ei ehditty nähdä mutta ehkä I Love Me -messuilla.
  Rapsuja Hansille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Habitare oli pullollaan mielenkiintoisia juttuja. Me keskityimme omien projektien ideoimiseen. Löysimme pari kivaa juttua. Katsotaan miten toteutamme ne.

   Kivaa loppuviikkoa ja rapsuja Minnielle!

   Poista
 3. Kävin Habitaressa ja mullekin jäi pienoinen pettymys. Messut olisivat varmasti olleet enemmän antoisat, jos olisi sisustamassa kotia lattiasta kattoon, mutta useimmilla meillä se sisustus on pienten sisustuselementtien muutoksia. Omaan sisustukseen en saanut oikeastaan mitään, mutta ihan kiva sunnuntaihetki siellä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kanssa parasta antia se, että olimme yhdessä liikenteessä. Samalla saimme vahvistusta omien projektien toteuttamiseen.

   Kivaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 4. En tiedä hävettääkö myöntää, mutta itse en ole käynyt kertaakaan Habitaressa vaikka tiedänkin, että luultavasti olisi kyllä oma juttuni näin sisustusta rakastavana. Ehkä tämä ajankohta ja välimatkakin toki tekevät tehtävänsä.

  Ihana asukokonaisuus, jossa mielenkiintoisena yksityiskohtana tuo solmu :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig