Pavement ja värikäs kenkäsyksy
Hei tervetuloa tutustumaan Pavement -kenkien maailmaan. Aivan upeaa, että nyt löytyy kengissä asennetta ja väriä. Kengät ovat jälleen katseenvangitsija kiitos värin, kuosin tai mielenkiintoisten yksityiskohtien. Täysin musta klassisen asukokonaisuus saa ihan uuden ulottovuuden värikkäillä kengillä. Nyt on lupa räväyttää vaikka keltaisilla kengillä! Tai miltä kuulostaisi laittaa paksupohjaiset solkinilkkurit klassisen pikkumustan kanssa?

Tutustuin keväällä ensimmäisen kerran Pavement -mallistoon ja olin heti myyty näiden kenkien kanssa. Värikkyys yhdistettynä luonnonmateriaaleihin, laatuun ja kivoihin yksityiskohtiin antavat kengille ilmettä. Minun viininpunaiset Pavement sneakerit olivatkin paljon esillä kesällä blogissa. Kengät keräsivät paljon huomiota ja kyselyjä.

Syksyn aikana ovat Pavement kengät löytäneet tiensä jo useampaan vähittäismyyntipisteeseen täällä Suomessa. Mallisto on saanut hyvän vastaanoton ja en yhtään ihmettele, kun katselen näitä kuvia. Kuvissani keskityin väreihin mutta mallit ovat saatavilla tottakai myös mustina. Mitä pidit näistä väreistä ja malleista? Löytyikö sinun suosikkiasi näiden kenkien joukosta? Lopuksi vielä pieni sneak peak ensi kevään malleista ja väreistä. Kuten huomaat lenkkareiden pohjat paksunevat. Näitä malleja näkyy jo nyt katukuvassa. Keltainen nousee punaiselle rinnalle ensi keväänä tärkeänä värinä. Aika pähee, eikös vaan!

Värikästä kenkäsyksyä 🍁🍂💛

-tuulanneli9 kommenttia

 1. Olen ollut pitkään niin tyytyväinen tästä kenkämuodista.
  Matalat korot saapikkaissa ja nilkkureissa, lenkkareiden suosio ja muutenkin matalia kauniita ja reippaita kenkiä joka menoon. En pysty, enkä halua, kulkea enää juurikaan koroissa ja tämä muoti on kuin minulle räätälöity.
  Kivannäköinen kenkävalikoima!
  Iloa torstaihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :)

   Itse en ole koskaan oppinut kävelemään korkeilla koroilla. Ihailen niitä toisten jaloissa. Olen aina ollut matalien nilkkurien ystävä.

   Tänä päivänä olen lenkkarityttö ja omistan aika monta paria jo lenkkareita. Tarvitsen niitä useamman parin työni takia.

   Kiva, kun tykkäsit. Itse ihastuin heti tähän Pavementin maailmaan ja jos olisin vielä kenkäkauppiaana, mallisto olisi ehdottamasti myynnissä liikkeessäni. Tässä on sitä jotain ja he ovat todella hyvin ajan hermolla. Tottakai myös kenkien laatu on huippua ja ne ovat nahkaa.

   Aurinkoista viikkoa sinulle ja ollaan yhteydessä! Olen näillä näkymillä tulossa lokakuussa parikin kertaa Helsinkiin. Töissä alkaa pikku hiljaa hiljetä ja minulla on aikaa harrustukselleni ja sitten aioin pitää myös loman marraskuussa.

   Poista
 2. Merkkinä ei ole lainkaan minulle tuttu enkä ole varma ovatko ihan minun tyylisiäni, pitäisi melkein livenä testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pavement on uusi tulokas Suomen markkinoilla. Merkki on tanskalainen ja he osaavat muodin :)

   Kengät ovat todella hyvinistuvia. Jos törmäät joskus, niin kannattaa kokeilla :)

   Poista
 3. Todella kauniita kenkiä. Tykkään värikkäistä asusteista, ne tuo asuun persoonaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu :)

   Nyt on todella upeaa, että kengissä on jälleen asennetta ja väriä. Pukeutumiseen saa niin paljon enemmän syvyyttä värikkäillä kengillä.

   Kivaa viikkoa sinulle Jasu!

   Poista
 4. Nuo okrat solmukengät ovat mun suosikit noista. Ihanat!

  VastaaPoista
 5. Vau mitä kenkiä ihanissa syksyn väreissä! :) Nuo sinapinkeltaiset ja keltaiset houkuttelee ehkä eniten :D

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig