Parasta juuri nyt!
Meille jokaisella bloggarilla on lemppariaiheita ja tiettyjä vakio-otsikoita, joita käytämme. Minulla yksi on tämä "parasta juuri nyt!" Sen alle on helppo kerätä juuri nyt pinnalla olevia asioita randomina. Samoin nämä postausaiheet ovat juuri sopivan kevyitä kirjoittaa juuri nyt työn haukatessa suurimman osan ajastani. 

Parasta juuri nyt - aikatauluttaminen. Niin luit aivan oikein! Kesällä on kiva ottaa rennosti ilman mitään suurempia suunnitelmia. Syksyllä rakastan rutiineja sekä aikatauluja. Paperinen kalenteri on ahkerassa käytössä ja siihen on kiva raapustaa merkintöjä tulevista jutuista. Samalla tulee arkeen tavoitteita ja turvallisia rutiineja.


Parasta juuri nyt - puolukat. Sain tänään kaksi sangollista juuri poimittuja puolukoita. Nyt on taas talveksi superfoodia ja vitamiineja. Rakastan puolukoita aamupuurossa sekä tuorepuuroissa. nam, nam 💗


Parasta juuri nyt - lämpimät luonnonmateriaalit. Tällä viikolla otin jo esille lämpimät neuleet. Kuinka ihana onkaan pehmoisen ja lämpimän villaneuleen kosketus iholla. 

Parasta juuri nyt - kasvoöljyt. Syksyn tulleen olen tehostanut ihon kosteutusta öljyillä. Ihoni kaipaa tehoboostia juuri nyt. Olen oppinut käyttämään näitä kasvoöljyjä viimeisten vuosien aikana.  Yksi suosikeistani on tämä ylellinen Nuxen Huile Prodigieuse. Tästä on tullut "must" tuote minulle ja tärkeä osa kauneusrutiinejani.

Ikääntyvä ihoni rakastaa öljyn tuomaa kosteutta ja ihoni tuntuu paljon kimmoisammalta. Tehohoitona iltaisin käytän sekä kasvoöljyä että seerumia yöksi. Aikuisen naisen iho ei voi koskaan saada liikaa kosteutusta.


Parasta juuri nyt - omenapiirakka. Mikä onkaan parasta kuin vastaleivottu omenapiirakka oman puutarhan omenoista. Meidän pieni omenapuu on tänä vuonna notkunut omenoita. Nyt meillä on monta purkkia omenahilloa odottamassa talvea. 

Parasta juuri nyt - tuleva viikonloppu kahdestaan murun kanssa. Huomenna lähdemme piipahtamaan Habitare -messuilla. Vaihteeksi kiva päästä vähän kuvailemaan sisustusjuttuja.Rentouttavaa viikonloppua kaikille!


-tuulanneli


12 kommenttia

 1. Mietin omaa kolmea parasta asiaa ja tänään ne olisivat: Sain tyttären reissusta takaisin, tein ruoaksi hyvää tortillaa ja tunsin itseni rennon onnelliseksi iltasella.
  Kivaa viikonloppua Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi, kuulostaa todella kivalta. Lasten kotiinsaaminen on aina huippua!

   Kivaa viikkoa sinulle Outi :)

   Poista
 2. Mulla on nyt tässä syksyssä se onni ettei kovinkaan paljoa aikataulutettuja menoja ole vaan saa nauttia hetkestä kerrallaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kanssa äitiysloman yhtenä parhaimmista ajoista. Ei mitää kiirettä minnekään!

   Poista
 3. Minun top3 parasta nyt on hidas lauantaiaamu, valokuvauskurssi ja kehonhuoltotreenit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Anu aivan huippusetiltä! Kehonhuoltotreenit ovat vain niin parasta.

   Poista
 4. Oi joi, noihin onnen aiheisiin on helppo yhtyä. Pieniä asioita ja hetkiähän ne onnen muruset arjessa yleensä on. Onnea on myös se, että havahtuu huomaamaan niitä kaiken kiireen keskellä. Tällaisten listojen tekeminen onkin hyvä idea, pysähtyy oikeasti miettimään elämäänsä ja mistä se onni koostuukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi ihanasta kommentistasi. Osasit hyvin kiteyttää juuri näiden listojen tekemisen tärkeyden. Minulle blogin kirjoittaminen on hyvä keino muistuttaa itseään tärkeistä asioista tietyn väliajoin!

   Poista
 5. Kivaa Habitarea Tuulanneli :) Olisi ollut kiva treffata mutta minä kävin jo keskiviikkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Toivottavasti treffataan myöhemmin tänä syksynä. Ollaan yhteydessä!

   Poista
 6. Omenapiirakka ja puolukat kuuluvat omaankin syksyyn ehdottomasti. Tämä blogivinkki on muuten kans kiva. Sain heti ajatuksen vastaavasta omaani. Tuo kasvojen tehokosteutus olisi myös hyvä aloittaa jo nyt. Monta hyvää juttua siis! Kiitos. �� -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on minun suosikkiaiheitani ja kiva toteuttaa. Samalla se helppo toteuttaa ja kirjoittaa randomina itselle tärkeistä aiheista.

   Kiva nähdä mitkä ovat sinun parhaita juttuja juuri nyt!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig