kuvaushässäkkää ja tuleva kirppistapahtuma

Aurinkoista sunnuntaita! Olipas meillä hieno päivä tänään. Nämä kuvat löysin arkistoista ja nyt on viimeisiä hetkiä laittaa ne eetteriin. Kuten kuvista huomaa ovat ne muutamien viikkojen takaa. Nyt viljat on puitu jo pois. 

Meillä bloggareilla on aina niitä erilaisia visioita kuvauspaikoista. Olemme Hansin kanssa kulkeneet monta kertaa iltaisin ohi näiden peltojen. Odotin into piukassa, että vilja olisi kasvanut korkeammaksi mutta taisi kuivuus tehdä tepposensa ja vilja jäi todella matalaksi. Joten minun täytyi tyytyä näihin, jos halusin saada kuvia viljapellossa.
Kuvissa kaikki näyttää sujuvan hyvin mutta se mitä kulisseissa tapahtui onkin sitten aivan eri juttu. Jokainen tietää, että viljapelto on hyvin savinen ja multainen. Minä ainakin tiedän nyt tämän kuvausession jälkeen. 

Hansille pelto oli kiva paikka ja halu päästä juoksemaan vapaasti oli hillitön. Mammalle oli kiva osoittaa mieltään hyppimällä. Valkoinen paitis olikin pian ihan täynnä rapasia tassun jälkiä. Loppukuvat otettiin sitten vähän kauempaa.
Lopuksi vinkkaan vielä todella kivasta kirppistapahtumasta ensi sunnuntaina 9.9. täällä Vaasassa. Olen mukana toista kertaa tässä Bloppis på Bocks -tapahtumassa. Meitä bloggareita on mukana useampi myymässä aarteitaan. Taas on hyvä syy siivota vähän vaatekaappiaan! 


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!


-tuulanneli


punainen nahkatakki // Cellbes täältä (klik)*
farkut // Lindex
paitis // Cellbes
aurinkolasit // Stella McCartney


*adlinks

11 kommenttia

 1. Viljapelto on kaunis tausta kuville - eikä niitä kurajälkiä edes näyt. Mutta aina ei ole tosiaankaan kaikki sitä miltä näyttää. Hih!
  Onpas teillä kiva tapahtuma siellä Vaasassa; hyvä keino päästä ylimääräisestä eroon.
  Kivaa viikkoa sinullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :)

   Nämä kuvat ovat ennen rapajälkiä. Paita meni suoraan pesukoneeseen reissun jälkeen. Hansin kanssa tapahtuu aina yllättäviä asioita. Pääasia, että sain ne kuvat otettua viljapellossa!

   Kivaa alkanutta syksyä sinulle!

   Poista
 2. Ihana kuvauspaikka. Ja, voin vain kuvitella miltä näytit tuon kuvauksen jälkeen. :)
  Mukavaa alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)

   joo pieniä ärräpäitä päästelin siinä, koska paita oli ihan uusi ja käyttämätön. Heti pesukoneeseen eka käyttökerran jälkeen ;)

   Kivaa syyskuuta myös sinulle!

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Ja ihanaa, että toit esiin tarinan kuvien takana. On aina lohduttavaa kuulla, että ei ole ainoa, joka joutuu välillä taistelemaan onnistuneiden kuvien eteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukuvien takana on paljon hauskoja tarinoita! Joskus niistä voisi tehdä postauksen. Tulisi varmasti kiva postaus!

   Poista
 4. Viljapelto toimii hyvin kuvauspaikkana :) Itse välillä haluan tiettyyn paikkaan ja välillä sitten kuvataan matkan varrella kun ollaan asioilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kanssa tapana katsella koko ajan ympärille etsien uusia kivoja kuvauspaikkoja. Sitten tulee näitä pakkomielteitä, kun sinä keksit hyvän paikan!

   Poista
 5. Onpa kauniita kuvia sinusta ja pellosta. Harmi kun Vaasa on niin kaukana meistä, ettei päästä paiksnpäälle, mutta vinkkaa jos joskus tulette Helsingin suuntaan Kirppistelemään. Kiitos ilahduttavista postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi!

   Syksyllä meidän luonto on todella kaunis kuvauspaikka! Täytyypä vinkata, jos tulen Helsinkiin kirpistelemään!

   Poista
 6. Upea tausta ja näinhän se usein on etteivät kuvat aivan sitä todellisuutta näytä, tosin rapaiset tassunjäljetkin voisivat olla aika söpöt :D

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig