Instakuva postauksen inspiraationa!


Tämän kuvan piti olla vain nopea räpsäisy ennen töihin lähtöä. Olin koko viikon tuskaillut, kun en ollut ehtinyt ottamaan asukuvia ja halusin jotain materiaalia instaan. Valonmäärä iltaisin asettaa jo omat haasteensa ja tottakai pilviset säät eivät inspiroi kuvailemaan.

Kuvan suosio yllätti minut täydellisesti. Asukokonaisuutena ihan tavallinen sporttinen työasu höystettynä viime syksyn punaisella neuleella. Idea tähän asuun lähti Happy Holly tikkitakista, jonka ei pitänyt päätyä tänne blogiin. Olin hankkinut sen ihan työmatkoille. Nyt se on ollut koko viikonlopun käytössä. En ole ymmärtänyt kuinka helppo ja siisti matkavaate tikkitakki on. Arvaat varmasti, että lisää kuvamateriaalia on tulossa sen käytännöllisyydestä ja yhdisteltävyydestä.

Ellen tikkitakki // Happy Holly (täältä,klik)*
Collari // Lindex
Paitis // &Other Stories
Farkut // Cellbes (täältä, klik)*
Lenkkarit // Nike

*adlinksOlen koko kesän karttanut mustaa väriä. Pakko myöntää, että allekirjoittaneelle yksi varma syksyn merkki on paluu takaisin mustaan väriin ja ennenkaikkea mustiin farkkuihin. Tässä kokonaisuudessa mustat lenkkarit toimivat myös todella hyvin. Lenkkarit ovat odottaneet syksyä laatikossa. Niket löysin jo kesällä loppualesta. 

Minulle tämä on harvinaista, että instakuva toimii inspiraationa postaukseen. Useimmiten asukuvat tulevat blogin kautta instaan. Aloinkin miettimään, että miksi en jakaisi asuinspiraatiota myös puhelinkuvien kautta. Mobiilikuvien laatu on kehittynyt huimasti viimeisten vuosien aikana. Tiedän joidenkin bloggareiden käyttävän vain puhelinkuvia. Tässä kohtaan olen ollut vähän vanhanaikainen ja ajatellut asukuvien onnistuvan vain perinteisen kameran kautta. Joka tapauksessa tekniikka kehittyy. 

Nyt alan purkamaan viikonlopun kuvasatoa meidän reissulta Habitareen ja Tampereelle. Takana mielenkiintoinen viikonloppu, joten ollaan kuulolla!


Kaikille kivaa alkavaa viikkoa!

-tuulanneli

10 kommenttia

 1. Todella hyvä kuva ja kivan rento asu sinulla.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   ne parhaat asukokonaisuudet löytyvät usein ihan vahingossa!

   Poista
 2. Puhelinta käytän minäkin paljon blogissa. Tosin oma puhelin on jo vanha ja kamerakaan siinä ei hyvin enää toimi mutta käytän kuitenkin.
  Valo on täällä Suomessa haaste aina mutta itse kyllä tykkään myös pilvisten päivien kuvaamisista kuten myös sateessa kuvaamisesta. Silloin saa erilaisia tunnelmia aikaan ja pystyy leikittelmään hyvin sateella kuten myös asuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ajatellut ottaa kanssa puhelimen takaisin näihin blogikuviin. Haluan saada kuviin vähän lisää reaaliaikaa. Varsinkin nyt kun ollaan menossa kohti pimeää aikaa, niin se aika kuvaamiselle on rajallinen.

   Poista
 3. Todella kiva asu, en yhtään ihmettele, että on ollut suosittu :). Punainen tuo kivasti vähän väriä muuten mustaan lookkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustan ja punaisen väricombo on minulle uusi kiva tuttavuus. Tulen varmasti käyttämään jatkossa enemmänkin punaista.

   Poista
 4. Todella kiva asukokonaisuus! Ymmärrän miksi se on saanut suosion ig:ssä. Pirteä look! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katta :)

   Tämä väriyhdistemänä on ihan uusi, joten sillä oli varmasti uutuusarvoa!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig