Karisma summerparty


Tervetuloa mukaan Karisman henkilökunnan kesäjuhliin. Teimme pari viikkoa sitten postauksen Karisma blogiin teemalla summerparty. Tässä tunnelmia myös tänne blogiini. Kuvasimme uudistetulla Faroksella, joka on yksi Vaasan suosituimmista kesäravintoloista rannassa. Farokselle valmistui täksi kesäksi aivan ihastuttava ulkoravintola isoine terasseineen. 

Carola oli stailannut kesäjuhlat Dagmarin syksyn premalliston vaatteilla. Dagmar on kolmen ruotsalaisen sisaruksen Kristiinan, Karinin ja Sofian yhteistyön tulos. Dagmarin design on ennakkoluulotonta ja hienostunutta. Asuille on tyypillistä yllättävät yksityiskohdat ja kauniit värisävyt. Itse ihastuin Dagmarin vihreään sävymaailmaan. Vihreä tulee varmasti olemaan tärkeässa roolissa syksyn pukeutumisessa. Tälle annan todella ison peukun vihreän ystävänä.Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näiden asukokonaisuuksien joukosta? Vaatteiden ja asusteiden tarkemmat tiedot löydät Karisman blogista täältä (klik)

Kiitos aivan ihastuttavasta illasta Karisman tytöt!

-tuulanneli

6 kommenttia

 1. Ihanan näköiset kesäjuhlat ja mitä tyylikkäistä naisia siellä!

  VastaaPoista
 2. Faros on huikean kaunis paikka, jossa mekin vierailtiin juuri tällä viikolla :) Tyylikkäitä naisia!

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  VastaaPoista
 3. Ah, vihreä on mun lemppari väri! :) Kuvissa näkyvä koko vihreä asu on sangen kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttävät kesäjuhlat ja houkutteleva ruokalista.

  Alimman kuvan toiseksi oikeanpuoleisin paita on minun suosikkini ja itseasiassa melkein samanlainen paita on valmistumassa minulle ompelimossa mieheni vanhoista paidoista. Ollut jo toukokuusta, mutta se jäänyt vielä muiden vaateprojektien jalkoihin. Ehkä ensi kesäksi... :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig