hupsista taas lipsahti!


Olet päättänyt ja luvannut itsellesi, että yhtään kesävaatetta ei enää osteta! Kuulostaako tutulta? Sitten olet läpikulkumatkalla läpi H&M:n. Törmäät alerekkiin, jossa roikkuu aivan ihastuttavia vaaleansinisiä oversizepaitoja alle kymmenellä eurolla. Eihän sitä voi noin vain ohittaa!

Hupsista taas lipsahti! Vaaleansininen paitis on yksi vaatekaapin peruspilareita valkoisen ohella. Tänä kesänä onkin ollut paljon tarjolla kivoja malleja myös vaaleansinisenä. Tottakai vannon myös valkoisen nimeen mutta hankittuani tänä vuonna pitkästä aikaa valkoiset farkut, niin yläosat ovat olleet luonnollisesti vähän värikkäämpiä.

Olin positiivisesti yllättynyt paitiksen laadusta. Näissä kuvissa paitis on työpäivän "rypyissä".  Ihan pientä laskosta on helmassa, muuten paitis on siisti ja valmis seuraavaankin päivään ilman silitystä. Tässä tyylissä on helppo tehdä töitä myös helteessä, kun mikään ei kiristä. Samoin paitis pysyy siistinä vaikka hikoiletkin eikä tule ryppyjä.

Oversize paitis // H&M
Farkut // Cellbes täältä (klik)*
Sneakerit // Cellbes täältä (klik)*
Aurinkolasit // Jimmy Choo
Uskomatonta, että nyt mennään jo heinäkuun viimeistä päivää. Heinäkuun helteet ovat välillä ottaneet todella koville ainakin allekirjoittaneelle ja Hansille. Suurta helpostusta kotioloihin toi viime viikolla hankittu ilmalämpöpumppu, joka viilentää sisäilman näin kesäisin. Emme olleet koskaan edes ajatelleet ilmastoinnin hankkimista ennen tämän kesän helteitä. Viikonlopullakin Hans kävi nopeasti ulkona pissalla ja sitten sisälle. 

Huomenna kääntyy puhdas sivu elokuulle. Katseet kääntyvät tahtomatta kohti syksyä mutta ensin nautitaan vielä täysin siemauksin näistä lämpimistä kesäilloista. Kivaa elokuun alkua ihanuudet!


-tuulanneli

18 kommenttia

 1. Aivan ihana paitis, ei olisi minullakaan jäänyt alerekkiin roikkumaan :D
  Mukavaa tiistai-iltaa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) alerekit ovat tällä hetkellä täynnä paljon erilaisia houkutuksia! Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 2. Hyvä sinä! Ei näin hyvää paitista olisi kannattanut jättää ostamatta.
  Voin lohduttaa sinua, että eilen illalla olin menossa ruokakauppaan Sellossa.
  Ajattelin ihan pikaisesti piipahtaa matkalla Indiskassa. Yllätys yllätys minulla olikin kassillinen alevaatteita mukana kun menin kauppaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   tuntuu vain, että näitä vaaleansinisiä paitiksia on jo liikaa kaapissa mutta aina yksi mahtuu mukaan!

   loppualet ovat todella vaarallisia ;)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta. :) Ensin en meinannut alennusmyynteihin ehtiä lainkaan ja kun kerran ehdin on tuota aikaa jostakin kummasti löytynyt uudestaankin. Eli, useampi alennuslöytö on tehty ja tullut osteskeltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nyt on paljon kaikkea kivaa tarjolla loppualeissa ja aina sitä aikaa vaan ihmeellisesti löytyy lähteä vähän shoppailemaan!

   Poista
 4. Hyviä alelöytöjä on kyllä aika mahdotonta vastustaa! :D ihana koiruli! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hans on meidän pieni hurmuri ja rakkauspakkaus!

   Poista
 5. Meille asennettiin maanantaina ilmalämpöpumppu. :) Ei olla aiemmin kovin vakavasti sitä mietitty. Joo itsekin sorrun aina välillä alennusrekkeihin ja aina välillä selailen postimyyntien alennuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maisa :)

   Ilmalämpöpumppu on aivan korvaaton näin helteillä. Ei mekään oltu ajateltu asiaa ennen näitä superhelteitä. Nyt se on meillä ja kaikki ovat tyytyväisiä!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) Näitä paitiksia ei voi olla koskaan liikaa!

   Poista
 7. Huippuhyvä löytö! Ja kiva ja raikas kokonaisuus - pitkä paitis on jotenkin pukevampi farkkujen kanssa kuin lyhyt versio.
  Täällä istun kirjoittelemassa tuulettimen surratessa vieressä - en jaksaisi enää minäkään yhtään päivää tätä kuumuutta. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Valkoisen ja sinisen yhdistelmä on aina hyvä ja kesäinen! Tämä kuumuus on ollut jotain järkkyttävää tietyissä vaiheissa mutta kotona minulla on nyt helpompaa, kun on ilmastointi.

   Poista
 8. Voi, nyt iski into lähteä aleostoksille! Vaaleansininen on puhutellut erityisesti tänä kesänä. Aurinkoista viikonvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, nyt tekee aleissa loistavia löytöjä!Kannattaa käydä vähän penkomassa!

   Kivaa viikkoa sinulle myös!

   Poista
 9. Itse en taida omistaa yhtään edes kauluspaitaa, eivät ole olleet lainkaan minun juttuni ja työsssäni en edes pääse sellaisia vaatteita käyttämään. Mutta tuo paitis näytti tosi kivalta ja tuli sellainen fiilis, että olisi kiva päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitikset ovat aina olleet minulle tärkeä osa pukeutumista! En osaisi kuvitella pukeutumista ilman paitiksia!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig