Vintagelaukku kaappien kätköistä
Laukut ovat harvinainen aihealue blogissani. Olen laukkujen suhteen aika konservatiivinen ja vähän tylsäkin. Käytän usein samaa laukkua monta vuotta. Olen oppinut vuosien saatossa käyttämään pieniä pussukoita tai kirjelaukkuja. Tottakai omistan muutaman hyvän "maitokassin", johon mahtuu paljon tavaraa. 

Ihailen toisten blogeissa monen bloggarin luonnollista tapaa käyttää laukkua. Tänään tehdään poikkeus ja tuodaanpas laukkulöytö kaappien kätköistä esille. Olen hankkinut tämän kesälaukun yli kymmenen vuotta sitten. Muutaman kerran olen aikonut viedä sen kirpparille myyntiin mutta en ole raaskinut. Tässä kesälaukussa on ollut alusta lähtien jotain mikä on kiehtonut minua. Muistin laukun pari viikkoa sitten, kun mietin sopivaa kesäistä laukkua kukkamekon kanssa. Monen, monen vuoden jälkeen tämä herttainen kesälaukku on käytössä jälleen.    
Kirjoittelen tätä postausta vesipisaroiden ripotellessa ikkunaan. Jännää kuinka ei yhtään haittaa, vaikka on sateinen päivä. Meillä on ollut kertakaikkiaan niin upea alkukesä, että olen oikeastaan iloinen yhdestä tälläisestä päivästä. Tänään ei tarvitse tehdä mitään. Nyt vain ollaan ja kääriydytään lämpimän shaalin syleilyyn. Annetaan luonnon nauttia vesisateesta. Sunnuntaina on luvassa jälleen aurinkoa yllin kyllin!Kuinka sinun juhannus on lähtenyt käyntiin?

-tuulanneliKesälaukku // Benetton (vintage)
Neule // By Malene Birger
Kukkamekko // Cellbes täältä (klik)*
Sneakerit // Pavement 
Farkut // Cellbes täältä (klik)*
Aurinkolasit // Jimmy Choo & Stella McCartney
Korut // Efva Attling* adlinks
12 kommenttia

 1. Oon vähän samanlainen laukkujen suhteen. Hyvän ja toimivan löydettyäni käytän sitä pitkään. Täällä odotellaan vesisateen laantumista, että pääsisi pyörällä juhannuksen viettoon siskon luo. Hyvää juhannusta! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattona olikin aika kovat tuulet myös täällä länsirannikolla! Olimme ihan kotona, todella kiva ottaa ihan rennosti hektisen viikon jälkeen!

   Kivaa juhannuksen jatkoa sinulle Katta :)

   Poista
 2. Täällä aamu alkoi sateella, mutta nyt jo hetken aikaa on aurinko pilkistellyt pilviharson takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli koko aatto vettä mutta tänään on jo päässyt ulkoilemaan!

   Poista
 3. Juhannus on hyvää aikaa hoitaa rästihommia ja valmistautua tuleviin projekteihin. Lounaan ajan sopivasti aurinkokin pilkahti esiin ja sain nautiskella siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa olen tehnyt rästihommia tämän blogin kanssa. On paljon muutaman postauksen kommentit vastaamatta.

   Poista
 4. Ihana laukku! Onneksi olet säilyttänyt tämän aarteen. On ihan kuule tämän kesän muotilaukku. Hyvää juhannuspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Juuri siksi otinkin laukun esille, koska vastaavia on näkynyt paljon lehtijutuissa! Onneksi en ole laittanut eteenpäin. Laukussa on aina ollut sitä jotain!

   Aurinkoista juhannuksen jatkoa!

   Poista
 5. Kaunis ja sievä laukku. Muistin juuri, että omasta kaapista löytyy värikäs olkilaukku.. Olen säilönyt siinä muutama vuoden villasukkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie :) nyt on paljon kauniita kesäkasseja ja ennenkaikkea värikkäät laukut ovat in! Ota ehdottamasti laukkusi esille :)

   Poista
 6. Hei tosi kivannäköinen laukku! :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig