viisi viikon parasta
Viikon aurinkolasirakkautta vannon Stellan nimiin. Ihastuin näihin aurinkolaseihin ensi silmäyksellä. Aurinkolasit ovatkin vilahtaneet viime aikoina aika useassa asupostauksessa. Vaaleat kehykset tummilla linsseilla on aika pähee yhdistelmä taattua Stella McCartneyn tyyliä!
Viikon kukkakuosi löytyi ruotsalaisen muotilehden StyleBy sivuilta. Kukkakuosit inspiroivat tällä hetkellä ja koko ajan löytyy toinen toistaan kivompia kuoseja.

Viikon parhaat jälkkärit tai voisin sanoa kaupungin parhaat jälkkärit. Olin juhannusviikolla kaksi kertaa illastamassa Strampenilla ja molemmilla kerroilla valitsin järkkäriksi tietenkin pavlovan. Jotain maagista näissä valkoisissa kakuissa on? Omat taitoni eivät taida riittää näiden kakkujen tekoon. Ehkäpä pitäisi vain rohkeasti kokeilla.
Kuvat // Click by Nelly

Tunnelmia parin viikon takaisesta tapahtumasta. Kvällsmingel på Karisma oli mukava, lämminhenkinen tapahtuma. Tämä Michaelan ideoima Fruskostflickorna yhteisö ja heidän järjestämät tapahtumat ovat aina inspiroivia. Harvoin olen itse kuvattana näissä tilaisuuksissa. Kiitos aivan ihastuttavista kuvista Click by Nelly.
Kesän ensimmäiset mansikat ostin juhannuksena. Tottakai tein heti mansikkajuustokakun ja herkuttelin myös jäätelön kanssa. Huomenna on pakko jälleen käydä mansikkaostoksilla. Mennyt viikko on ollut niin hektinen, että olen vain käynyt kääntymässä kotona. Nuorten SM-kisat on onnellisesti plakkarissa. Olen viikon aikana keskittynyt täysin työni somemaailman päivittämiseen ja tämä henkilökohtainen puoli on jäänyt hiljaiseksi. Nyt on taas kiva naputella myös tänne blogin puolelle.


Aurinkoista viikonloppua ihanuudet! 


-tuulanneli


12 kommenttia

 1. Ihania kakkuja 😍 itelläkin odottaa jääkaapissa mansikat illan herkuttelua, toivottavasti ne on niin hyviä kuin nyt mainostetaan!

  VastaaPoista
 2. Mansikat on meillä kovassa käytössä nyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja mahtunut viikkoosi. Pitäisikin yrittää tuota pavlovan toteutusta itsekin.
  Mukavaa viikonloppua Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monta kertaa haaveillut tekeväni pavlovakakkuja. Pakkohan niitä on joku päivä kokeilla!

   Mukavaa viikkoa myös sinulle Outi!

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja mukavia juttuja viikko pullollaan!😊 Suosittelen muuten kokeilemaan pavlovan valmistusta itsekin, on jopa superhelppo kesäherkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia :) Pavlovaa minun on kokeiltava, moni on sanonut, ettei niiden valmistaminen ole niin vaikeaa!

   Poista
 5. Mansikat ja nuo Stellan aurinkolasit ovat ehdottomasti viikon parhaat. Vähän rupesi itseänikin nuo lasit himotuttamaan...

  VastaaPoista
 6. Onpas herkullisen näköisiä leivoksia! Ja mansikat, ehdottomasti koko kesän parhaita juttuja :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig