viisi toukokuun kosmetiikkalöytöä + arvonnan voittajaKävin toukokuussa Emotion liikkeessä meikkiopastuksessa. Jälleen kerran totesin, että pitäisi useammin ottaa oppia ammattilaiselta. Arjessa oma meikkaamiseni on todella vähäeleistä mutta aina pienet niksit ovat tervetulleita. 

Zuiin Concealer Pencil oli minulle uusi tuttavuus, joka on lunastanut paikkansa päivittäisissä meikkirutiineissa. Todella kätevä kynä pienten ihovirheiden korjaamiseen. Tässä yhteydessä olen oppinut käyttämään myös vihdoin ja viimein beautyblenderia. En ymmärtänytkään kuinka kätevästi beautyblender tasoittaa pohjameikin luonnolliseksi.
Oletko sinä kuullut ColorWow Root Cover Up -tyvikorjaajasta? Meikkiopastuksen yhteydessä minulla oli aika paha tyvikasvu. Sain tästä tyvikorjaavasta hyvän avun. ColorWow on ammattimainen puuteri, joka on kehitetty tarttumaan hiuksiin olematta tahmea tai rasvainen. Huom! tämä ei korvaa värjäämistä mutta toimii hyvänä ensiapuna niinä viimeisinä päivinä ennen kampaajalle menoa. Itselläni joskus unohtuu tilata aika kampaajalle ajoissa ja sitten tulee niitä kärsimyspäiviä ennen kuin pääsee tukkatohtorille.
Olen jo pitempään etsinyt tehokasta luonnollista deodoranttia. Sain testiin tämän ihastuttavan Ben & Anna vegaanisen deodorantin. Tämän merkin takana on nimensä mukaisesti vegaanipariskunta Ben & Anna. Tämä deodoranttisarja on vegaaninen ICADA-sertifioitu sarja, joka valmistetaan täysin luonnollisita raaka-aineista. Mikä parasta tuote on pakattu myös 100% kierrätyspahvista tehtyyn pakkaukseen.


Tuotesarjasta löytyy kuusi erilaista tuoksua ja itselläni on aivan ihastuttava vanilja/orchidea tuoksu. Kainaloiden raikkaudesta huolehtii ruokasooda ja luonnollinen nuolijuuri imee ylimääräisen kosteuden itseensä. Parin viikon käytön jälkeen annan ison peukun tälle ekologiselle vaihtoehdolle!
Kabuki on pyörinyt ahkerasti toukokuussa. Gayan mineraalimeikkivoiteessa yhdistyvät meikkivoide, peitevoide, puuteri ja aurinkosuoja eli neljä tuotetta yhdessä. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt meikkivoiteen toimivuudesta ja siitä kuinka luonnollinen pohja sillä syntyy. Varsinkin näin kesällä suosin kevyempää ja luonnollisempaa meikkipohjaa. Tämänkin tuotteen löysin meikkiopastauksen yhteydessä asiakasiltatilaisuudessa.

Madara tuotesarjasta olen löytänyt vuosien varrella monia suosikkeja. Madaran aurinkosuojatuotteet olivat todella tervetulleet uutuudet heidän valikoimaansa. Postauksen näistä toimivista aurinkosuojista voit lukea täältä (klik).

Lopuksi sokerina pohjalla arvonnan voittaja. Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille! Arpaonni suosi tällä kertaa;


Kahdella arvalla mukana :)
En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa olevia aurinkosuojia.

Onnea voittajalle 💗


Aurinkoista ja rentoa loppuviikkoa kaikille!


-tuulanneli


16 kommenttia

 1. Meikkiopastuksessa olisi kyllä tosi mukava itsekin joskus päästä käymään, en ole koskaan tainnut sellaisessa käydäkään o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut muutaman kerran opastuksessa ja joka kerran olen oppinut jotain uutta!

   Poista
 2. Samaa kuin edellinen kirjoitti,että tarvisin hyvää opastusta.ONnnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkiopstaukset eivät koskaan mene hukkaan, aina oppii uusia niksejä.

   Poista
 3. Minä olen kerran käynyt meikkiopastuksessa ja oli kyllä kiva saada oikeista sävyistä tietoa. Löytyi sellaisia sävyjä meikkiin, jota en itse ollut edes kuvitellut käyttäväni.
  Ihanaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me todellakin usein jumiudumme omiin tapoihin ja käytämme samoja sävyjä. Meikkiopstaukset avaavat silmiä ja rohkeasti kokeilee jotain uutta!

   Poista
 4. Tuollainen meikkiohjeistus olisi kyllä tarpeen... olen niin huono laittautumaan :)

  Hei, ja kiinnostava dödö-vinkki. Yhä enemmän ihmiset kyselevätkin erilaisten kosmetiikkavaihtoehtojen perään (ihan omalla puodillani herttasellakin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan itsekin aika vähäeleisesti mutta kaikki vinkit ovat aina tervetulleita.

   Asiakkaiden tietoituus luonnonkosmetiikasta lisääntyy koko ajan ja he ovat todella kiinnostuneita siitä!

   Poista
 5. Olen kerran käynyt meikkiopastuksessa. Sain ihan hyvin uusia ideoita siihen miten meikata. Upeaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Noi Madaran tuotteet mullakin on laatikossa, pitää kyllä ihan urakalla niihin tutustua nyt viimeinkin! Tuosta Color Wow:sta en itse pitänyt, mutta se johtui pääosin omasta hankalasta punasävyisestä hiusväristä jolle ei sopivaa sävyä löytynyt.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madara on jo vuosia lukeutunut suosikkeihini ja tuotteet toimivat ainakin minulla.

   Minulla Color Wow toimi hyvin, tottakai minulla perusblondaus, joten saävyn löytäminen on helpompaa.

   Poista
 7. Kävin itse myös jokin aika sitten meikkiopastuksessa ja oli kyllä tosi positiivinen kokemus!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig