rento mekkopaitis ja lenkkarivinkki!

Eipä sille voi mitään - mutta kyllä tässä on tämän kesän yksi suosikeistani. Rento mekkopaitis tai paitamekko, ihan miten vain tätä Filippa -mekkoa haluaa kutsua. Minulle tämä pituus on enemmän paitis. Tottakai siroille säärille tämä toimii aivan loistavasti kesämekkona. Uutta ilmettä paitamekolle saa sitomalla vyön vyötärölle. Tällä kertaa otin sen kuitenkin pois. Tänään ilman vyötä mutta mekko on pirtsakan näköinen myös sen kanssa.

Housutyttönä yhdistin alle valkoiset farkut, jotka ovat olleet todella loistava hankinta. En olekaan moneen vuoteen omistanut valkoisia pöksyjä. Olen uudistanut monta asukokonaisuutta vaaleilla housuilla ja tottakai niiden kanssa värikkäät kengätkin näyttävät raikkailta! 

Näiden Cellbesin citylenkkareiden pinkkiväri on täydellinen. Olen kerännyt paljon kiitosta näistä lenkkareista. Tilasin nämä netistä ja olinkin yllättänyt, kuinka ihanan kirsikkaisen punaiset lenkkarit olivatkaan. Punaisesta on muodostunut itselleni todella tärkeä asusteväri. Nyt hankintalistalla on punainen nahkalaukku syksyyn sekä tottakai punaiset nahkanilkkurit.

Inspiraation näihin punaisiin lenkkareihin sainkin viimeisimmästä Muotia ja Brunssia tapahtumasta Täysin valkoiseen asukokonaisuuteen oli yhdistetty punaiset lenkkarit. Olenkin vaahdonnut näiden värikkäiden kenkien puolesta jo aika monessa postauksessa. Onneksi kuluttajille löytyy jo paljon vaihtoehtoja. Kunhan me vain ollaan rohkeita ja valitaan niitä värejä pukeutumiseen.

Enää muutama päivä Juhannukseen. Meidän tuleva minttumaaria näyttää todella rauhalliselta. Itselläni on tiedossa kolmen päivän vapaa, jonka otan murun kanssa rennosti. Juhannuksen jälkeen onkin sitten todella hektinen työviikko junioreiden SM-kisojen merkeissä. Odotan innolla sitä ruljanssia innokkaiden nuorten kanssa. 


Aurinkoista juhannusviikkoa kaikille!


-tuulanneli
Paitismekko Filippa // Happy Holly
Farkut // Cellbes 
Sneakerit // Cellbes 
Aurinkolasit // Stella McCartney
Raitalaukku // Luhta Home16 kommenttia

 1. Täydellinen merellinen kesäasu. Itsekin käytän valkoisia farkkuja, mutta vain kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole ollut moneen vuoteen valkoisia farkkuja. Kyllä ne kuuluvat ehdottamasti kesään!

   Poista
 2. Minusta on ihanaa, että lenkkarit ovat nykyään ns. salonkikelpoiset jalkineet. Mukavat jalassa ja niillä jaksaa vaikka mitä :) Itselläni olisi hankintalistalla valkoiset citylenkkarit tai tennarit. Ja uudet lenkkikengätkin olisi jo aiheellista ostaa, kun vanhoilla on kipitetty kilometrejä jo riittämiin...

  Kivaa juhannusviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi itselläni voi olla työkenkinä lenkkarit ja siitä nautin täysin siemauksin. Tänä päivänä löytyy todella hyvin erilaisia vaihtoehtoja ja niin paljon värejä lenkkareissa.

   Rentoa ja mukavaa juhannusta sinulle myös!

   Poista
 3. Aivan ihana. Jotenkin taas yllättäen rakastan tätä sinun tyyliäsi ;) Minullekin tuo on paitis, mutta haluaisin juuri tällaisen mekkona, sellaisena polvipituisena tyylikkäänä mekkopituutena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) tämä tyyli on aina in meille yksinkertaisen scandinaavisen lookin ystäville. Minulle pitkänä ihmisenä tämä on pituus on hieman lyhyt mutta lyhyemmällä ihmisellä toimii varmasti!

   Poista
 4. Paitamekot ovat oma suosikkini. Ovat sopivasti helppoja ja kuitenkin simppelisti tyylikkäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin eilen tämän paitiksen töihin ja työvaatteena se toimi aivan loistavasti, eipä kiristänyt mistään!

   Poista
 5. Paitamekko on ihana ja monikäyttöinen. Muistinpa tästä postauksesta, että minullakin on valkoiset housut tuolla kaapissa :)
  Ihanaa juhannusta sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset housut ovat aivan ihanat kesähousut!

   Rentoa juhannusta myös sinulle Outi :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos❤️ valkoinen ja sininen on aina raikas yhdistelmä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig