Kvällsmingel på Karisma

Piipahdin viime viikolla Kvällmingel på Karisma -tilaisuudessa. Frukostflickorna ja Michaela olivat järjestäneet yhdessä Karisma Vaasan kanssa kivan inspiraatioillan tulevan syksyn premuodin maailmaan.

Pienimuotoisen näytöksen asukokonaisuudet olivat jo By Malene Birgerin, FilippaK:n ja Dagmarin ensi syksyn premallistoista. Useat brändit suunnittelevat ja valmistavat tänä päivänä pienempiä sarjoja mutta useampia mallistoja sesonkeihin. Näin kuluttajille on tarjolla yksilöllisiä uutuuksia jatkuvasti.By Malene Birgerin punainen voimaväri on kertakaikkiaan upea. Olen ihastellut tätä kaunista ja naisellista väriä jo muutamassa postauksessa. Nuo punaiset nahkahousut ovat mielettömän makeet!

Lopuksi vielä kauniita syksyn maanläheisiä sävyjä FilippaK:lta ja Dagmarilta. Erityisesti ihastuin Dagmarin puuteriroosan väriseen housupukuun. Asun materiaali oli luonnossa todella ylellisen tuntuinen. Dagmar on kolmen ruotsalaisen sisaruksen Krisiinan, Karinin ja Sofian yhteistyön tulos. Dagmarin muotoilu on ennakkoluulotonta ja hienostunutta. Asuille on tyypillistä yllättävät yksityiskohdat.
Näihin Dagmarin kauniisiin sävyihin ei voi olla ihastumatta. Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä asukokonaisuuksista?

 Kiitos Carola, Michaela ja Frukostflickorna inspiroivasta illasta.-tuulanneli


12 kommenttia

 1. Ihania kuvia taas 💚👒👌🏼
  - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja :) Kauniita vaatteita on aina kiva kuvata!

   Poista
 2. Tuo punainen haalari on mielettömän hieno. Kadehdin niitä joille haalarit sopivat. Itsellä on vaan liian pitkä selkä ja liian reitevä jalkaosasto että ne näyttäisivät hyvältä. Mutta olisipa muilla enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mirva :)

   Oletko koskaan kokeillut haalaria? Itselläni on kanssa pitkä selkä ja leveä lantio. Olinkin yllättynyt kun kokeilin haalaria päälle. Olen tehnyt muutaman postauksenkin kevään aikana tästä haalarista.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja upeita vaatteita. Pari mielenkiintoista vaatetta löytyi; paita ja mekko. Saa nähdä päätyykö ihan vaatekaappiin saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Näytökset ovat aina kivoja inspiraationlähteitä ja samalla voi löytyä kivoja ideoita kuinka yhdistellä omia vanhoja vaatteitaan.

   Poista
 4. Pidän väreistä ja tuo punainen/oranssinpunainen on ihan superihana! Sekä hame että nuo housut. Olen hurahtanut viime aikoina punaiseen :D Myös tuo oliivinvihreä yhdistettynä vanhaan roosaan on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on hiipinyt myös omiin suosikkeihin tämän kevään aikana. Ehkäpä vielä enemmän asusteissa. Punaisilla kengillä saa asuihin niin paljon potkua ja särmää!

   Vihreä on aina lukeutunut myös omiin suosikkeihini. Uskon, että syksyllä kaapistani löytyy muutama vihreä neule.

   Poista
 5. Viimeinen kuva ja vaalea tyttö hävisi kokonaan tuohon mekon sävyyn. Tumalle tytölle sama sävy sopi hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleat värit ovat usein haastavia blondeille. Dagmarin vanha roosa väri oli jännä luonnossa mutta samalla haastava.

   Poista
 6. Kauniita klassisia asuja jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   näistä löytyi itsellenikin muutama suosikki!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig