kukkakuosit kuuluvat kesään!Kukkakuosit kuuluvat ehdottamasti kesään! Olen tänä kesänä lumoutunut näiden kukkien kanssa. Olen ollut viime vuosien aikana todella kuosikammoinen ja suosinut omassa pukeutumisessani hyvin yksinkertaisia linjoja sekä väripintoja. Olen ihaillut kauniita kuoseja toisten päällä mutta en ole löytänyt itselleni mieluista. 

Tänä keväänä olen rohkeasti ottanut kukkakuosit mukaan pukeutumiseen. Tämä valkoinen Cellbesin kukkamekko on nappilöytö. Kukat ovat raikkaan kauniita valkoisella pohjalla. Mekosta huokuu kesäinen kukkaketo. Housutyttönä laitoin valkoiset farkut tähän rentoon tyyliin. Juhlaan mekko on todella upea esimerkiksi punaisilla tai nuden värisillä avokkailla.


Tuhannet kiitokset aivan ihanista kommenteista edellisiin postauksiin. Erityisesti olin otettu kaikista kannustavista kommenteista Kun kiire muuttaa mukaan arkeesi -postaukseen. Meistä jokainen taiteilee arjessa kiireen keskellä ja kuinka helppoa  se onkaan uppoutua kiireen keskelle. Oma hyvinvointi jää taka-alalle ja alamme usein miellyttämään ympäristöä. 

Tällä hetkellä etsin sitä tasapainoa blogin ja golfin välillä. Kirjoittaminen on minulle terapeuttista ja kaipaan näitä hetkiä koneen ääressä. Toisaalta rakastan yli kaiken meidän kesäisiä yhteisiä hetkiä golfkentällä ja kesä meillä on vain kerran vuodessa. 

Punainen väri kengissä on aina varma valinta. Jees! taas pääsin vaahtoamaan värikkäden kenkien puolesta. Kesään kuuluvat ehdottamasti raikkaat värit myös kengissä. Tänä keväänä olen tajunnut sen, kuinka esimerkiksi tämä viininpunainen väri on todella loistava väri erilaisiin asukokonaisuuksiin. Kukkamekko ja valkoisten farkkujen asukokonaisuus on raikas viininpunaisilla sneakereilla. Valkoisilla tossuilla asu olisi aika pliisu.Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneli// kuvan mekko täältä (klik)
Valkoiset farkut // Cellbes (täältä, klik)*
Sneakerit // Pavement
Aurinkolasit // Stella McCartney*ad links
*saatu blogin kautta

16 kommenttia

 1. Onpa kaunis mekko - ja kaunis kukkakuosi! Ja nuo kengät <3
  Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kesä on nyt - nautitaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja :)

   Tämä mekko oli minulle positiivinen yllätys! Tilasin sen netistä ja yllätyin positiivesti kun laitoin sen eka kerran päälle!

   Nautitaan tästä upeasti kesästä!

   Poista
 2. Ihana kukkakuosinen mekko! Tiedätkö, mullakin on ollut jonkinlainen kammo varsinkin kukkakuoseja kohtaan, mutta tänä kesänä olen vähän löytänyt kukkia vaatekaappiini :) Ehkä aika oli nyt vain otollinen tai sitten ne kuosit olivat enemmän mun makuuni kuin aiemmin.

  Kauniita kesäpäiviä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoin on käynyt minullekin, ehkäpä olemme liian kauan kulkeneet yksivärisissä vaatteissa. Minulla ainakin vaatekaappi kaipasi kukkien virkistystä. Välillä on todella kiva käyttää vähän kuoseja!

   Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Mä rakastan kukkakuoseja, käytän niitä ihan ympärivuoden. On muuten yksi kuosi, josta musta löytyy koko elämäni ajan valokuvia, joten olen aina pitänyt. ^_^

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vasta löytänyt nämä kukat tänä keväänä uudestaan. Minulla oli nuoruudessa kukkapaitis, joka oli suuri rakkauteni mutta se on elämän pyörteissä kadonnut kokonaan!

   Aurinkoisia päiviä sinulle!

   Poista
 4. Ihana mekko! Kukkakuosit ovat vieneet minutkin mukanaan :)
  Aurinkoista viikkoa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Kukkamekot kuuluvat niin kesään!

   Aurinkoa päiviisi Outi!

   Poista
 5. Kaunis asukokonaisuus ja kukkakuosit ovat niin raikkaita kesään! Kivaa alkanutta viikkoa Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina :)

   Vaalea kukkakuosi toimii loistavasti vaaleiden farkkujen kanssa!

   Kivaa kesää myös sinulle Karoliina :)

   Poista
 6. Tosi ihana kuosi kyllä! Ja kukkakuosit todellakin kuuluu kesään, ei ole kesää ilman kukkakuosia :D

  hanna
  Kuulostaa tosi kivalta tuoksulta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hannamaria :)

   Kukat ovat niin raikkaita näin kesällä. Kesä on kukkien aikaa niin luonnossa kuin vaatteissa!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig