kiitos toukokuuEn muista, koska olisi voinut sanoa jo toukokuussa "Hello Summer" Aivan uskomaton kuukausi takana ja aurinkoiset kelit vain jatkuvat. Työrintamalla näin lämpöinen startti merkitsi todella kiireistä kuukautta ja näin ollen blogi jäi valitettavasti vähän taka-alalle. Onneksi kesäkuu näyttää aikataulullisesti helpommalta, joten ehdin piipahtamaan täällä useammin.


Toukokuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Toukokuun suosituimmat postaukset olivat kaikki tällä kertaa näytöspostauksia. Nämä kolme näytöstä olivat kaikki erilaisia; Modemingel på MarimekkoVårinspiration på VENN ja Karismaattisen kauniit asut. Olenkin useasti kirjoittanut niiden tekemisen hauskuudesta. Samalla haastan itseäni erilaissa kuvaustilanteissa. Marimekko puhuttelee ainakin allekirjoittanutta omalla tyylillään. aina löytyy uusia näkökulmia kuviin ja postauksiin. Enpä olekaan omistanut mariraitaa pariin kymmenen vuoteen. Nyt minulla on ollut klassisen tasaraita ahkerassa työkäytössä.
KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Toukokuussa tein jälleen suosittuja viisi viikon parasta asiaa / juttua postauksia. Niitä on todella kiva tehdä ja kerätä viikon varrella otettuja kuvia. Samalla kerron tarinoita suosittujen instakuvien takaa. Suosituin näistä viisi viikon parasta oli missä olivat mukana aivan törkeen makeet Uterquen raitapistokkaat. Samassa postauksessa sain olla samassa kuvassa komean kummipoikani kanssa. Harvinaista herkkua! Aika kuluu vain niin nopeasti ja kummilapsetkin ovat jo aikuisia.  


TERVETULOA MIELENKIINTOINEN kesäkuu


Nyt meillä on valoa, aurinkoa ja lämpöä, Tätä olemme odottaneet koko pimeän talven. Taisinkin jo kerran kirjoittaa, että vielä on kolme kuukautta aikaa nauttia viheriöistä ja juosta kolopallon perässä. Elämä on! 
Aurinkoista alkavaa kesäkuuta kaikille teille ihanille!-tuulanneli9 kommenttia

 1. Toukokuu oli kyllä monessakin suhteessa aivan loistava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin meillä on ollut näin upeaa toukokuuta. Ihan koko kuukausi täyttä kesää ☀️

   Poista
 2. En ollenkaan ihmettele, että nuo näytöspostaukset ovat niitä suosituimpia postauksiasi. Minäkin niitä käyn lukemassa ja kommentoimassakin. Minusta on niin hienoa, että kirjoitat aikuisen naisen muodista. Ja nuorekkaasta muodista.
  Upea toukokuu jää nyt ennätyksellisen lämpöisenä muistojen joukkoon.
  Ihanaa kesäkuuta sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tuula kommentista. Positiivinen palaute on aina kivaa ja varsinkin kun se tulee itselle rakkaasta aiheesta ❤️ Olen aina viihtynyt näytöksissä. Parikymmentä vuotta takahuoneessa nyt lavan edessä kameran kanssa.

   Toukokuu oli kyllä mielettömän upea!

   Aurinkoista viikkoa sinulle ❤️

   Poista
 3. Upea toukokuu kaikin puolin. Ja nuo postauksesi ovat olleet hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa ❤️ Todella kiva, kun olet viihtynyt täällä ❤️

   Poista
 4. Todella ihana postausidea! Pitäisi alkaa itsekin tekemään tällasia kokoavia postauksia :-)

  VastaaPoista
 5. Toukokuu oli ihana! <3 Me kyllä ansaittiinkin se viime vuoden surkeasta kesästä kärsittyämme. :) Mukavaa kesäkuuta!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig