viikon parhaat kuvaräpsytViikon voimaväri on ehdottamasti punainen. Näissä Pavement -tossuissa on vain sitä jotain. Tänä keväänä monesta kenkämallistosta löytyy aivan ihastuttavia värejä. Kävin kuvaamassa kuukausi sitten Pavementin syksyn malliston ja voin luvata tämän väri-iloittelun jatkuvan syksylläkin. Toivottavasti sisäänostajat ovat vain rohkeita ostopäätöksissään. Viikon voimalause löytyi Porter - muotilehdestä, josta on tullut yksi suosikkilehdistä. 

"Youthfulness is a state of mind not a statement of years It means holding on to the best bits about being young. The passion. The hope. The sense of possibility. And no matter what age, it means asking ourselves the question, what do we want to be when we grow up? Because dreaming big - like dressing up- is one thing we should never outgrow."

Tähän minulla ei ole mitään lisättävää. Kaiken ratkaisee oma asenne elämään ja unelmointi pitää meidät aina ikuisesti nuorina.


Viikon skumppakuva vapulta. Me vietimme todella rauhallisen vapun tällä kertaa ihan kotosalla. Olen ollut alkuvuoden melkein tipattomalla tähän asti, joten eiköhän vappu ole hyvä syy ostaa piccoloskumppapullo. Malja keväälle!
Viikon ulkoilukuva on itseoikeutetusti golfkauden aloituskuva. Voi sitä riemun määrää, kun sai ottaa driverin kätösiin ja huitaista menemään. Tästä kauden aloituksesta on olemassa todella hauska video. En ole vielä julkaissut tätä minun huikeaa kahden metrin sokettilyöntiä. Golfia pelanneet ymmärtää mitä tapahtui eli kauden avauslyönti epäonnistui totaalisesti. Onneksi peli rauhoittui seuraavalla väylällä ja tuli peräti muutama onnistuminen. Tätä se golf on!

Viikon herkullisimmat raakakakut olivat ehdottamasti Marimekon modenmingel -tapahtumassa. Voi hitsi, kun joku päivä oppisi tekemään näitä raakaherkkuja. Lakritsinmakuinen raakakakku mansikalla oli kertakaikkiaan huippuhyvä. Olin muutama vuosi sitten raakaherkkujen kurssilla mutta olen unohtanut kaikki mitä silloin opin. Sitä pitäisi vain heti alkaa tekemään ja kokeilemaan uusia oppeja.
Aurinkoista viikkoa kaikille! Elohopea nousee ensi viikolla, joten nyt nautitaan luonnon heräämisestä vihreään vaippaan.

-tuulanneli


21 kommenttia

 1. Tuo viikon voimalause on hieno, siinä todella sanotaan kaikki oleellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivisella elämänasenteella kaikki on vain helpompaa!

   Poista
 2. Kivoja räpsyjä. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja lämpöistä alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt meitä hellitään! Kevät on tullut todella rytinällä :)

   Poista
 4. Golfailu on siis alkanut, tänä viikonloppuna onkin ollut ihanteelliset kelit.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päästiin tänä vuonna hyvissä ajoin aloittamaan golf! Kiitos lämpimän kevään!

   Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Soketti on kyllä sen sortin kummajainen, että parempi, kun ei edes mainitse sanaa ääneen, koska sillä on yleensä siinä samassa hetkessä tapana lyöttäytyä seuraan. Ihan vihoviimeinen kaveri, joka ainakin mulle tulee ihan puskista jossain vaiheessa kesää, mutta onneksi myös aina ymmärtää häipyä. Ja jos yhtään lohduttaa, niin sanotaan, että soketti vaivaa vaan hyviä pelaajia ;)

  Täällä avattiin kenttä jo 20.4., mutta se on edelleen ihan litimärkä ja nurmeakin on vaan läikittäin, mutta kyllä siellä tuntumaan pääsee. Sitten onkin helppoa, kun on taas ruohoa alla :)

  Aurinkoisia pelejä ja pitkiä draiveja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annukka :)

   Kyllä me ollaan naurettu monet naurut sille videolle! Halusin niin innokkaasti tehdä jutun instastooriin, niin kuinka sitten kävikään.

   Teillä onkin avattu kenttä aikaisin. Meidän uusi jokamieskenttä avattiin huhtikuun viimeisellä viikolla ja siellä ollaan pelattu muutama kerta. Iso kenttä aukesi nyt sunnuntaina ja huomenna lähden eka kerran sinne. Katsotaan kuinka tytön peli kulkee.

   Hyviä pelejä sinulle myös!

   Poista
 6. Ihania kuvia <3
  Olen niin fiiliksissä tästä keväästä ja tulevasta kesästä!! Halkean onnesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, eikä olekin ihan fantastinen tämä kevät nyt!!! Täällä kanssa ollaan ihan pähkinöissä ja nautitaan sata lasissa tästä.

   Poista
 7. Ihanaa arkea :) aivan upeat nuo punaiset kengät!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli :) tykkään itsekin noista punaisista kaunottarista tosi paljon!

   Poista
 8. Nyt kevät todella edistyy! Kauniita golfkelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on tullut todella vauhdilla! Huomenna on taas upea golfpäivä edessä!

   Poista
 9. Mansikka ja salmiakki kuulostaa aika erikoiselta makuyhdistelmältä. Voi kun itsekin tosiaan osaisi noita raakaherkkuja valmistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lakritsi oli paras noista raakakakuista! MInäkin harmittelen, etten osaa noita raakakakkuja tehdä vaikka olen yhdellä kurssilla ollut!

   Poista
 10. Tuo Golf pätkä sai hymyn huulille! Hyvin kuvattu tilanne kyllä :P "Voi sitä riemun määrää, kun sai ottaa driverin kätösiin ja huitaista menemään." -> ja sitten miten meni draiverilla pieleen. Oliko Mulligan?

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig