Vårinspiration på VENN


Aloitetaan tämä keväinen muotiviikonloppu keskiviikon Vårinspiration på Venn -tapahtumalla. Michaela ja Frukostflickorna olivat järjestäneet kivan inspiraatioillan korujen, meikkien ja vaatteiden maailmaan. 

Pienimuotoisen näytöksen asukokonaisuudet kertoivat omaa kaunista puhdasta muotokieltään. Noolanin kauniit pellavaatteet toimivat kesällä niin juhlassa kuin arjessa. Minna Parikan kengät antavat oman särmänsä asukokonaisuuksiin. Efva Attlinginin kauniit korut ovat kuuluneet omiin suosikkeihini jo usean vuoden ajan. Meidän hopeahääpäivä lähestyy kesällä, joten taisi muutama toive tultua esitettyä murulle näiden kuvien myötä. 
Tänä kesänä on tarjolla todella paljon kauniita kuosimekkoja. Hyvä esimerkki näistä kesäkuoseista on tämä kotimaisen MUKA VAn "Blackbird". Malliston suunnittelijat kertovat tämän kuosin olevan tribuutti meidän mustarastaalle. Joskus inspiraatio kuosiin löytyy ihan niin läheltä kuin omasta puutarhasta. Minna Parikan tikkarikorko on myös yksi tämän kevään mielenkiintoisista designuutuuksista.
"VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti."


Olen muutaman kerran käynyt lasillisella VENNissä ja paikka on kivan rento. Keskiviikkona illassa meille oli tarjolla herkullista purtavaa, pizzaa ja tietenkin mansikoita. Illan aikana löysin uuden kesäjuomasuosikin. Jos piipahdat VENNissä niin tilaapas itsellesi alkoholiton omenavaras -drinkki. Tulet takuulla ihastumaan juoman raikkauteen. Alkoholiton Happy Joen inkivääriolut on ainakin minun ostoslistalla viikonlopulle. 

Kiitos Michaela aivan ihastuttavasti illasta jälleen. Kiitos myös mukana olleille yrityksille; Avocas, Salkari, Emotion ja VENN Vaasa kevätinspiraatiosta!-tuulanneli

Seuraamalla Frukostflickornas Facebook -sivua, saat infoa heidän kivoista tapahtumista ja samalla olet mukana tukemassa girlpoweria!


"Girls need to support girls"

8 kommenttia

 1. Upeita vaatteita ja tuo inkivääriolut kuullostaa erittäin hyvältä, pitää katsoa löytyisikö omankin lähikaupan valikoimasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira :)

   Inkivääriolut oli kyllä positiivinen yllätys ja aion itsekin ostaa sitä varmasti meille joku viikonloppu!

   Poista
 2. Nättejä ja yksinkertaisia vaatteita :) Kyllä niissä kelpaa kesällä liikkua :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Noolanin vaatteet ovat aina kauniita ja niin toimivia sesongista toiseen!

   Poista
 4. Kauniita keväisiä asuja ja ihanan näköisiä herkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä meitä hemmotellaan kauniilla sävyillä :) Vennissa on aina herkulliset tarjottavat!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig