treenikuulumiset ja siniset raidat


Heipparallaa kaikki ihanaiset! Ihana aurinkoinen päivä on jälleen plakkarissa. Tuntuu niin uskomattomalta, että nämä toukokuun aamut ovat jo niin kesäisiä. Sisäinen kellonikin herää aamuisin reippaasti. Tämä aika saa vaan aikaan ihmeitä!

No palataanpas tuohon otsikon aiheeseen. Onko kevät saanut ihmeitä aikaan treenirintamalla? Rehellisesti sanottuna nyt on menty matalaliidolla. Huhtikuussa arkirytmi muuttui työrutiineiden myötä. Arkiaktiivisuudesta pidin huolta kävelemällä reippaasti töihin ja lumien sulamisen jälkeen jatkoin pyöräillen. Herkuttelun suhteen olen antanut periksi mutta kohtuus kaikessa on pitänyt. Eilen aamulla kävin puntarissa ja paino oli pysynyt stabiilina. Tämä oli minulle positiivinen yllätys! 
Olen tyytyväinen, että paino on pysynyt kurissa. Tarkoitukseni ei ole todellakaan laihduttaa vaan pitää hyvää huolta omasta kropastani. Hypoxin avulla sain vyörärön ympärysmitan terveellisille lukemille ja nyt golfin avulla on tarkoitus lisätä liikkuvuutta ja pitkäkestoista kestävyyttä. Nämähän ovat aikuiselle naiselle tärkeitä asioita. 

Olen oppinut iän karttuessa hyväksymään vartaloni kaikkine muhkuroineen. Aikuisella iällä on tärkeää pitää itsestään huolta ja silloin ei puhuta laihduttamisesta. Meidän ei tarvitse harrastaa hikiliikuntaa vaan perusarkiliikunta on usein se paras liikuntamuoto. 

Huomaan itsessäni kangistumista ja palautumiseen menee huomattavasti enemmän aikaa. Onneksi itselläni on alkamassa neljän kuukauden spurtti golfin kanssa. Hyvää matalatempoista ja pitkäkestoista liikuntaa.  Joka kevät vetreys ja liikkuvuus on huonompi kuin edellisenä keväänä, siksi kuntosalitreenit talvisin ovat tärkeitä lihaskunnon ylläpitämiseksi. 
Lopuksi muutama sana sinisistä raidoista. Jokaiseen kesään kuuluvat raikkaat raidat. Tässä Cellbesin raitapaidassa yhdistyvät kaikki toimivan kesäpaidan tuntomerkit. Nauhakoristeet yksityiskohtana antavat ilmettä ja suora malli antaa anteeksi vyötärön jenkkakahvat. Vaaleansininen kuuluu luottoväreihini kesäisin ja usein tämä väri on käytännöllisempi valkoiseen verrattuna. Sottapyttynä onnistun aina likaamaan valkoiset paidat jäätelöllä ja kaikella muilla kesäherkuilla. Huomiselle on luvassa upea aurinkoinen päivä, joten nautitaan tästä lämmöstä ja ulkoillaan! Pienikin arkiliikunta edistää meidän hyvinvointia. 
-tuulanneli


sininen paitis // Cellbes (täältä, klik)*
valkoinen neule // &Other Stories
Farkut // Lindex
Valkoiset nahkalenkkarit // Högl*ad links
*saatu blogin kautta
7 kommenttia

 1. Oon kans ihan hurahtanut raitoihin tänä keväänä! Tuo sininen paita on ollut kyllä nappivalinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini/valkoiset raidat ovat aina ihania ja raikkaita. Mikä onkaan kesän helpoin paita kun rento pellavainen raitapaita!

   Poista
 2. Ihanan raikas viirupaita :) olen itsekin hurahtunut raitoihin taas kevään ja alkavan kesän kunniaksi. Tsemppiä kuntoprojektiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Itsestään huolehtimen tässä iässä on kaiken a ja o. Ei todellakaan tarvitse puhua laihduttamisesta vaan oman kehon huolehtimisesta.

   Aurinkoa viikkoosi!

   Poista
 3. Ihana paita ja kesäinen asu :) sun blogissa on aina semmonen aito positiivinen ja lämmin fiilis, josta tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi Teresa :) Positiivisella asenteella mennään monen esteen yli!

   Haluan välittää lukijoilleni omaa hyvääoloani ja sitä, että elämäni on tasapainossa.

   Poista
 4. Ihanan raikas look! raidat on aina niin ihanat, niistä tietää että kevät on tullut!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig