Rose Madeleine - kesän juhliin

Tänään blogissani ensivierailulla vaasalainen Rose Madeleine -putiikki. Tämä ihastuttava liike osallistui ensimmäistä kertaa tämän kevään aikana Muotia ja Brunssia -tapahtumiin. Liike on perustettu noin pari vuotta sitten ja se sijaitsee Hovioikeudenpuistikolla. Heidän valikoimastaan löytyvät mm. Andiata, Gustav, Joseph Ribkoffin upeat iltapuvut ja aivan supermakeet Nude of Skandinavian tossut, joihin ainakin allekirjoittanut rakastui heti.

Andiata on tunnettu naisellisen kauniista kuoseista sekä tyylikkäistä ja linjakkaista asukokonaisuuksista. Aivan upeaa, että mallistoa on saatavilla myös meillä Vaasassa. Andiata pukee meidät naiset varmalla ammattitaidollaan niin juhlaan kuin arkeen. Rennot kukkamekot ja housuasut olivat ainakin allekirjoittaneelle ihan uutta kivaa Andiataa. 


 

Nude of Skandinavianin tossut hurmasivat minut täydellisesti. Voin vain kuvitella kuinka ihan pehmeät vaaleansiniset tossut ovat jalassa. Sama tossu toimii upeasti mekon, farkun ja aikuisen naisen housuasun kanssa. Tänä päivänä lenkkareista / sneakereista on tullut salonkikelpoisia. Usein näkee rennossa juhlatyylissä upeita tossuja, jotka toimivat hyvin asukokonaisuudessa.

Ihastelinkin jo aikaisemmassa postauksessa pitsistä valkoista housuasua ja punaisia lenkkareita. Aivan mahtavaa, että meille kuluttajille on saatavilla värikkäitä kenkiä. Valkoinen asukokonaisuus olisi aika pliisu valkoisilla tossuilla mutta punaisilla tossuilla kokonaisuus on sähäkkä.


Löysitkö sinä näistä omaa suosikkiasi?

 -tuulanneli

Postauksen asukokonaisuudet // Rose Madeleine

kehykset ja aurinkolasit // Iris Optikko

Hiukset // Hiushuone Minna

8 kommenttia

 1. Oli varmaan todella kiva tapahtuma.Ihana tuo sininen mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä meidän brunssitapahtumat ovat aina kivoja! Sninen on aina raikas väri mekoissa.

   Poista
 2. Ensimmäisten kuvien juhlamekot. Aivan ihastuttavia! 😍 Ihastuin myös noihin tennareihin. Itse kylläkin punaisina! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andiatan mekot ovat naisellisen kauniita. Nuden tennarit hurmasivat myös minut totaalisesti!

   Poista
 3. Paljettimekko näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 4. Nuo punaiset tossut yhdistettynä valkoiseen! <3 Tänään kyllä totesin todistustenjaossa, että valkoinen ei ole mun väri. Valkoisten housujen reidet mustana, kun pidin kuopusta sylissä.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin valkoinen on todella haastava väri. Siltikin tykkään sata lasissa valkoisista housuista!

   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig